Belépés
MSZP: a Fidesz érdekeit szolgálja a médiatörvény aktuális módosítása
... MSZP szerint az egész hatályban lévő médiatörvény kukába való, a jogszabály mostani módosítása tovább ront a helyzeten: tovább korlátozza a sajtószabadságot, és azt célozza, hogy depolitizálja a társadalmat, ellehetetlenítse az emberek hozzáférését a valódi hírekhez.
Az előterjesztés szocialisták által kifogásolt pontjai közül kiemelte azt a javasolt változtatást, amely eltör...
2019-06-13 11:41:39
Olimpia 2024 - A BOM támogatja a budapesti pályázatot
... tíz éve alakult BOM kuratóriumi elnöke az M1 aktuális csatornának csütörtökön elmondta, a szervezet 2005-ben hozta vissza a köztudatba a magyar rendezés ügyét azzal a céllal, hogy depolitizálja és napirenden tartsa azt.
"A BOM-nak jelenleg az a feladata, hogy politikamentes civil szervezetként támogassa a társadalmi párbeszédet, illetve azt, hogy a magyar olimpia olyan távol ...
2015-06-25 10:41:17
A zsidó történész szerint a Fi
... között. Mind a kommunizmus, mint a nácizmus áldozatai magukénak érezhetik ezt a szöveget, hiszen a fájdalmat és a veszteséget nem pusztán kollektívan, de egyénien is értelmezi, valamint depolitizálja.

hvg.hu: Lesz hasonló 12 pont a kommunizmus áldozatai kapcsán?

N.A.: Ha rajtam múlik, biztosan. A kommunista időkben történt kegyetlenkedésekkel, meghurcoltatáso...
2008-10-07 17:30:28
1 
Címkék: médiatörvény aktuális, budapesti pályázatot, zsidó történész, egész hatályban, jogszabály mostani, emberek hozzáférését, valódi hírekhez, előterjesztés szocialisták, javasolt változtatást, szervezet 2005-ben, magyar rendezés, társadalmi párbeszédet, magyar olimpia, nácizmus áldozatai, kommunizmus áldozatai, kommunista időkben, ellehetetlenítse, sajtószabadságot, meghurcoltatáso, politikamentes, depolitizálja, előterjesztés, szervezetként, hozzáférését, médiatörvény, szocialisták, változtatást, párbeszédet, kommunizmus, csütörtökön, kollektívan, veszteséget, csatornának, kuratóriumi, társadalmat, kifogásolt, pályázatot, napirenden, köztudatba, módosítása, korlátozza, jogszabály, társadalmi, kommunista, budapesti, fájdalmat, értelmezi, támogassa, támogatja, szolgálja, áldozatai, helyzeten, történész, szervezet, magukénak, érezhetik, hatályban, javasolt, kiemelte, biztosan, feladata, nácizmus, egyénien, szöveget, rendezés, aktuális, jelenleg, valamint, elmondta, érdekeit, hírekhez,
© 2013 TVN.HU Kft.