Belépés
Az amerikai adóhivatal és a pénzügyminisztérium a másodszori határidőre sem nyújtotta be Trump adóbevallását a
... Donald Trump adópapírjait. Richard Neal - Elijah Cummingsszal, az ellenőrzési bizottság elnökével együtt - hat évre visszamenőleg kérte be Donald Trump egyéni és üzleti adóbevallási dokumentumait, és az első határidőt április 3-ára tűzte ki.
A demokrata párti törvényhozó közleményben jelezte, hogy jogi tanácsadókkal vitatja meg a bizottság következő lépését.
Levelében ...
2019-04-24 07:04:08
Budapest FotóFesztivál - David Lynch fotóiból nyílik kiállítás a Műcsarnokban
... évről-évre bővülő programkínálatához idén először csatlakozott az Osztrák Intézet, amely kortárs ételfotókról készült kiállítást mutat be, a Lengyel Intézet, ahol Varsó történelmének dokumentumait láthatja a közönség, valamint az Olasz Kultúrintézet, amely két kiállítással is készült a programra. Az egyik Michele Borzoni Inshallah című válogatása, amely a Közel-Keleten élő kereszt...
2019-02-28 14:51:58
INF-szerződés - NATO: elfogadhatatlan Oroszország fenyegetése
... versenyt.
Arra emlékeztetett, hogy a szövetség nem először szólítja fel Oroszországot arra, hogy tegye átláthatóvá a szerződésben foglalt fegyverek esetleges fejlesztésének és gyártásának dokumentumait, valamint teljes és ellenőrizhető módon feleljen meg kötelezettségvállalásainak a szerződés megőrzése érdekében.
" A NATO rakétavédelmi rendszerével kapcsolatos orosz állí...
2019-02-20 17:52:12
MSZP: a párt újból feljelentést tesz az elbocsátott kardiológus betegének halála miatt
... Budapesten sajtótájékoztatón elmondta, hosszú hivatali "tili-toli" után kapták meg decemberben a Nemzeti Népegészségügyi Központ által október 5-17. között lefolytatott vizsgálat dokumentumait.
A szocialista politikus a történteket felidézve azt mondta, tavaly Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere kirúgatott egy nemzetközileg elismert kardiológust, akinek egyik bete...
2019-02-13 13:22:20
Bankszámlanyitásból lett zsarolás miatt emeltek vádat egy nagykanizsai férfi ellen
... férfi a részükre négy mobiltelefont adott át, hogy a bankszámlanyitáskor azok hívószámát adják meg.
A társaság tagjai több fővárosi bankfiókban is nyitottak számlát, ezeknek a dokumentumait, illetve a kölcsönkapott telefonokat ezután visszaadták a vádlottnak.
Hazaérkezésük után a lány alaposabban átgondolta a történteket, amit a szüleivel is megosztott, majd miután ők i...
2019-02-05 19:17:22
Fővárosi Közgyűlés - Az ellenzék vizsgálóbizottság felállítását kéri az e-jegyrendszer ügyében
... bejelentette, amennyiben a kormányoldal a közgyűlésben nem támogatja egy vizsgálóbizottság felállítását, akkor felállítanak egy alternatív ellenzéki testületet, amely szintén kikéri az ügy dokumentumait a történtek megismeréséhez.
Gál József, az LMP fővárosi képviselője utóbbiról azt mondta, amennyiben a Fidesz-KDNP nem szavazza meg a vizsgálóbizottság felállítását, akkor azz...
2018-12-12 13:42:21
Hasogdzsi-gyilkosság - Amerikai sajtóértesülések: Trump veje tanácsokat adott a szaúdi koronarcegnek a botrány
... akik nem nagyon otthonosak a politikai szokásokban, nem ismerik mélyen az intézményeket, és támogatják Jared Kushnert" - idézte a The New York Times a szaúdiak elemzését, amelynek dokumentumait a libanoni Al-Akhbar című lap hozta nyilvánosságra. A szaúdi delegáció elemzése szerint egyébként Kushner nem ismeri az amerikai-szaúdi kapcsolatok történetét.
"Jared Kushner (szaúdi)...
2018-12-09 21:13:26
Donald Trump a demokratákra nézve kompromittáló dokumentumok nyilvánosságra hozatalát ígéri
... továbbá megjelentetné a 2016-os elnökválasztási kampányban a kampánycsapatának tagjai és oroszok közötti vélelmezett összejátszást vizsgáló, Robert Mueller vezette bizottság egyes dokumentumait is. Mint mondta: ezekből világosan kiderül, hogy a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI), az igazságügyi minisztérium és Hillary Clinton, volt demokrata párti elnökjelölt kampánycsapata egy húron ...
2018-11-30 07:05:08
Értékes történelmi dokumentumok lesznek láthatóak a megújult cseh Nemzeti Múzeumban
... egyezményt, amelynek célja a csehek és a szlovákok közös államának a létrehozása volt. Az érdeklődők láthatják továbbá az első világháborút lezáró békeszerződések Csehszlovákiát érintő dokumentumait, illetve az 1939-ben Emil Hácha akkori csehszlovák elnök és Adolf Hitler náci vezér által aláírt jegyzőkönyvet is Csehország német ellenőrzéséről.
A prágai cseh Nemzeti Múzeum tö...
2018-10-26 11:11:02
Újabb darabokkal egészül ki a PIM Lázár Ervin-gyűjteménye
... darabjaival, a sakk iránti érdeklődés dokumentumaival, valamint a Lázár Ervinnek szóló, különleges hangvételű, játékos ajánlások sokaságával is.
Nemcsak Lázár Ervin személyes dokumentumait, családi iratait, jegyzetfüzeteit, hanem Vathy Zsuzsa levelezését, műveinek kéziratait is megkapja a múzeum.
A könyvek és a kéziratos anyag mellett az írók személyes tárgyaiból, ruhada...
2018-09-18 18:04:23
1 2 3 ......25 26 ...37 38 ...49 50 51 
Címkék: Budapest FotóFesztivál, David Lynch, Fővárosi Közgyűlés, Donald Trump, Nemzeti Múzeumban, Lázár Ervin-gyűjteménye, Richard Neal, Elijah Cummingsszal, Osztrák Intézet, Lengyel Intézet, Olasz Kultúrintézet, Michele Borzoni Inshallah, Nemzeti Népegészségügyi Központ, Kásler Miklós, Jared Kushnert, York Times, Jared Kushner, Robert Mueller, Szövetségi Nyomozó Iroda, Hillary Clinton, Emil Hácha, Adolf Hitler, Nemzeti Múzeum, Lázár Ervinnek, Nemcsak Lázár Ervin, Vathy Zsuzsa, amerikai adóhivatal, másodszori határidőre, párt újból, elbocsátott kardiológus, nagykanizsai férfi, ellenzék vizsgálóbizottság, e-jegyrendszer ügyében, szaúdi koronarcegnek, demokratákra nézve, megújult cseh, ellenőrzési bizottság, első határidőt, demokrata párti, bizottság következő, egyik Michele, szerződésben foglalt, szerződés megőrzése, szocialista politikus, történteket felidézve, emberi erőforrások, nemzetközileg elismert, részükre négy, társaság tagjai, kölcsönkapott telefonokat, lány alaposabban, vizsgálóbizottság felállítását,
© 2013 TVN.HU Kft.