Belépés
Boldog névnapot Katalinok!
... napja


Alexandriai Szent Katalin napja a mai. Mindannyian ismerünk és ünneplünk sok kedves Katalint ezen a napon. A név az utóbbi évtizedekben is őrzi népszerűségét, dacol a különféle névadási divathullámokkal Az én kedvenc barátném is Katalin, neki és az összes névnaposnak írom a következőket:
Katalin a néphagyományban:
A Katalin-nap a régi időszámításb...
2020-11-25 14:04:34
Kopogós vagy tocsogós? November 25. - Katalin napja
... 25.
Alexandriai Szent Katalin napja a mai.Mindannyian ünneplünk kedves Katalinokat ezen a napon. A név az utóbbi évtizedekben is őrzi népszerűségét, dacol a különféle névadási divathullámokkal Az én kedvenc barátném is Katalin, neki és az összes névnaposnak írom a következőket:
Katalin a néphagyományban:
A Katalin-nap a régi időszámításban az első téli nap volt, s m...
2014-11-25 15:14:59
Talán meglepő
... túl nagy sikernek.
Mindenesetre az ország egy rövid időre break-lázban égett, a Ki mit tud? vetélkedőkön n...
2007-03-12 09:44:27
1 
Címkék: Alexandriai Szent Katalin, utóbbi évtizedekben, különféle névadási, összes névnaposnak, régi időszámításb, régi időszámításban, első téli, rövid időre, divathullámokkal, néphagyományban, időszámításban, népszerűségét, mindenesetre, évtizedekben, következőket, időszámításb, vetélkedőkön, mindannyian, névnaposnak, alexandriai, katalinokat, katalinok, különféle, ünneplünk, ismerünk, barátném, sikernek, névadási, névnapot, tocsogós, november, katalint, katalin, meglepő, kopogós, kedvenc, kedves, utóbbi, ország, boldog, összes, lázban, break, dacol, talán, rövid, napon, időre, napja, égett, szent,
© 2013 TVN.HU Kft.