Belépés
MACS: eddig tizenegy hazai doppingeset, az ifjúsági olimpiának nincs magyar vétkese
... legújabb veszélyforrást, a géndoppingot illeti, a MACS vezetője leszögezte, hogy egyelőre nincs megbízható leleplező módszer, és a kimutathatóság gondja miatt a WADA, a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség is "egyelőre sötétben tapogatózik, információkat gyűjt, s igyekszik támaszkodni a rendőrségre, az Interpolra és az Europolra".
"A géndoppingnál egyértelmű, hogy itt már egy ...
2018-11-22 17:59:04
Súlyemelő-vb - Gyurta Dániel: iránymutató az IWF doppingellenes munkája
... vizsgálatokon a korábban levett doppingmintái pozitívnak bizonyultak." - modta Gyurta Dániel.
Hozzátette: a NOB iránymutatónak tartja azt a munkát, amit az IWF végez.
"A doppingellenes harcban kemény, határozott fellépés jellemzi a Nemzetközi Súlyemelő Szövetséget, és a sportág elkerült abból a veszélyzónából, amiben volt. Még olyan hangok is hallatszottak, hogy kétséges...
2018-11-08 09:21:45
Putyin hatékony doppingellenes rendszer kiépítését ígérte
... miként korábban, a jövőben is kész a széleskörű és építő együttműködésre a világ összes sportszervezetével és következetesen teljesíti nemzetközi kötelezettségeit, egyebek között a doppingellenes küzdelemben.
"Oroszország határozott szándéka, hogy a sportdopping elleni küzdelem egyik legjobb rendszerét építse ki" - mondta, rámutatva, hogy ennek érdekében Moszkva külön nemzeti...
2018-10-10 18:52:24
Boros Gergely váltja Doma Gergőt a kajak-kenu szövetség szakmai igazgatói posztján
... Központ megnyithassa kapuit a Latorca utcában, ez az új intézmény pedig maximálisan ki fogja tudni szolgálni a felnőtt válogatott keret igényeit."
Hozzátette: büszke a szövetség doppingellenes tevékenységére is, még akkor is, ha ez a munka még korántsem ért a végére.
"Sokat tettünk érte, hogy kiszűrjük azokat, akik nem megengedett módon készülnek. Úgy érzem, hogy Boros G...
2018-09-19 11:51:48
WADA - Vizsgálatot indítottak Gyenyisz Cserisev ellen
...
A brit The Telegraph című lap szombati számában közölte: értesülése szerint a csatárral szemben tiltott növekedési hormon használata miatt vizsgálódnak. A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) szerdán megerősítette mindezt, és hozzátette, az ügyben jelenleg a spanyol antidopping csoport a felelős.
A játékos édesapja, Dmitrij Cserisev korábban azt nyilatkozta, fia nö...
2018-09-12 18:23:33
Téli olimpia 2018 - megfosztották bronzérmétől az orosz ....
... doppingvádakat, az orosz vegyespárost így megfosztották a bronzéremtől, amit így a negyedik helyen záró norvég páros kap meg utólag.
A meldonium egyébként 2016 óta van rajta a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) tiltólistáján. A szer a véráramlást serkenti, valamint teljesítményfokozó hatása is van - az orosz teniszező, Marija Sarapova is ezzel bukott meg.
[...
2018-02-22 10:36:49
Megkezdik a meleg égövi edzőtáborozást a kajak-kenusok
... Csoport lefolytatja a doppingeljárást." - mondta Schmidt Gábor, aki azonban visszautasította azt a megközelítést, hogy doppingbotrány lenne a sportágban.
"Az MKKSZ élére állt a doppingellenes harcnak és elkötelezett a tiszta sport mellett. Tavaly és idén is 25 millió forintos megrendelést adtunk, adunk a HUNADO-nak, az egyik általunk megrendelt vizsgálat során derült ki a mos...
2018-02-06 12:52:29
Putyin "barátságtalan lépésnek" minősítette az orosz üzletemberek és tisztségviselők amerikai listázását
... az orosz sportolók doppingolására vonatkozó vádak "az idióta" Grigorij Rodcsenkov állításain alapulnak, akinek "nyilvánvaló problémái" voltak a törvénnyel. Rodcsenkov, a moszkvai doppingellenes labor Egyesült Államokba szökött vezetője volt az, aki felhívta a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség WADA)figyelmét a szocsi olimpián történt visszaélésekre.
Putyin szerint az általa ...
2018-01-30 16:22:23
Phjongcshang 2018 - Orosz média: az orosz jégkorong-válogatott több kulcsjátékosa sem szerepelhet az olimpián
... nevezett informátorra hivatkozva az R-Szport.
Az FHR sajtószolgálata az RBK orosz gazdasági lap érdeklődésére közölte, hogy nincs tudomása hokisok kizárásáról.
A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) által megbízott kanadai jogászprofesszor, Richard McLaren vezette független vizsgálóbizottságnak az orosz doppingügyekről készített jelentése az R-Szport szerint orosz ...
2018-01-23 14:33:13
Phjongcshang 2018 - Orosz média: Viktor An rövidpályás gyorskorcsolyázót kizárták
... sportolót azért húzta ki a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) engedélyező testülete az olimpiai részvételre pályázó orosz versenyzők listájáról, mert a neve szerepelt a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) által megbízott kanadai jogászprofesszor, Richard McLaren vezette független vizsgálóbizottság által az orosz doppingügyekről szereplő jelentésben.
A TASZSZ-t úgy tá...
2018-01-22 17:16:55
1 2 3 ..10 11 .16 17 .20 21 22 
Címkék: Gyurta Dániel, Boros Gergely, Doma Gergőt, Gyenyisz Cserisev, Viktor An, Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség, Nemzetközi Súlyemelő Szövetséget, Boros, Dmitrij Cserisev, Marija Sarapova, Schmidt Gábor, Grigorij Rodcsenkov, Egyesült Államokba, Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség WADA, Richard McLaren, Nemzetközi Olimpiai Bizottság, ifjúsági olimpiának, kajak-kenu szövetség, meleg égövi, orosz üzletemberek, géndoppingot illeti, kimutathatóság gondja, géndoppingnál egyértelmű, korábban levett, doppingellenes harcban, sportág elkerült, világ összes, doppingellenes küzdelemben, sportdopping elleni, felnőtt válogatott, szövetség doppingellenes, csatárral szemben, ügyben jelenleg, spanyol antidopping, játékos édesapja, orosz vegyespárost, negyedik helyen, meldonium egyébként, véráramlást serkenti, orosz teniszező, doppingellenes harcnak, tiszta sport, egyik általunk, orosz sportolók, moszkvai doppingellenes, szocsi olimpián, orosz doppingügyekről, olimpiai részvételre, neve szerepelt, jogászprofesszor,
© 2013 TVN.HU Kft.