Belépés
Illegális bevándorlás - Horvát kormány: a rendőrség nem lép fel erőszakosan a migránsokkal szemben
... menekültjogot kérjenek Horvátországban, csak átutazni szeretnének rajta.
Egyre több, menekültstátuszt kérő közel-keleti migránst toloncolnak vagy küldenek vissza Horvátországba a dublini egyezménnyel összhangban - 2017-ben a menedékkérők 62 százalékát -, ami bizonyítéka annak, hogy ők gazdasági migránsok, akik visszaélnek a menedékjoggal Horvátországban - húzták alá a kormán...
2018-01-12 13:22:54
Krónika 2. rész (határozat a Soros-terv ellen)
... Németh Szilárd -, minden egyes be nem fogadott bevándorló után az országnak 78 millió forintot kellene befizetnie Brüsszelnek.
A fideszes politikus szerint szembemegy a genfi egyezménnyel és a dublini rendszerrel, hogy az ideérkezők megválaszthatnák hol élnek. A menekültügyi egyezmények szerint az első biztonságos országban kell dönteni arról, ki az, aki menekült - magyarázta...
2017-12-12 10:41:42
Kvótaper - Völner: az Európai Bíróság is a Soros-terv végrehajtásán dolgozik
... oldotta fel azt az ellentmondást, hogy vagy a dublini egyezmény módosításáról volt szó, amelynek nem tartották be a formai kereteit, vagy ha nem erről, akkor a hozott döntés ellenétes az egyezménnyel.
Megjegyezte: a főtanácsnok megkerülte azt a kérdést is, hogy az Európai Tanács állásfoglalásainak, következtetéseinek van-e kötőerejük.
Leszögezte: Magyarország jogi állá...
2017-07-26 14:34:02
Illegális bevándorlás - Bakondi: a migrációs munkacsoport nemzetközi jogi kérdéseket tekint át
...
Bakondi György tájékoztatása szerint a nemzetközi migrációs munkacsoport foglalkozik a schengeni, a dublini egyezménnyel, a kötelező betelepítési kvótákkal, azzal, hogy ezt Magyarország és Szlovákia megtámadta a bíróságon, valamint a "népszavazás kérdéskörének komplex megközelítésével".
A belbiztonsági főtanácsadó emlékeztetett arra, hogy tavaly kétmillióan érkeztek az E...
2016-06-17 21:43:30
Krónika 7. rész (kvótarendszer)
... unió jelenlegi határozatát, amely kedvezőbb a dublini rendeletnél, hiszen az országnak a mostani kvóták alapján alig több mint kétezer személyt kellene befogadnia, szemben a dublini egyezménnyel, amely alapján akár százezer menedékkérőt is visszatoloncolhatnak.
A szocialista politikus kiemelte ugyanakkor, hogy pártja sem támogatja a "Juncker-kvótát", vagyis azt a javaslatot, ...
2015-11-16 22:33:02
1 
Címkék: Európai Bíróság, Németh Szilárd, Európai Tanács, Bakondi György, migránsokkal szemben, migrációs munkacsoport, dublini egyezménnyel, menedékjoggal Horvátországban, fideszes politikus, genfi egyezménnyel, dublini rendszerrel, ideérkezők megválaszthatnák, menekültügyi egyezmények, első biztonságos, dublini egyezmény, formai kereteit, hozott döntés, főtanácsnok megkerülte, nemzetközi migrációs, kötelező betelepítési, belbiztonsági főtanácsadó, dublini rendeletnél, mostani kvóták, szocialista politikus, megközelítésével, megválaszthatnák, menekültstátuszt, horvátországban, horvátországba, belbiztonsági, menekültjogot, emlékeztetett, menedékjoggal, ellentmondást, módosításáról, kvótarendszer, végrehajtásán, tájékoztatása, kérdéskörének, migránsokkal, menedékkérők, munkacsoport, magyarország, egyezménnyel, menekültügyi, menedékkérőt, betelepítési, szeretnének, rendszerrel, biztonságos, erőszakosan, egyezmények, visszaélnek, bevándorlás, bizonyítéka, megjegyezte, rendeletnél, összhangban, főtanácsnok, brüsszelnek,
© 2013 TVN.HU Kft.