Belépés
A bojtorján gyógyhatásairól
... (Arctium lappa), kis bojtorján, pókhálós bojtorján.

Mikor gyerekkorunkban egymást dobáltuk vele, vagy bosszankodtunk, hogy a ruhánkra ragadt, nem is gondoltuk, miféle erők rejlenek ebben az elsőre nem túl bizalomgerjesztő növényben. A bojtorján az egyik legrégebb óta használt méregtelenítő gyógynövény, évszázadok óta ismeri a kínai és a nyugati orvoslás is. Magjait láza...
2021-01-15 23:58:02
A nyírfa gyógyhatásairól
... lehúzza a kérgét. Tűzgyújtáskor ezért inkább a gyűrűszerűen leváló kérgét használjuk fel.

A nyírfa levelei egészen korán, gyakran már március közepén rügyezni kezdenek, és éppen ebben az időben érdemes begyűjteni őket, amikor még szép világoszöldek. A rügyező leveleket nyersen is el lehet fogyasztani (többek között rengeteg C-vitamint tartalmaznak), esetleg közvetlenül ...
2021-01-15 22:37:25
Dr Hamer - a rák okairól
... előtt, valamilyen súlyos traumán esett át. Egyértelmű volt az elme és a betegség kapcsolata. Már sok tanulmány foglalkozott addig azzal, hogy egyes betegségek súlyos stressz hatására könnyebben kialakulnak.

Minden szerv kivetülése megtalálható az agyban, éppen ezért úgy döntött, hogy megvizsgálja betegei tomográfiáit összehasonlítva a betegség kórelőzményével.
...
2021-01-15 22:04:30
Jézus kortársainak a kicsinyessége 01.15
... szuperklaszterhez tartozik, melyet a tudósok Laniakea névre kereszteltek. Igen, a tudósok legújabb tanulmányai alapján a Virgo-szuperhalmaz csupán a Laniakea szuperklaszter egyik részterülete, és ebben a nagy "faluban" körülbelül 100.000 miénkhez hasonló galaxis található! A tudósok szerint biztos, hogy összetartozunk, mert hihetetlen sebességgel, egységesen mozognak ezek a galax...
2021-01-15 17:51:30
Minden szívnek van egy rejtett szigete . . .
... szeretet .
Ezekben a szívekben soha nem munkálkodik
a gyűlölet , meleg , megértő a szív odabent !


Nem ismert a szó , hogy félelem , a kétség
nyila ebben a szívben nem terem .
Itt még a szegények is módosak gazdagok ,
reménnyel megtelve várják a holnapot !

Minden szívnek van egy rejtett szigete , hol
kis helyen i...
2021-01-15 14:19:35
Harmónia......
... ,"réti" besorolás az egyszerűségre, elterjedtségre is utal. (Pl: mezei egér) Menj ki a mezőre, nézz szét, meditálj. (Mindegy, milyen évszak van) Éld át, hogy az elemek is könnyedén közlekednek ebben a nyílt térben - szél, napsütés, vihar halad át felette -, ám a mező ezt igazán nem érzi meg. Újra tud éledni.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek nyílt, egyértelmű, nem feltét...
2021-01-15 13:48:13
Marcus Aurelius: Test, lélek, értelem
... ha
semmit sem vársz, és semmi...
2021-01-15 11:38:35
1 513 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
... kereskedelmi célú P+R, parkolóház, parkológarázs, zárt felszíni parkoló és nem zárt felszíni parkoló díjfizetés nélkül vehető igénybe az este 7-től reggel 7 óráig. A létesítmény üzemeltetője köteles ebben az idősávban az ingyenes parkolást lehetővé tenni.

A rendőrség szigorúan ellenőrzi a szabályok betartását, pénzbírságot szabhat ki, és azokat a helyeket, ahol nem tart...
2021-01-15 10:33:56
Mai harmónia kártyám
... ,"réti" besorolás az egyszerűségre, elterjedtségre is utal. (Pl: mezei egér) Menj ki a mezőre, nézz szét, meditálj. (Mindegy, milyen évszak van) Éld át, hogy az elemek is könnyedén közlekednek ebben a nyílt térben - szél, napsütés, vihar halad át felette -, ám a mező ezt igazán nem érzi meg. Újra tud éledni.

Szerelmi üzenete: Párkeresőknek nyílt, egyértelmű, nem feltétl...
2021-01-15 10:14:18
Jó hír a Covid elleni védőoltásról
... Az egyes egészségbiztosítóknál más-más módszerekkel jelentős, 33 százaléktól 60 százalékig ívelő különbségeket mértek az oltott és a nem beoltott emberek megfertőződésében. Az oltottak már ebben a kezdeti szakaszban is jóval kevésbé fertőződtek meg.
Szerintem lenyűgöző, hogy Izraelben két-három héten belül immunizált emberek százezreinek az adatait gyűjtötte össze.
Izrae...
2021-01-14 20:15:30
1 2 3 .......7325 7326 ...10988 10989 ....14649 14650 14651 
Címkék: Marcus Aurelius, bojtorján gyógyhatásairól, nyírfa gyógyhatásairól, rejtett szigete, beazonosított fertőzöttek, ruhánkra ragadt, egyik legrégebb, nyugati orvoslás, gyűrűszerűen leváló, nyírfa levelei, időben érdemes, rügyező leveleket, betegség kapcsolata, betegség kórelőzményével, tudósok Laniakea, tudósok legújabb, tudósok szerint, szívekben soha, szív odabent, nyílt térben, este 7-től, létesítmény üzemeltetője, ingyenes parkolást, rendőrség szigorúan, szabályok betartását, kezdeti szakaszban, adatait gyűjtötte, bizalomgerjesztő, gyógyhatásairól, gyerekkorunkban, kórelőzményével, összehasonlítva, összetartozunk, szuperklaszter, elterjedtségre, bosszankodtunk, beazonosított, világoszöldek, különbségeket, párkeresőknek, parkológarázs, egyszerűségre, tűzgyújtáskor, méregtelenítő, kicsinyessége, százezreinek, védőoltásról, kortársainak, részterülete, tomográfiáit, szuperhalmaz, kereskedelmi, megvizsgálja, pénzbírságot, módszerekkel, megtalálható, kereszteltek, foglalkozott, tartalmaznak, üzemeltetője, gyűrűszerűen,
© 2013 TVN.HU Kft.