Belépés
Orgona avatására
... Téged,
szárnyak nélkül, nyugtalanul lebben.

Fogadd el tőlünk nagy hálánk jeléül,
fogadd el néped rég várt óhaját,
hogy átnyújthassuk Néked hódolattal,
dicsőségedre ezt az orgonát.

Áldd meg küldetését! Áldd meg léte célját!
Amíg hangja kél, míg létezik,
Áldott Neved magasztalja mindig,
míg imára hívja néped itt.

S ...
2019-05-28 14:51:43
Szent József, a munkás 05.01
... követésével szenteljük meg mindennapi munkás életünket!
Pap: Istenünk! Te Szent Józsefet példaképül adtad nekünk a családi élet megszentelésére. Add, hogy a mi fáradozásunk is a te dicsőségedre, családunk és embertársaink javára váljék! Krisztus, a mi Urunk által.
Hívek: Ámen.

*
- Magyar kurír oldalon
Képen: Gerard van Honthorst: Szent József, az ács...
2019-05-01 13:10:34
Ahogyan Krisztus: Mert megmaradunk Őbenne
... életemben kevés lenne az erő és az öröm. A mai napon a te Igéd arra emlékeztet, hogy mi lehet a kudarcaim oka. Sokkal inkább a saját lelki javamért igyekszem benned megmaradni és nem a te dicsőségedre. Teljes mélységében még mindig nem fogtam fel, hogy a veled való egység célja a tökéletes egység te személyeddel. És azt sem, hogy csak az a tanítvány kaphat meg mindent, amit az égi...
2019-01-29 16:19:44
Imádság
... legnagyobb gazdagságomat, dicsőségemet és boldogságomat. Add meg azért ezeket és a többi szükséges lelki javakat nekem sokkal feljebb, mint én kérhetem, vagy elmémben felfoghatom, a te dicsőségedre és az én üdvösségemre.
Viselj gondot rám, kegyelmes Istenem és Atyám, földi szükségeimben is. Tudod miben szűkölködöm, látod mi hiányzik nekem, add meg azért nekem, nem az én akara...
2019-01-27 16:44:33
Imádság
... fordítsam, amit elém adtál. Ne engedd, hogy azt egészen a földi hiábavalóságok körül töltsem el, hanem az legyen mindenkor fő célom, igyekezetem és kívánságom, hogy ez életben a te dicsőségedre lehessek, ez élet után pedig a mennyországba mehessek. Tartóztass engem az olyan szorgoskodástól, mely miatt szolgálatodnak és üdvösségemnek nagy munkáját félretenném vagy nagy hiányosságga...
2019-01-13 14:40:55
Imádság
... szülők imádsága gyermekeikért


Óh mindenható, bölcs és jó Isten, aki többi áldásaid és adományaid között gyermekeket is adtál nekem, hogy azokat a te félelmedben és dicsőségedre neveljem! Tudom, hogy minden munkám hiányos, minden igyekezetem hiábavaló a te áldásod, kegyelmed és segedelmed nélkül.
Bemutatom azért őket szent Felségednek magammal együtt ebben az ...
2019-01-11 13:23:58
Kilenced Árpád Házi Szent Margithoz..
... nap

Jézusom, add, hogy minden szülő felismerhesse, hogy gyermeke Istené és nem az övé. Felismerhesse, hogy ajándékba kapja őket az Atyától, s nevelnie kell a jóra, a Te dicsőségedre, az evangéliumi életre.
Uram, küldd el Szentlelkedet minden szülőnek, hogy felismerhessék ezt az igazságot!

Miatyánk....Üdvözlégy....Dicsőség...
Árpád-házi S...
2019-01-10 09:49:33
Újévi ima
... el a következő imádság felett.

,,Úr Jézus, ma ismét egészen Neked szentelem magamat. Azt akarom, hogy ebben az évben is vedd kezedbe életemet, és használd fel a Te dicsőségedre. Vedd egész valómat, hadd adjam neked mindenem.

Kérlek, óvj meg a bűntől és mindattól, ami szégyent hoz nevedre!

Add, hogy engedjek Igéd tanításának. Szeretnék benne el...
2019-01-03 09:01:20
Az év utolsó estéjén oly sok mindenért szeretnék Uram neked
... bánatot és a gyötrődést is, mert ez még jobban hozzád kapcsol.

Uram, köszönöm ünnepeimet, örömeimet. Köszönöm, hogy ma este is örülhetünk, énekelhetünk és táncolhatunk a te dicsőségedre.
Uram köszönöm az egyszerű hétköznapokat. a szokásos jeleket, hangokat, melyek irányítják hétköznapjaimat, de amelyek végül is a te hangod, és hozzád vezetnek.

Köszönöm U...
2018-12-31 21:17:13
Imádság
... erőtlenségemben, hogy keresztemet úgy vehessem fel és úgy viselhessem, hogy abban a te akaratodat s az én kötelességemet teljesíthessem és megnyerhessem azt, hogy keresztviselésem neked dicsőségedre, nekem üdvösségemre szolgáljon.
Ezért add, hogy igazán megértsem: a nyomorúságokkal nem gyötörni, hanem gyógyítani és áldani akar engem Isten és ezért az a méltó és illő, hogy ak...
2018-10-23 19:43:16
1 2 3 ......24 25 ...36 37 ...47 48 49 
Címkék: Szent József, Ahogyan Krisztus, Kilenced Árpád Házi Szent Margithoz, Áldott Neved, Szent Józsefet, Árpád-házi, Köszönöm, családi élet, saját lelki, veled való, tökéletes egység, többi szükséges, földi hiábavalóságok, legyen mindenkor, mennyországba mehessek, olyan szorgoskodástól, evangéliumi életre, következő imádság, egyszerű hétköznapokat, szokásos jeleket, keresztviselésem, erőtlenségemben, szorgoskodástól, megszentelésére, nyomorúságokkal, hétköznapjaimat, szolgálatodnak, hiábavalóságok, teljesíthessem, kötelességemet, felismerhessék, gyermekeikért, gazdagságomat, mennyországba, átnyújthassuk, embertársaink, boldogságomat, szükségeimben, szentlelkedet, hétköznapokat, megnyerhessem, felismerhesse, üdvösségemnek, dicsőségedre, fáradozásunk, hiányosságga, dicsőségemet, üdvösségemre, személyeddel, énekelhetünk, táncolhatunk, megmaradunk, szűkölködöm, félretenném, igyekezetem, magasztalja, tanításának, követésével, viselhessem, mélységében, keresztemet, félelmedben, felségednek, gyermekeket, felfoghatom, evangéliumi,
© 2013 TVN.HU Kft.