Belépés
Lakásában fogtak el egy kábítószer-terjesztőt, társát még keresik
...
Az újbudai nyomozók pénteken 366,5 gramm kábítószergyanús növényi származékot, 136 extasytablettát és 440 gramm amfetamint találtak a lakásban. A nyomozók a kábítószerek mellett a drog méréséhez használt digitális mérleget, mobiltelefonokat és több mint 660 ezer forintot is lefoglaltak.
Az őrizetbe vett férfi társát még keresik, ellene kábítószer-kereskedelem miatt elfog...
2019-02-11 11:21:43
Vádat emeltek egy drogkereskedő és a vásárlója ellen ..
... kábítószerek hatóanyag tartalma meghaladta a csekély mennyiség felső határát, de nem érte el a jelentős mennyiség alsó határát.

A rendőrök a drogkereskedőnél a kábítószerek méréséhez és adagolásához szükséges eszközöket (digitális mérleget, műanyag tasakokat, droggal szennyezett teáskanalakat) is megtalálták. A vizeletvizsgálat pedig azt is kiderítette, hogy a kereskedő...
2016-02-03 21:40:03
Kábítószer-kereskedőt fogtak el Nyíregyházán
... rajtaütöttek. A díler zsebében 12,3 gramm növényi származék, a kocsijában pedig mintegy 40 gramm massza, illetve darabos kábítószer volt.
A házkutatás során a rendőrök megtalálták a drog méréséhez, adagolásához használt eszközöket, valamint további 216 gramm gyanús anyagot foglaltak le, amit szakértő vizsgál.
A nagykállói, de Nyíregyházán élő férfi - akit őrizetbe vettek...
2014-10-17 08:15:12
1 
Címkék: vásárlója ellen, újbudai nyomozók, kábítószerek mellett, drog méréséhez, őrizetbe vett, csekély mennyiség, jelentős mennyiség, kábítószerek méréséhez, vizeletvizsgálat pedig, díler zsebében, kocsijában pedig, házkutatás során, rendőrök megtalálták, vizeletvizsgálat, drogkereskedőnél, kábítószergyanús, mobiltelefonokat, extasytablettát, teáskanalakat, drogkereskedő, adagolásához, rajtaütöttek, kábítószerek, nyíregyházán, kereskedelem, kiderítette, megtalálták, lefoglaltak, szennyezett, származékot, kábítószer, kereskedőt, meghaladta, kocsijában, eszközöket, házkutatás, amfetamint, nagykállói, terjesztőt, foglaltak, lakásában, digitális, tasakokat, származék, vásárlója, hatóanyag, szükséges, méréséhez, mennyiség, kereskedő, találtak, szakértő, rendőrök, őrizetbe, valamint, használt, tartalma, lakásban, nyomozók, jelentős, pénteken, mérleget, forintot, zsebében, csekély, droggal, határát, darabos, műanyag, illetve, további,
© 2013 TVN.HU Kft.