Belépés
Almás pite háromszögek villámgyorsan
... porcukor


Elkészítés

Az almákat meghámozzuk, a magházukat eltávolítjuk és felkockázzuk.
Az almakockákat egy száraz serpenyőbe öntjük, és közepes lángon dinsztelni kezdjük. Hozzáadjuk a vizet, a cukrot és a fahéjat, majd kevergetve addig pároljuk, míg az összes leve el nem fő.
A tortillalapokat elfelezzük. A félkörök egyi...
2018-10-23 17:31:25
Zöldséges húsgombócleves
... káposztalé


Elkészítés

A zöldségeket megpucoljuk és felkarikázzuk. Egy fazékban olajat hevítünk és belerakjuk a sárgarépát, a petrezselymet, a karalábét, a póréhagymát, sózzuk és elkezdjük dinsztelni, megforgatjuk, majd forró vízzel felengedjük. Hozzáadjuk a levesünkhöz a megpucolt zöldbabot, paradicsomot, paprikát, 2-3 szelet csípős paprikát. Fű...
2018-09-27 00:56:20
Darálthúsos rakott tészta
... közé!

Elkészítés:

A penne tésztát a szokásos módon megfőzzük.
A vörös-, és lilahagymát apró kockára vágjuk, a fokhagymát lereszeljük, majd az olíva olajon elkezdjük dinsztelni.A dinsztelt hagymákat sózzuk, borsozzuk, megszórjuk őrölt köménnyel és majoránnával.
Felöntjük kevés hideg vízzel, beletesszük a pirospaprikát, majd alaposan összekeverjük...
2018-09-01 20:16:18
Rakott káposzta
... tészta alapanyagait egy tálba tesszük, robotgéppel összeállítjuk, majd kinyújtjuk. Kivajazunk egy hőálló edényt és belesimítjuk. A káposztát közben lereszeljük és egy kevés olívaolajon dinsztelni kezdjük, majd hozzáadjuk a darált húst is fűszerezzük. 10-15 percen át pároljuk. Ezt követően levesszük a tűzről és hozzákeverjük az apróra vagdosott hagymát is, majd ráhalmozzuk a tésztá...
2018-05-21 15:37:01
Tallóztam
... tojás
a hozzá megfelelő mennyiségű liszt /ki milyen állagút szeret/


Elkészítés: A szalonnát kiolvasztjuk, kiszedjük, a zsírjában a karikára vágott hagymát elkezdjük dinsztelni, de resnek, életesnek kell maradnia, mert még tovább fogjuk főzni. Rádobjuk a darabolt paprikát, és tovább dinszteljük, 3-4 perc múlva megszórjuk az őrölt pirospaprikával, ízlés szerint...
2018-04-10 10:04:59
Medvehagymás húsgombócleves
... káposztalé


Elkészítés

A zöldségeket megpucoljuk és felkarikázzuk. Egy fazékban olajat hevítünk és belerakjuk a sárgarépát, a petrezselymet, a karalábét, a póréhagymát, sózzuk és elkezdjük dinsztelni, megforgatjuk, majd forró vízzel felengedjük. Hozzáadjuk a levesünkhöz a megpucolt zöldbabot, paradicsomot, paprikát, 2-3 szelet csípős paprikát. Fű...
2018-04-09 23:51:13
Lecsó nokedlivel
... tojás
a hozzá megfelelő mennyiségű liszt /ki milyen állagút szeret/


Elkészítés: A szalonnát kiolvasztjuk, kiszedjük, a zsírjában a karikára vágott hagymát elkezdjük dinsztelni, de ressnek, életesnek kell maradnia, mert még tovább fogjuk főzni. Rádobjuk a darabolt paprikát, és tovább dinszteljük, 3-4 perc múlva megszórjuk az őrölt pirospaprikával, ízlés sz...
2018-04-07 23:57:58
Lecsó nokedlivel
... tojás
a hozzá megfelelő mennyiségű liszt /ki milyen állagút szeret/

Elkészítés: A szalonnát kiolvasztjuk, kiszedjük, a zsírjában a karikára vágott hagymát elkezdjük dinsztelni, de ressnek, életesnek kell maradnia, mert még tovább fogjuk főzni. Rádobjuk a darabolt paprikát, és tovább dinszteljük, 3-4 perc múlva megszórjuk az őrölt pirospaprikával, ízlés szerint ...
2017-10-27 13:22:03
Pastitzio – húsimádó rakott tészta görögösen
... reszelt sajt
kevés reszelt szerecsendió
10 dkg feta sajt

Elkészítés: A hagymát meghámozzuk, felkockázzuk, 2 evőkanál olívaolajon egy serpenyőben elkezdjük dinsztelni, majd meghintjük a cukorral és a kakukkfű leveleivel, pár percig karamellizáljuk, majd hozzáadjuk a finomra vágott fokhagymát és a paradicsompürét, átkeverjük és kicsit lepirítjuk. Ezután ...
2017-10-04 14:43:13
Csirkés kertészleves
... vöröshagyma
petrezselyem
2 evőkanál liszt
olaj

ételízesítő
bors


Elkészítés

Elkészítés: Az olajon elkezdem dinsztelni az apróra vágott hagymát, rádobom a felkockázott répát és a borsót. Hagyom pár percet párolódni, majd belerakom a szárnyakat, és azzal is pirítom egy kicsit. Felkockázom a karal...
2017-09-28 22:09:10
1 2 3 7 8 .11 12 .14 15 16 
Címkék: almákat meghámozzuk, magházukat eltávolítjuk, száraz serpenyőbe, összes leve, tortillalapokat elfelezzük, félkörök egyi, zöldségeket megpucoljuk, fazékban olajat, megpucolt zöldbabot, penne tésztát, szokásos módon, fokhagymát lereszeljük, olíva olajon, dinsztelt hagymákat, tálba tesszük, hőálló edényt, káposztát közben, kevés olívaolajon, darált húst, apróra vagdosott, hozzá megfelelő, szalonnát kiolvasztjuk, karikára vágott, darabolt paprikát, őrölt pirospaprikával, hagymát meghámozzuk, serpenyőben elkezdjük, kakukkfű leveleivel, finomra vágott, olajon elkezdem, apróra vágott, felkockázott répát, karamellizáljuk, tortillalapokat, pirospaprikával, paradicsompürét, húsgombócleves, pirospaprikát, felkarikázzuk, villámgyorsan, petrezselymet, összeállítjuk, hozzákeverjük, összekeverjük, paradicsomot, kiolvasztjuk, alapanyagait, almakockákat, petrezselyem, felkockázzuk, eltávolítjuk, majoránnával, megforgatjuk, medvehagymás, belesimítjuk, kertészleves, felkockázott, szerecsendió, serpenyőben, póréhagymát,
© 2013 TVN.HU Kft.