Belépés
Idézetek
IDÉZEZEK


1.
,,Nem kívánok ragyogást, pénzt, dicsőséget. Csak egy tűzhelyet kívánok. Hívó lámpa fényt, meleget azoknak, akiket szeretek. Egy darab kenyeret, csendet, pár halk szót, jó könyvet, és kevés embert. De az aztán Ember legyen!"

Fekete István: Őszi számadás - Fekete István füvesköny...
2018-12-12 15:45:12
Tisztelet az éveknek
... giorni consueti
Prima che ci feriamo a vicenda
nelle nostre beghe quotidiane
Dammi la mano
Prima che ti renda conto
che in modo deludente
anch'io sono donna
Dammi la mano
Prima che si dissolva la nostra vita
come il tutto permeante profumo
della cannella dei dolcetti della nonna
Dammi la mano
Prima che le nostre man...
2018-12-04 13:15:38
Pazar szereposztással állítják színpadra a Don Juant jövő nyáron az Újszegedi Szabadtéri Színpadon
... eleveníti meg. A művész meghatározó szegedi munkássága mellett az ikonikus rendező, Emir Kusturica legendás társulatának, az Atelier 212-nek volt éveken át tagja.
Az elcsábított apácát, Donna Elvirát - aki inkább választotta Don Juant férjnek, mint a zárdaéletet - Csákányi Eszter alakítja. Az alternatív és kőszínházi játékra egyaránt nyitott, izgalmas színésznő a tavalyi Dóm ...
2018-11-22 15:09:07
Nyisd ki a szemed a szépségnek..."Nyisd ki a szemed a szépségnek körülötted, nyisd meg az elméd az élet csodáinak, nyisd meg a szíved azoknak, akik szeretnek és mindig légy hű önmagadhoz!"

/Donna Davis /...
2018-11-20 19:16:57
Babos Tímea egy óra alatt továbbjutott Linzben
... összedíjazású linzi kemény pályás női tenisztornán.
A versenyeket szervező WTA honlapja szerint a világranglistán 64. magyar játékos első szettbeli sikerének kulcsa az volt a horvát Donna Vekic (37.) elleni összecsapáson, hogy az első adogatásaiból sokkal jobb arányban nyerte meg a pontokat. Babos - miután 1:1-nél hárított egy fogadóelőnyt - háromszor is brékelte riválisát, í...
2018-10-10 19:14:15
Giorgio Moroder jövő májusban az Arénában koncertezik
... ritmusokra helyezte, szakított a harmónia törvényeivel, és a szintetizátort helyezte zenéje középpontjába. Első elismeréseit a hetvenes években Németországban szerezte saját zenéjével és Donna Summernek írt dalaival. Ezek közé tartozott például az I Feel Love, az On the Radio, a Love to Love You Baby és a Hot Stuff című sláger.
A siker további együttműködések sorához vezetett...
2018-10-10 12:01:32
Linzi tenisztorna - Babos magabiztos győzelemmel mutatkozott be
...
A versenyeket szervező WTA honlapja szerint a világranglistán 64. magyar játékos első szettbeli sikerének kulcsa az volt a horvát Donna Vekic (37.) elleni összecsapáson, hogy az első adogatásaiból sokkal jobb arányban nyerte meg a pontokat. Babos - miután 1:1-nél hárított egy fogadóelőnyt - háromszor is brékelte riválisát, így 33 perc alatt előnybe került.
A második játs...
2018-10-09 18:42:00
Nobel-díj - Lézerfizikai felfedezésekért hárman kapják a fizikai Nobel-díjat
...
Arthur Ashkin az optikai csipesz megalkotásáért és az eszköz biológiai rendszerekben való alkalmazásáért, Gérard Mourou és Donna Strickland pedig a nagy intenzitású, ultrarövid lézerimpulzusok létrehozásának kidolgozásáért részesül a legrangosabb tudományos elismerésben.
Az indoklás szerint az idei kitüntetettek forradalmasították a lézerfizikát. Rendkívül kicsi precíz e...
2018-10-02 12:51:21
Egy erőszaktevő szemével
... azokat, akkor olyan erővel tedd ezt, mintha egy szivacslabdát szorítanál és valószínűleg elmegy a kedve még attól is, hogy éljen. Engem kicsit se zavarna, hogy nem lesz többé gyereke. (Magazine Donna) Talán azt gondolod, hogy ez csak felbőszíti a támadódat és még jobban bántani akar majd, de valójában az interjún is kiderült, hogy ezek a férfiak olyan nőket keresnek, akik nem okoz...
2018-09-26 07:32:07
Pio atya próféciája Magyarországról
... novícius egészsége, amelyet a közösségi szabályok már kevésbé veszélyeztettek, annyira helyreállt, hogy szülei megnyugodtak.

Egy szép napon a vezető atya így szólt Padre Pió anyjához: Donna Giuseppa, a fia nagyon jámbor, nem találunk benne hibát!

Az egyetlen kényes pontot, a váratlan lázrohamokkal járó, bizonytalan egészsége jelentette. Ilyenkor a kolostor lá...
2018-09-23 20:00:01
1 2 3 ............337 338 .......506 507 ......673 674 675 
Címkék: Újszegedi Szabadtéri Színpadon, Babos Tímea, Giorgio Moroder, Fekete István, Emir Kusturica, Donna Elvirát, Csákányi Eszter, Donna Davis, Donna Vekic, Donna Summernek, Feel Love, Love You Baby, Arthur Ashkin, Gérard Mourou, Donna Strickland, Magazine Donna, Padre Pió, Donna Giuseppa, fizikai Nobel-díjat, erőszaktevő szemével, tűzhelyet kívánok, darab kenyeret, aztán Ember, művész meghatározó, ikonikus rendező, elcsábított apácát, szépségnek körülötted, élet csodáinak, szíved azoknak, versenyeket szervező, horvát Donna, első adogatásaiból, harmónia törvényeivel, szintetizátort helyezte, hetvenes években, siker további, második játs, optikai csipesz, eszköz biológiai, nagy intenzitású, legrangosabb tudományos, indoklás szerint, idei kitüntetettek, szivacslabdát szorítanál, férfiak olyan, közösségi szabályok, szép napon, vezető atya, egyetlen kényes, váratlan lázrohamokkal, világranglistán, felfedezésekért, együttműködések, lézerimpulzusok, szereposztással, magyarországról, veszélyeztettek, alkalmazásáért,
© 2013 TVN.HU Kft.