Belépés
Korrupcióellenes ügyészség felállításáért indít aláírásgyűjtést a Mi Hazánk
... csatlakoznak az uniós hatósághoz való csatlakozást célzó aláírásgyűjtési akcióhoz.
Szintén kérdésre válaszolva Toroczkai László kijelentette, gyanújuk szerint a Makkabi játékokra szánt pénz a Deutsch Tamás fideszes politikus által vezetett MTK-nál köthet ki, hiszen máig nem kezdődött el a játékoknak otthont adó sportlétesítmények megvalósítása. De akkor sem értenének egyet a ...
2018-11-20 12:37:48
Illegális bevándorlás - A Fidesz írásbeli kérdéssel fordul Jean-Claude Junckerhez a migránskártyák miatt
... szerint a téma fontossága indokolja, hogy személyesen az Európai Bizottság elnökét kérdezzék e témában, amikor az általa vezetett testület "beszédes hallgatásba" burkolózik az ügyben.
Deutsch Tamás hozzátette: arra várnak választ, pontosan mennyi uniós pénzt töltöttek már fel a migránsok kártyájára, milyen megfontolás és felhatalmazás alapján döntöttek úgy, hogy nem uniós áll...
2018-11-17 22:56:36
EPP-kongresszus - Deutsch: kereszténydemokrata irányba mozdul el az EPP
... mutatja, hogy "talán elindult az a kereszténydemokrata fordulat, kereszténydemokrata irányba történő elmozdulás, amit hosszú idő óta képvisel a Fidesz-KDNP az Európai Néppárton belül".
Deutsch Tamás szerint a kereszténydemokrata irányzat és az EPP liberális irányzatának "belső versenyében egyértelmű, hogy a Fidesz által is képviselt kereszténydemokrata értékek támogatottsága ...
2018-11-07 12:42:24
Jeruzsálem, Tel-Aviv és Haifa a tétje az izraeli helyhatósági választásoknak
... polgármesterének kiléte várhatóan csak a második fordulóban, két hét múlva fog eldőlni. Kemény csata várható a választás reggelén a Siratófalhoz zarándokoló Zeév Elkin Likud politikus, valamint Joszi Deutsch, Ofer Berkovics és Mose Leon között - miközben Kelet-Jeruzsálemben mintegy 300 ezer arab várhatóan ezúttal is bojkottálja a szavazást.
A város nagyszámú ultraortodox lak...
2018-10-30 08:35:13
Juhász Anna nyerte a ritmikus gimnasztikázók mesterfokú bajnokságát
... Budapest versenyzője mögött két klubtársa, Pigniczki Fanni és Váray Míra végzett a második, illetve a harmadik helyen.
A vasárnapi eredmények alapján a technikai bizottság elnöke, Deutsch-Lazsányi Erika kihirdette az egyéni válogatott kereteket a jövő évre. A felnőtteknél Juhász, Pigniczki és Váray mellett Kis Alexandra alkotja a csapatot.
Eredmények, mesterfokú bajnoksá...
2018-10-28 16:37:26
Atlétikai vb - A kormány garanciával támogatja a budapesti rendezést
... elismerés számunkra, hogy Magyarország kormánya bízik a sportágban és szervezési tapasztalatunkban, másrészről biztosíték az IAAF felé, hogy egységes, komoly kandidálásról van szó" - vélekedett Deutsch Péter, a pályázati bizottság elnöke.
Az IAAF által is előzetesen jóváhagyott költségvetés szerint a világbajnokság rendezése 31,5 milliárd forintba kerül.
A nemzetközi szö...
2018-10-25 21:47:41
Deutsch: egyszerűbb uniós feltételek az eredményesebb munkaerőpiaci integráció érdekében
...
Közleménye szerint az általa benyújtott előterjesztetés az alap használhatóságának javítását célozta, a támogatás feltételeinek egyszerűsítésével, a jogosultak körének további bővítésével és az eljárás gyorsításával.
A javaslatban szerepel a jelenlegi 250 fős elbocsátási küszöbérték 150-re csökkentése, figyelemmel arra, hogy a kisebb tagállamok munkaerőpiacai eleve kiseb...
2018-10-25 15:22:28
Tőzsde - Gyenge kezdés várható Európában
... hozzájárult az olasz kormány és az Európai Bizottság között az olasz költségvetési tervek miatt éleződő konfliktus is.
A nap vesztese a legnagyobb németországi kereskedelmi bank, a Deutsche Bank, amelynek árfolyama csaknem 5 százalékos veszteséggel zárt harmadik negyedéves beszámolójának közzététele után. A Deutsche Bank részvényének gyengülése 1,35 százalék veszteségbe húzta...
2018-10-25 08:11:11
Az EP eredeti javaslatához képest 600 millió euróval magasabb összegre emelnék a 2019-es kifizetéseket
... részlet esetében volt. Mivel a 2018-as uniós költségvetésből már 550 millió eurót felhasználtak, az uniós parlament 1 milliárd euróval csökkentette a bizottság 2019-es javaslatát.
Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a Fidesz európai parlamenti képviselői ellenezték a migrációs források növelését.
Arra emlékeztetett, hogy a tagáll...
2018-10-24 19:26:11
Tőzsde - London kivételével mínuszban zártak a főbb nyugat-európai indexek
... csökkent. Az FTSE Eurofirst 300 index 0,16 százalékkal csökkent, míg az euróövezeti EuroStoxx50 0,38 százalékkal esett.
A nap vesztese a legnagyobb németországi kereskedelmi bank, a Deutsche Bank, amelynek árfolyama több mint 5 százalékkal csökkent harmadik negyedéves beszámolójának közzététele után. A bank 229 millió euró nyereséget termelt, szemben az egy évvel korábbi 649...
2018-10-24 18:34:59
1 2 3 ...........................166 167 ..............249 250 .............331 332 333 
Címkék: Jean-Claude Junckerhez, Juhász Anna, Toroczkai László, Deutsch Tamás, Európai Bizottság, Európai Néppárton, Zeév Elkin Likud, Joszi Deutsch, Ofer Berkovics, Mose Leon, Pigniczki Fanni, Váray Míra, Deutsch-Lazsányi Erika, Deutsch Péter, Deutsche Bank, FTSE Eurofirst, migránskártyák miatt, izraeli helyhatósági, ritmikus gimnasztikázók, kormány garanciával, budapesti rendezést, eredményesebb munkaerőpiaci, 2019-es kifizetéseket, főbb nyugat-európai, uniós hatósághoz, játékoknak otthont, téma fontossága, általa vezetett, migránsok kártyájára, második fordulóban, választás reggelén, város nagyszámú, harmadik helyen, vasárnapi eredmények, technikai bizottság, egyéni válogatott, jövő évre, felnőtteknél Juhász, pályázati bizottság, világbajnokság rendezése, általa benyújtott, támogatás feltételeinek, jogosultak körének, eljárás gyorsításával, javaslatban szerepel, kisebb tagállamok, olasz kormány, olasz költségvetési, legnagyobb németországi, 2018-as uniós, uniós parlament, bizottság 2019-es,
© 2013 TVN.HU Kft.