Belépés
Lelkiismeretem nem engedi meg, hogy hallgassak
... agresszort", valamint figyelmeztetett a humanitárius beavatkozás szükségességére, miközben a világ csaknem tétlenül figyelte a szeme előtt lezajló tragédiát, a helyszínre küldött ENSZ-csapatok teljes tehetetlenségét.
Hosszasan vitatkoztak később arról, hogy a srebrenicai enklávéban a holland kéksisakosok, akiket Mladić tábornok emberei elűztek, milyen mértékben vettek r...
2020-07-12 07:19:01
Férfi vízilabda Magyar Kupa - A Millennium Masters is játszik a zárótornán
... eredményeket vették figyelembe.
A sorozat első körében, a július 25-26.-i hétvégén négy helyszínen, Budapesten, Kaposváron, Tatabányán és Szegeden játszanak körmérkőzéseket a négy csoport csapatai. Az itt megszerezett eredményeket az együttesek továbbviszik magukkal a második körbe, ahol augusztus 1-2.-án újra négy négyes csoportban - kék, fehér, piros és zöld - küzdenek majd...
2020-07-10 12:01:55
Ivkovics a februári kerettel tervezi a férfi kosárlabda-válogatott augusztusi edzőtáborát
... feltétellel fogadta el azt, hogy számít a munkájára a felmondási ideje alatt.
A kapitány elmondta: a válogatottnál hónapok óta nem volt lehetőségük közös edzést tartani, és mivel az egész csapatra úgy tekint, mint egy kis családra, már nagyon várják, hogy újra együtt tudjanak edzeni, miként azt is, hogy újra találkozzanak egymással.
"Augusztus 2. és 9. között Kecskeméten...
2020-07-09 19:42:31
Osztrák Nagydíj - Jánvári szerint kiestek a rutinból, de jó újra versenyezni
...
A szakember az M1 aktuális csatornának hétfőn azt nyilatkozta, a pilóták és a csapatok tagjai számára is jó, hogy újra versenyezhetnek, viszont a nézők nagyon hiányoznak a létesítményből, a pálya és annak környéke, valamint a boxutca mögötti úgynevezett paddock is "rettenetesen kihalt".
"Hiányzik a közönség által keltett háttérzaj, illetve az a zsongás és pezsgés, amely ...
2020-07-06 16:21:44
Titkosszolgálati elszigeteltségben élek 1956 óta
... - rájöttem arra a tragikus tényre, hogy Bóna I. nagybátyám pont Hegedüs Etelkát vette feleségül, aki annak a HEGEDÜS ANDRÁSNAK volt a (fél)testvére, aki 1956-ban BEHÍVTA A SZOVJET CSAPATOK ÚJABB EGYSÉGEIT!
https://hu.wikipedia.org/wiki/Heged% C3%BCs_Andr%C3%A1s_(politikus)

,,1956. október 24-én, a nép és kormányának követelésére kénytelen volt átadni ...
2020-07-03 01:44:12
Fidesz: a járvány megmutatta a baloldal és a Soros-hálózat "gátlástalan hazugsághadjáratát"
... is működtető Debrecen kiesett az...
2020-06-28 12:10:05
Labdarúgó NB I - Könnyed győzelemmel biztosította bennmaradását az Újpest
... győzelemmel és egy döntetlennel -, az Újpest-szurkolóknak nem kellett folyamatosan a többi mérkőzés eredményére figyelniük.
A legfontosabb kérdéseket gyorsan "le is rendezte" a lila-fehér csapat, amely a koronavírus-járványt követő újraindulás óta remeklő Simon Krisztián révén gyorsan vezetést szerzett, majd pillanatokkal a szünet előtt Novothny Soma találatával gyakorlatilag...
2020-06-27 19:32:21
Cser-Palkovics András: egész Székesfehérvár köszönettel tartozik Juhásznak és Viníciusnak
... góllal búcsúzhassak" - idézte fel a győztes találatot Juhász Roland.
A jövőről elmondta: a klub kötelékében szeretne tovább dolgozni az újabb sikerekért akár gyerekekkel, akár a felnőtt csapat mellett.
Vinícius Paulo, aki kilenc év után távozik Fehérvárról, azt mondta: a szívébe zárt mindent és mindenkit a klubnál és a városban is.
Kérdésre elmondta, hogy jó szívvel...
2020-06-24 17:23:03
Putyin: a náci német haderő legyőzésében döntő szerepe volt a Vörös Hadseregnek
... eredtileg május 9-én, a német kapituláció évfordulóján tartották volna meg, de Putyin a Covid-19-járvány miatt a halasztás mellett döntött. Az eseményt végül a frontról visszatért szovjet csapatok 1945. június 24-én megtartott parádéjának 75. évfordulójára tűzték ki, és annak ellenére is megtartották, hogy Moszkvában más tömegrendezvényt még mindig nem szabad tartani.
A moszk...
2020-06-24 11:51:26
Labdarúgó NB I - A Kisvárda ellen is folytatta menetelését az FTC
...
A fővárosiak sorozatban kilencedik bajnoki találkozójukon maradtak veretlenek, pályaválasztóként pedig 52 meccs óta nem találtak legyőzőre, ebben az időszakban a 41. sikerét aratta a csapat.
Az FTC 12 pontosra növelte előnyét, és egyetlen pontra kerül története 31. bajnoki címétől, ha a MOL Fehérvár vasárnap kikap.
OTP Bank Liga, 29. forduló:Ferencvárosi TC-Kisvárda...
2020-06-13 19:02:35
1 2 3 ...............366 367 .......549 550 ........731 732 733 
Címkék: Magyar Kupa, Millennium Masters, Osztrák Nagydíj, Labdarúgó NB, Cser-Palkovics András, Vörös Hadseregnek, Bóna, Hegedüs Etelkát, HEGEDÜS ANDRÁSNAK, BEHÍVTA SZOVJET CSAPATOK ÚJABB EGYSÉGEIT, Simon Krisztián, Novothny Soma, Juhász Roland, Vinícius Paulo, Bank Liga, Ferencvárosi TC-Kisvárda, februári kerettel, járvány megmutatta, náci német, humanitárius beavatkozás, világ csaknem, szeme előtt, helyszínre küldött, srebrenicai enklávéban, holland kéksisakosok, sorozat első, július 25-26, négy csoport, együttesek továbbviszik, második körbe, felmondási ideje, kapitány elmondta, válogatottnál hónapok, egész csapatra, csapatok tagjai, nézők nagyon, boxutca mögötti, közönség által, tragikus tényre, többi mérkőzés, legfontosabb kérdéseket, lila-fehér csapat, szünet előtt, győztes találatot, jövőről elmondta, klub kötelékében, újabb sikerekért, felnőtt csapat, szívébe zárt, német kapituláció, halasztás mellett, eseményt végül, frontról visszatért, fővárosiak sorozatban, tömegrendezvényt, titkosszolgálati,
© 2013 TVN.HU Kft.