Belépés
Jól bírom
...1:05 perc van. A vacsorám egy gyros tál volt. A vasút fizette, mert a héten tettek pénzt a szép kártyánkra. Ahhoz képest, hogy mennyire fáradt voltam egész nap, jól bírom eddig a műszakot. Igaz még van hátra 5 óra. Ünnephez képest sok a vonat. Legalább az ember nem unatkozik.
Reggel be kell ugranom a Sparba kenyérért, majd délben mehetek a sütiért. Szerényen vásároltam....
2021-04-03 01:08:40
Kustra Ferenc versei

KUSTRA FERENC VERSEIÍrói adatlap
BORONGÓS A KEDVEM......
2021-03-28 21:30:58
Fecskék védelme......
... éhen marad. Az éhező fiókák felélve belső energiatartalékukat fáznak is. Felmelegítésükre a szülők kiröppenés helyett a fészekben maradnak és gyakran előfordul, hogy néhány napon belül az egész legyengült fecskecsalád elpusztul. Ráadásul a tetemek miatt a következő fecskegeneráció nem tud beköltözni a fészekbe, így az ő létük is veszélybe kerülhet.Orbán Zoltán arra is felhívta a f...
2021-03-21 11:55:35
Fekete-Győr András bohócot csinál magából – Schiffer A
... összerakó-műhelyeivé váltak.

Schiffert ez nem győzte meg, hiszen így folytatta: ,,A fideszes kormánypolitika olyan mértékben nem ismer gesztusokat, olyan mértékben polarizálta az egész politikai rendszert, hogy azzal nemcsak a közbeszéd durvul el, hanem könnyen előfordulhat az is:

Magyarországon a gyűlöletspirál következtében előbb-utóbb nem kormányvá...
2021-03-19 20:30:17
Fekete-Győr András bohócot csinál magából – Schiffer A
... összerakó-műhelyeivé váltak.

Schiffert ez nem győzte meg, hiszen így folytatta: ,,A fideszes kormánypolitika olyan mértékben nem ismer gesztusokat, olyan mértékben polarizálta az egész politikai rendszert, hogy azzal nemcsak a közbeszéd durvul el, hanem könnyen előfordulhat az is:

Magyarországon a gyűlöletspirál következtében előbb-utóbb nem kormányvá...
2021-03-19 20:29:51
Háromszáz napja szenved Hajnalka a Covid poklában
... fájdalmam még mindig megvan, a csípőmtől lefelé zsibbadnak a lábaim és a jobb kezem könyöktől lefelé - sorolta Hajnalka a Borsnak fájdalmas szövődményeit.

- A zsibbadás egész nap tart, és estére már nagyon erőteljes.

"A fájdalmaimat semmilyen gyógyszer nem képes csillapítani. Több ujjam még májusban elüszkösödött, ezek is nagyon lassan javulnak, e...
2021-03-16 22:00:57
Magyarország Európa-bajnok lett oltásban
... valaki oltást szeretne, a kormány weboldalán regisztrál adataival, amik továbbításra kerülnek a kórházaknak és orvosoknak, majd a páciensek SMS-t vagy telefonhívást kapnak. Bihari szerint ez egész jól működik és az emberek így gyorsan időponthoz jutnak.

Eddig csak egy tévedés történt: a múlt héten 75.000 ember kapott véletlenül SMS-t, amit aztán vissza kellett hívni. Ma...
2021-03-14 20:15:47
Ön azonos csak akkor tudok lenni, ha tudom, milyen vagyok
... Önazonos akkor leszek, ha állandó vagyok, hamisítatlan, egységes - és ehhez az állandósághoz, megingathatatlansághoz a kérdéseken át vezet az út. Kérdéseken, amik olykor romba döntik az egész életem. De aztán ezeken a romokon tud újraéledni az, ami igazán vagyok. Ott ébredhet fel fényem, ott kezdődhet el ragyogásom.
Neked mi a mai kérdésed? Nekem ez: tényleg jó nekem, ...
2021-03-13 08:28:02
Nem mindegy, hogy alszik a koronavírussal fertőzött beteg
... MIKOR HÍVJUNK MENTŐT?
Ha eddig egy 1 alatt felmentünk 3 emeletet, de most 5 perc alatt többször meg kell állnunk.
Ha fekve fulladunk.
Ha a pulzusunk eddig 90 volt, most 130 egész nap.
Ha megemelkedik a légzésszám.
Akkor először a háziorvost kell hívni, aki a tünetek súlyosbodásánál tudja a gyógyszeres kezelést kezdeményezni.

Ha ezeket észleljük,...
2021-03-10 18:40:18
Nőnapra - Szeretettel
... titeket meleg szívvel,
Az életben soha el nem múló szeretettel.
Zsenge virágillat harmatozza lelketek,
Hogy a sors viharában is boldogok legyetek.

Kívánunk sok erőt, egészséget,
Minden évben szerencséket.
Szemetekben könny sose legyen,
Napjaitok vendége az öröm legyen.
Nőnap alkalmából minden jót kívánunk,
Mi férfiak szívünkbe örö...
2021-03-08 20:00:18
1 2 3 ..........1200 1201 .....1800 1801 .....2399 2400 2401 
Címkék: Kustra Ferenc, Fekete-Győr András, Schiffer, Magyarország Európa-bajnok, KUSTRA FERENC VERSEI, BORONGÓS KEDVEM, Orbán Zoltán, MIKOR HÍVJUNK MENTŐT, koronavírussal fertőzött, vasút fizette, héten tettek, szép kártyánkra, éhező fiókák, szülők kiröppenés, fészekben maradnak, egész legyengült, tetemek miatt, következő fecskegeneráció, fideszes kormánypolitika, egész politikai, közbeszéd durvul, gyűlöletspirál következtében, csípőmtől lefelé, jobb kezem, zsibbadás egész, fájdalmaimat semmilyen, kormány weboldalán, páciensek SMS-t, tévedés történt, múlt héten, egész életem, pulzusunk eddig, háziorvost kell, tünetek súlyosbodásánál, gyógyszeres kezelést, életben soha, sors viharában, öröm legyen, felmelegítésükre, súlyosbodásánál, fecskegeneráció, kormánypolitika, koronavírussal, gyűlöletspirál, magyarországon, következtében, elüszkösödött, telefonhívást, állandósághoz, szövődményeit, kezdeményezni, magyarország, csillapítani, fájdalmaimat, megemelkedik, hamisítatlan, előfordulhat, szerencséket, fecskecsalád,
© 2013 TVN.HU Kft.