Belépés
Orbán: ne a brüsszeli bürokraták határozzák meg az EU jövőjét!
... visegrádi államok álláspontja egymásétól, "irányszabó" kérdésekben nem.
Saját uniós vállalásai között említette, hogy csak a migráció megállítás mellett egyértelműen hitet tevő dokumentumokat és személyeket támogatnak, hogy "meg kell adni a tiszteletet a nemzeteknek", valamint, hogy a keresztény kultúráról nem szabad megfeledkezni.
A tagállamok gazdaságpolitikai függetle...
2019-06-14 10:31:16
Negyven év elteltével bizonyították, hogy nem önkezével vetett véget életének egy híres ukrán zeneszerző
... szerint pedig ilyen nyomokat nem találtak rajtuk.
"Még a kórbonctani szakértők, akikkel együtt dolgoztunk, hozzáte...
2019-06-14 08:01:11
Illegális bevándorlás - A Sea-Watch hajója ismét olasz partok felé tart a belügyminiszter tiltása ellenére
... szállító civil hajók az embercsempészek "kezére játszanak", mivel illegálisan juttatnak be migránsokat más államok területére. Az olasz belügyminiszter hozzátette, hogy személyazonosító dokumentumok nélküli emberekről van szó.
Salvini közölte, hogy telefonon egyeztetett Joseph Muscat máltai miniszterelnökkel az embercsempészet elleni fellépés erősítéséről a Ciprust, Franciaor...
2019-06-14 07:11:53
A következő 10 munkanapban még pótolható az elmaradt banki adategyeztetés
... beszerzése, valamint a kiemelt közszereplői státuszról való nyilatkozattétel.
Az adatok megadására többféle csatorna is rendelkezés...
2019-06-13 10:41:30
Úzvölgyi katonatemető - Román hatóság: 11 román katona nyugszik a sírkertben
...
A védelmi tárca honlapján szerdán közzétett összegzés, amelyhez csatolták a korabeli dokumentumokat is, megerősíti azt a - korábban magyar oldalon hangoztatott - álláspontot, hogy Darmanesti önkormányzata 11 román katonának állított 50 keresztet és emlékművet a temetőben.
Azt is rögzíti azonban, hogy Csíkszentmárton község is úgy alakította át a magyar Honvédelmi Miniszt...
2019-06-13 09:11:02
Latin nyelvű rádiós hírműsort indított a Vatikán
... Andrea Tornielli.
A latin hírek szövegét a Vatikán úgynevezett latin hivatalának munkatársai írják. A Waldemar Turek atya vezette vatikáni hivatal évszázadokon át a szentszéki dokumentumokat, okleveleket írta és fordította latinra. Mai feladatai közé tartoznak azonban már a mindenkori pápa latin nyelvű Twitter-fiókja (@pontifex_ln) mindennapos üzenetei, amelyeket több mint 9...
2019-06-08 20:52:02
Új állandó tárlat az esztergomi Duna Múzeumban
... állandó kiállítás megnyitójának tervezett időpontja 2019. szeptember.
A Duna Múzeum a magyar vízügy történetével, a hazai vízgazdálkodással kapcsolatos muzeális értékű tárgyakat, dokumentumokat gyűjti. Évente átlagosan 20 ezer látogató számára kínálja a vízzel való találkozás, a vízről való játékos ismeretszerzés lehetőségét.
Saját gyűjteményének gondozása mellett szakma...
2019-06-08 15:01:29
Hamis befektetési ígéretekkel franciákat becsapó nemzetközi bűnszervezetet leplezett le a rendőrség
... Franciaországban. A sértettek befizették a pénzt, de cserébe nem kaptak semmit.
Az okozott kár nagysága közel 250 millió forint.
A nyomozás megállapította, hogy a bűnözők hamis dokumentumok felhasználásával magyarországi pénzintézeteknél számlákat nyitottak, és gazdasági társaságokat alapítottak, majd a csalásból befolyó pénzeket külföldi bankszámlákra utalták tovább....
2019-06-08 07:05:40
Uzvölgyi katonatemető - Az EMNP és az MPP is feljelentést tesz az ügyészségen
... rongálásokért. Közölték, hogy a beadványt jövő hét elején tervezi benyújtani a gyergyószentmiklósi ügyészségre Mezei János pártelnök. A szervezet bízik abban, hogy a rendőrség birtokában lévő dokumentumok alapján rövid időn belül kézre keríthetők és felelősségre vonhatók a tettesek.
Az EMNP is közölte, hogy ismeretlen tettes ellen gyűlöletkeltésért és rongálásért ügyészségi f...
2019-06-07 18:32:12
Figyelő: kétmilliárdos folyószámlahitelre van szüksége Zuglónak
...
A hetilap csütörtökön megjelent számában azt írta, a birtokukba jutott dokumentumok szerint több figyelemre méltó pontja is van az idei - 30,6 milliárd forintos főösszegű - kerületi büdzsének, és ezekre a költségvetés decemberi vitájában többen is próbáltak rávilágítani.
Az egyik, többször felmerülő pont a kerület folyószámlahitel-kerete volt, amelyről Papp Imre jegyző ú...
2019-06-06 12:21:16
1 2 3 ................587 588 ........881 882 ........1174 1175 1176 
Címkék: Duna Múzeumban, Joseph Muscat, Honvédelmi Miniszt, Andrea Tornielli, Waldemar Turek, Duna Múzeum, Mezei János, Papp Imre, brüsszeli bürokraták, híres ukrán, belügyminiszter tiltása, elmaradt banki, esztergomi Duna, migráció megállítás, keresztény kultúráról, tagállamok gazdaságpolitikai, kórbonctani szakértők, olasz belügyminiszter, embercsempészet elleni, kiemelt közszereplői, adatok megadására, védelmi tárca, korabeli dokumentumokat, magyar Honvédelmi, latin hírek, szentszéki dokumentumokat, mindenkori pápa, magyar vízügy, hazai vízgazdálkodással, vízzel való, vízről való, sértettek befizették, nyomozás megállapította, bűnözők hamis, csalásból befolyó, beadványt jövő, szervezet bízik, rendőrség birtokában, hetilap csütörtökön, birtokukba jutott, költségvetés decemberi, franciaországban, nyilatkozattétel, felhasználásával, személyazonosító, folyószámlahitel, pénzintézeteknél, embercsempészek, belügyminiszter, csíkszentmárton, embercsempészet, bűnszervezetet, dokumentumokat, megállapította,
© 2013 TVN.HU Kft.