Belépés
Labdarúgó NB I - Sannino: szeretnénk az első négyben végezni
... Diósgyőrbe igazoló Egerszegi Tamást, valamint a közös megegyezéssel szerződést bontó Enisz Ben-Hatirát említette meg.
Beszélt arról is, hogy a Honvéd másfél hétig Törökországban edzőtáborozott, ahová hét 21 éven aluli játékos is elkísérte az együttest, mert a jövőben szeretnének nagyobb szerepet biztosítani az akadémián nevelkedő fiatal játékosoknak.
A sérültekről annyit...
2020-01-23 16:02:34
Magyarországon edzőtáborozott a katari curlingválogatott, előnyt jelent a kamaraerdei pálya
...
A hazai szövetség közleményében emlékeztetett, hogy a kapcsolat nem véletlen, ugyanis az arab ország csapatát a nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkező Belleli Lajos irányítja, elsősorban neki köszönhető, hogy a katariak olyan feltételek mellett készülhettek közel egy hetet, melyek hazájukban egyelőre még nem adottak. Az edzések és a magyarok elleni edzőmérkőzések elsősorba...
2020-01-13 11:01:37
Női kézilabda Eb-selejtező - Egy újonc a keretben
... szövetség honlapjának szerdai beszámolója szerint Kim Rasmussen szövetségi kapitány húsz játékosra számít a felkészülés során. Köztük van a Vác 23 éves átlövője is, aki korábban már edzőtáborozott a felnőtt kerettel, de mérkőzésen még nem lépett pályára.
Az előző világversenyen - a decemberi, franciaországi Európa-bajnokságon - szerepelt alapemberek közül ezúttal nem tagja a ...
2019-09-11 11:41:19
Vas Balázs és Karl Ádám a Kometa Cycling Team gyakornoka lesz
... közleményében felidézte, a csapathoz júniusban első magyarként csatlakozott Dina Márton, aki második lett bemutatkozó versenyén, a Tour de Hongrie-n.
A 19 esztendős Karl Ádám télen már edzőtáborozott a Kometánál, és kiemelte: örül, hogy újabb szinten lehetőséget kap.
"Alig várom, hogy fejlődhessek, igyekszem a legjobb teljesítményt nyújtani a következő versenyeken" - idé...
2019-07-01 16:41:51
A magyar női kézilabda-válogatott legyőzte Japánt
... Tóvizi, Klivinyi 6-6, Klujber 5, Szabó L., Faluvégi 3-3, Schatzl, Kovacsics, Lukács 2-2, Kopecz, Puhalák, Mészáros, Háfra 1-1
A magyar válogatott ezen a héten Balatonbogláron edzőtáborozott, majd története során első alkalommal játszott mérkőzést Siófokon. A keret tagjai közül Bíró Blanka, Kazai Anita és Elghaoui Asma nem szerepelt a találkozón.
Az ázsiaiak tartalékos ös...
2019-03-24 16:53:19
Női kézilabda-vb - Görbicz: jól ismerjük a norvégok erejét
... tornája a nemzeti együttesben. Jelenleg a hatodik világbajnokságára, összességében pedig 14. világversenyére készül.
Kim Rasmussen szövetségi kapitány együttese a nyáron együtt edzőtáborozott skandináv ellenfelével, de hivatalos mérkőzést nem játszottak. A Möbelringen Kupa felkészülési tornán múlt szombaton 29-24-re a norvégok győztek.
Görbicz hozzátette, ha a mérkőzések...
2017-12-01 21:09:39
Márton Anita nagyszerű eredménnyel kezdte a szabadtéri szezont
...
A 28 éves magyar klasszis az MTI-nek elmondta, hogy a vasárnapi volt a jubileumi tizedik verseny Podgoricában, ahol ezt megelőzően szokásához híven ezúttal is két hétig edzőtáborozott.
Márton elképesztő sorozatot produkált. Első, 17,77 méteres kísérlete után ugyanis másodikra 18,68-at, harmadikra pedig 19,11-et ért el, s már ezzel a lökésével megjavította az általa tarto...
2017-04-30 18:53:10
Ritmikus gimnasztika Eb - Bakuban edzőtáborozott a magyar csapat
...
A magyar szövetség (MRGSZ) sajtóközleménye szerint az egyéniben induló felnőttversenyzők, valamint a juniorok és a felnőttek együttes kéziszercsapatai is Azerbajdzsán fővárosában gyakoroltak.
"A decemberi edzőtábor azért volt fontos, mert januártól új olimpiai ciklus veszi kezdetét, ami szabálymódosításokat von maga után. A gyakorlatokkal elkészültünk, szerettük volna mé...
2016-12-24 12:42:23
Egy góllal kikapott Belgrádban a magyar férfi vízilabda-válogatott
... fordítani tudott. Az utolsó negyed 2-2-es döntetlent hozott, így a magyarok csak egy játékrészt veszítettek el az esélyesebb vetélytárs otthonában.
A magyar válogatott három napig edzőtáborozott a szerb fővárosban, Brazíliába pedig jövő szombaton utazik.
Felkészülési mérkőzés, férfiak:Szerbia-Magyarország 12-11 (2-4, 2-2, 6-3, 2-2)A magyar gólszerzők: Zalánki 2, Manhercz...
2016-07-21 20:53:01
Dudás Miklós: amatőr hibát követtem el
... tavalyi Európa Játékokon leadott mintája alapján bukkantak tiltott hormonkészítmény nyomaira, ahogy most elmondta, szintetikus tesztoszteronra. A viadal előtt hetekig Sevillában edzőtáborozott. Úgy fogalmazott: egy hosszú edzőtáborozás alkalmával előfordul, hogy kifogy valamilyen táplálékkiegészítőből, ezúttal is ez történt.
"Amatőr hibát követtem el. Ellenőrizetlen helyről, ...
2016-04-19 19:44:34
1 2 
Címkék: Labdarúgó NB, Karl Ádám, Kometa Cycling Team, Márton Anita, Dudás Miklós, Egerszegi Tamást, Enisz Ben-Hatirát, Belleli Lajos, Dina Márton, Szabó, Bíró Blanka, Kazai Anita, Elghaoui Asma, Möbelringen Kupa, Európa Játékokon, első négyben, katari curlingválogatott, kamaraerdei pálya, norvégok erejét, szabadtéri szezont, magyar csapat, góllal kikapott, magyar férfi, közös megegyezéssel, jövőben szeretnének, akadémián nevelkedő, sérültekről annyit, hazai szövetség, arab ország, nagy nemzetközi, katariak olyan, magyarok elleni, felkészülés során, felnőtt kerettel, előző világversenyen, csapathoz júniusban, legjobb teljesítményt, következő versenyeken, magyar válogatott, héten Balatonbogláron, keret tagjai, ázsiaiak tartalékos, nemzeti együttesben, hatodik világbajnokságára, nyáron együtt, norvégok győztek, vasárnapi volt, jubileumi tizedik, lökésével megjavította, általa tarto, magyar szövetség, egyéniben induló, felnőttek együttes, decemberi edzőtábor, gyakorlatokkal elkészültünk, utolsó negyed, magyarok csak,
© 2013 TVN.HU Kft.