Belépés
Diós-vaníliás szelet
... porcukorral habosra keverjük, beletesszük a vaníliát és a puha Ramát, végül hozzáadjuk a langyosra hűlt pudingot és jól összekeverjük.
A krémet a kihűlt tészta tetejére kenjük és hűtőben dermesztjük. Tetejére a tojásfehérjét és a cukrot jó kemény habbá verjük, a vége felé belecsorgatjuk a citromlevet és a citrom reszelt héját.
A tojáshabot a vaníliakrém tetejére simítjuk...
2018-06-28 19:14:48
Mogyorókrémes marcipánszelet
... mogyorókrémmel, ráhelyezzük a marcipánt, erre ismét mogyorókrémet rétegezünk, majd a következő lapot is ráhelyezzük. A tetejét is megkenhetjük mogyorókrémme...
2018-06-25 15:59:49
Bounty
... felett. Kivesszük a fagyasztóból a...
2017-01-07 15:31:09
Keksztekercs torta
... készítése:

A 20 dkg puha vajat habosra keverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. Megkenjük vele a két kekszes alapot, majd mindegyiket hosszában feltekerjük, mint a bejglit. Hideg helyen dermesztjük.
Vaníliás krém készítése:

Megfőzzük a vaníliás krémet. Felforralunk 4 dl tejet a felhasított, kikapart vaníliával. A maradék tejet csomómentesre keverjü...
2016-05-05 09:51:53
Üdítő szelet
... cukrot és 20 dkg porcukrot adunk hozzá. A...
2014-11-11 11:15:32
Sütik a-z-ig
... és összekeverjük. Sütőpapírra vékony lapot kenünk és 160 0C-on megsütjük. A pudingporból, a cukorból és a tejből pudingot készítünk, a barackot belevágjuk és a tésztára öntjük. Hűtőben dermesztjük. A tejből és a habporból habot készítünk, feldíszítjük a szeleteket és a tejszínre barackdarabokat helyezünk.


BOMBAJÓ TORTA

Hozzávalók:
1 db piskótateker...
2011-10-22 07:06:53
Hidegtálak
... a megmaradt szalámiból csavart kis tölcsérekkel, és meghintjük a finomra metélt snidling maradékával meg a még felhasználatlan 5 dkg- reszelt sajttal. Hűtőszekrényben legalább 2 napig dermesztjük. Tortacikkekre szeletelve tálaljuk.

Szalámis tekercs recept
Hozzávalók:
12-15 dkg ferdén, nagy, de vékony szeletekre vágott csípős paprikás téliszalámi,
1 doboz ...
2011-06-26 08:21:14
Hidegtálak
... a megmaradt szalámiból csavart kis tölcsérekkel, és meghintjük a finomra metélt snidling maradékával meg a még felhasználatlan 5 dkg-reszelt sajttal. Hűtőszekrényben legalább 2 napig dermesztjük. Tortacikkekre szeletelve tálaljuk.

Szalámis tekercs recept
Hozzávalók:
12-15 dkg ferdén, nagy, de vékony szeletekre vágott csípős paprikás téliszalámi,
1 doboz k...
2011-06-26 08:14:59
x
... megsül. Langyosra hűtjük, és mivel általában szép magas, kettévágjuk. Két rúdnak való lapot kapunk belőle. A kihűlt krémet ketté osztjuk, és rákenjük a lapokra. Felhengergetjük. Hűtőben dermesztjük egy kicsit, majd szeleteljük.
Nagyon finom, nem émelyítő.
#2213
2009. szeptember 24. 07:25
Előzmény Pap Istvánné Margit [Margó] 2009. szeptember 23. 12:53 ...
2011-05-28 06:39:40
x
... oldalára szórjuk. A puha húst
szeletekre vágjuk, és a répával meg a brokkolival rétegezzük. A maradék aszpikot - amit, ha közben megkocsonyásodott, fölolvasztunk - ráöntjük, végül megdermesztjük.
A köretként is szolgáló díszítés elkészítésekor az ana
nászt lecsöpögtetjük, ahogyan a szobahőmérsékleten fölengedett ribiszkét is. Az ananászra ribiszkeszemeket és n...
2011-03-20 08:45:28
1 2 3 
Címkék: BOMBAJÓ TORTA, Istvánné Margit, puha Ramát, langyosra hűlt, kihűlt tészta, vége felé, citrom reszelt, vaníliakrém tetejére, következő lapot, vaníliás cukorral, vaníliás krémet, maradék tejet, tejből pudingot, barackot belevágjuk, tésztára öntjük, habporból habot, tejszínre barackdarabokat, megmaradt szalámiból, finomra metélt, kihűlt krémet, puha húst, brokkolival rétegezzük, maradék aszpikot, ananászra ribiszkeszemeket, ribiszkeszemeket, felhasználatlan, barackdarabokat, hűtőszekrényben, felhengergetjük, marcipánszelet, mogyorókrémmel, belecsorgatjuk, megdermesztjük, lecsöpögtetjük, elkészítésekor, összekeverjük, mogyorókrémme, fölolvasztunk, mogyorókrémet, csomómentesre, mogyorókrémes, tortacikkekre, tojásfehérjét, megkenhetjük, keksztekercs, fagyasztóból, tölcsérekkel, felforralunk, feldíszítjük, pudingporból, piskótateker, ráhelyezzük, vaníliakrém, citromlevet, brokkolival, dermesztjük, maradékával, téliszalámi, kettévágjuk, szeleteljük, feltekerjük, mindegyiket, felhasított, porcukorral, sütőpapírra, fölengedett,
© 2013 TVN.HU Kft.