Belépés
Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök a hét közepén ismerteti kormányának összetételét
... pénteken választotta meg miniszterelnökké a spanyol parlament azzal, hogy elfogadta a szocialista párt bizalmatlansági indítványát, és megvonta a bizalmat Mariano Rajoy konzervatív kormányfőtől.
A PSOEogadta a szocialista párt bizalmatlansági indítványát, és megvonta a bizalmat Mariano Rajoy konzervatív kormányfőtől.
A PSOEogadta a szocialista v knisztányátft bizaadtokon...
2018-06-04 17:40:59
A lengyel sajtó egy része szerint Morawiecki programbeszéde békülékeny, másik része szerint jelentéktelen és fi
... elhangzott általánosságok és az utópisztikus jelleg" kifogásolható ugyan, semmiképpen sem vádolható viszont "azzal a harcias retorikával, amely az utóbbi időben Beata Szydlótól (az eddigi kormányfőtől) volt hallható".
"Határozottan előtérbe kerültek "az ellenzék iránti békülékeny hangsúlyok, a nemzetközi struktúrák iránti bizalom" - fejtette ki Chrabota, aki szerint Morawiec...
2017-12-13 12:02:16
A spanyol miniszterelnök elleni bizalmatlansági indítványt tárgyal június 13-án a spanyol parlament
... bizalmatlansági indítvány benyújtása.
Az Unidos Podemos a harmadik legnagyobb képviselőcsoport a spanyol parlamentben, 67 mandátuma azonban nem elég ahhoz, hogy megvonja a bizalmat a kormányfőtől a 350 fős törvényhozásban.
A parlament többi pártja - eddigi nyilatkozataik alapján - nem támogatja az Unidos Podemos kezdeményezését, amelyben a jelenlegi miniszterelnök helye...
2017-05-23 13:52:40
Hivatalosan is feloszlott a horvát parlament, szeptemberben választások lesznek
...
A szábor (képviselőház) június 20-án oszlatta fel magát július 15-i hatállyal, miután néhány nappal korábban megvonta a bizalmat Tihomir Oreskovic kormányfőtől. A miniszterelnök ellen éppen az a párt, a jobboldali Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) nyújtott be bizalmatlansági indítványt, amely a kormányfői posztra javasolta.
A horvát alkotmány szerint a parlament felosz...
2016-07-15 09:51:24
Illegális bevándorlás - A miniszterelnökhöz fordul a nemzetbiztonsági bizottság elnöke
... kívánja kezelni a helyzetet a kormány, hogyan oldják meg az érkezők biztonsági ellenőrzését, regisztrációját, egészségügyi ellátását.
Molnár Zsolt mindemellett azt is kérdezi a kormányfőtől, hogy az illegális migráció által korábban érintett településeken mit tesznek a közbiztonság megerősítéséért.
Úgy fogalmazott: eddig a kormány beszélt a terrorizmusról, az illegális b...
2016-02-23 14:51:47
Balog: Palkovics László oktatási államtitkárként dolgozik tovább
... mondta -, várhatóan szeptembertől olyan kerettel rendelkezhetnek majd, amely a kisebb beszerzéseket lehetővé teszi számukra.
Hangsúlyozta: az állami fenntartást megtartják, a kormányfőtől szabad kezet kaptak Palkovics Lászlóval annak meghatározásában, mi az, amit javíthatónak tartanak. A minősítés is marad, de azt elismerte, hogy a bürokratikus terhek túlzóak lettek.
Cz...
2016-02-06 13:21:32
Kinevezte a szlovák államfő Robert Fico kormányának két új miniszterét
... tanácsadójának pozícióját látja majd el. Dusan Caplovic, aki a második Fico-kormány talán legtöbbet bírált minisztere volt, médiaközlések szerint az emberi jogok területén kaphat majd posztot a kormányfőtől.
Elemzők és a pozsonyi sajtó a szerdán bejelentett lemondások kapcsán közölt kommentárjaiban úgy vélekedett, hogy a Robert Fico kormányában eszközölt első változtatások in...
2014-07-03 16:35:06
Orbán ismét mer nagyokat álmodni
... a GDP 80 százaléka alá nyomni, de január végére ismét 82 százalék felett van. Ugyanott vagyunk tehát, ahol négy éve. Hová lettek az ezermilliárdok? Erre hiába várunk magyarázatot a kormányfőtől.

Aki egyébként apróbb ügyekben is képes nagyot mondani. Megígérte, ha ők nyernek, 2018-ra minden magyar háztartásban lesz széles sávú internet. Ez nagyon szépen hangzik, kár, hog...
2014-02-24 17:03:56
MAJd JÖNNEK HOZZÁNK!
... parlamenti választásokat tartanak, és a kormányzó Munkáspárt számára a gond megoldása a sikeres szereplés egyik záloga. A kormánypárt június 26-án vonta meg a bizalmat Julia Gillard addigi kormányfőtől, és helyette Kevin Ruddot választotta miniszterelnökké, a párt nagyobb támogatottságát remélve a lépéstől.

2001 óta körülbelül ezren haltak meg, miközben lélekvesztőkön m...
2013-07-19 19:31:26
Végső búcsú Margaret Thatchertől!
... ceremónia után a koporsót a Royal Hospital Chelsea kórházba vitték, ahol átadták a családnak. A családtagok hamvasztás előtti zártkörű szertartáson külön is búcsút vesznek a néhai kormányfőtől.

Churchill halála óta nem volt erre példa

Az uralkodó csaknem fél évszázada először vesz részt egy elhunyt brit miniszterelnök búcsúztatásán; legutóbb az 1965-ben megha...
2013-04-17 14:36:39
1 2 3 
Címkék: Pedro Sánchez, Palkovics László, Robert Fico, MAJd JÖNNEK HOZZÁNK, Margaret Thatchertől, Mariano Rajoy, Beata Szydlótól, Unidos Podemos, Tihomir Oreskovic, Horvát Demokratikus Közösség, Molnár Zsolt, Palkovics Lászlóval, Dusan Caplovic, Julia Gillard, Kevin Ruddot, Royal Hospital Chelsea, lengyel sajtó, része szerint, spanyol miniszterelnök, spanyol parlament, horvát parlament, miniszterelnökhöz fordul, nemzetbiztonsági bizottság, szlovák államfő, szocialista párt, bizalmat Mariano, utópisztikus jelleg, harcias retorikával, utóbbi időben, eddigi kormányfőtől, ellenzék iránti, nemzetközi struktúrák, harmadik legnagyobb, spanyol parlamentben, parlament többi, jelenlegi miniszterelnök, bizalmat Tihomir, miniszterelnök ellen, jobboldali Horvát, kormányfői posztra, horvát alkotmány, parlament felosz, érkezők biztonsági, illegális migráció, közbiztonság megerősítéséért, kormány beszélt, kisebb beszerzéseket, állami fenntartást, kormányfőtől szabad, bürokratikus terhek, második Fico-kormány,
© 2013 TVN.HU Kft.