Belépés
Szent Fausztina szűz 10.05
... Naplójában, melyet 1981-es első kiadása óta számos nyelvre, köztük magyarra is lefordítottak.
Téged küldelek az egész emberiséghez irgalmasságom üzenetével. Nem büntetni akarom a sérült emberiséget, inkább meg akarom gyógyítani és irgalmas Szívemre szorítani. (Napló, 1588)
Az Isteni Irgalmasság tiszteletének terjesztése eszközeként Jézus átadott egy képet Fausztinának, m...
2020-10-05 20:40:17
Pio atya kórháza a járvány idején is enyhíti a szenvedést
... szolgáljuk a jó ügyét úgy, hogy mindenki megteszi benne a maga dolgát. Én azzal, hogy Urunk, Jézus Krisztus haszontalan szolgájaként szüntelenül imádkozom, ti pedig úgy, hogy az egész emberiséget vágyjátok a szívetekre ölelni, hogy velem együtt a mennyei Atya irgalmassága elé vigyétek."
Miután az alapító és a bíboros szimbolikusan átvágta a szalagot, megnyitva ezzel a k...
2020-09-24 17:18:00
Ferenc pápa levélben kéri:
... keresztül akarjuk kiirtani. Valódi keresztény nevelés keretében. Ferenc pápa ezt az ,,emberi személy átfogó nevelésének" hívja. Az első alapelv abban áll, hogy segítsük az emberiséget és a közös otthont, a társadalmat, benne a férfit és a nőt, mégpedig egy egészséges képzésen keresztül.
- Másik nyugtalanító jelenség a hajlongás a körmenetek során, a bűnszövetkezete...
2020-08-27 16:19:54
Imádkozzunk egy kicsit 08.23
... be drága véreddel, Uram, Jézus, te vagy a sziklám, a pajzsom, az erőm, szeretlek, szükségem van rád, védj meg engem a vírustól, ami fenyeget , védd a szeretteimet és védd az egész emberiséget és gyógyíts meg minden beteget.
Uram Jézus, egyesülve testvérként imádkozunk, hogy végtelen kegyelmed által ne engedd be hozzánk a COVID-19-et, és ne is az otthonainkba.
Állíts ang...
2020-08-23 13:45:12
Babits Mihály: Örökkék ég a felhők mögött
... egymásba kapaszkodó fogaskerék.

Magyar vagyok: lelkem, érzésem örökséget kapott, melyet nem dobok el: a világot nem szegényíteni kell, hanem gazdagítani. Hogy szolgálhatom az emberiséget, ha meg nem őrzök magamban minden színt, minden kincset, ami az emberiséget gazdagíthatja? A magyarság színét, a magyarság kincsét! De mily balga volnék, ha ugyanakkor más színt, más ki...
2020-08-05 11:16:26
A világ egyetlen oldala sötétség
... szentlélekként. Innen látni, milyen hatalma van a földöntúli erőnek, amivel engem folyamatosan kivégeztek, gyaláztak és legyőztek születésem óta.

Magyarország felszámolta az emberiséget, ezt ünneplik az újságírókkal, médiáikkal 1997-es megyei kórházban történő feketemágus kivégzésem óta, a sátán kígyójának - nem űrkígyó, világ ura volt - megtámadásával a nyakamban....
2020-08-01 19:40:52
Isten hatalma
Istennek egyetlen ember üdvösségében megjelenő hatalma messze túlhaladja az egész világegyetem megteremtéséhez szükséges erőt. Isten a világot ex nihilo - a semmiből - teremtette. Amikor viszont megment egy embert, lényegesen bonyolultabb dolgot tesz. Sokkal egyszerűbb jót a semmiből létrehozni, mint egy bukott és romlott emberiséget újjáteremteni.

Paul Washer...
2020-07-20 21:21:21
A Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szíve 06.20
... jelképe. Tiszteletének alapja a Szeplőtelen Fogantatás és az istenanyaság.
Ezt az emléknapot Jézus Szentséges Szívének főünnepe után tartja az Egyház. XII. Pius pápa 1942-ben az egész emberiséget Mária oltalmába ajánlotta, és liturgikus ünneplését augusztus 22-re helyezte. Az új kalendárium visszatért az eredeti gyakorlatra, és ezért mozgó emléknapként - Jézus Szíve ünn...
2020-06-20 13:00:20
A Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szíve 06.20
... jelképe. Tiszteletének alapja a Szeplőtelen Fogantatás és az istenanyaság.
Ezt az emléknapot Jézus Szentséges Szívének főünnepe után tartja az Egyház. XII. Pius pápa 1942-ben az egész emberiséget Mária oltalmába ajánlotta, és liturgikus ünneplését augusztus 22-re helyezte. Az új kalendárium visszatért az eredeti gyakorlatra, és ezért mozgó emléknapként - Jézus Szíve ünn...
2020-06-19 22:43:56
Te Deum - Téged, Isten Dicsérünk
... fejedelmektől megnyitott mennyei kapun át belép oda, emberi természete szerint is. A Te Deum erre gondolva már a beteljesülést hirdeti: a Dicsőség Királya kijött az Atyától, hogy az emberiséget megmentse; a halál és feltámadás győzelme után neki újból megnyílnak e kapuk, hogy oda már minket is bevigyen magával.
-A harmadik szakasz kéri, hogy a megváltásban részesült, megkeres...
2020-06-12 21:21:37
1 2 3 ............................91 92 ...............137 138 ...............182 183 184 
Címkék: Szent Fausztina, Babits Mihály, Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szíve, Isten Dicsérünk, Isteni Irgalmasság, Jézus Krisztus, Uram Jézus, Paul Washer, Szeplőtelen Fogantatás, Jézus Szentséges Szívének, Jézus Szíve, Dicsőség Királya, járvány idején, felhők mögött, világ egyetlen, egész emberiséghez, sérült emberiséget, képet Fausztinának, maga dolgát, egész emberiséget, szívetekre ölelni, mennyei Atya, bíboros szimbolikusan, első alapelv, közös otthont, egészséges képzésen, körmenetek során, emberiséget gazdagíthatja, magyarság színét, magyarság kincsét, földöntúli erőnek, sátán kígyójának, egész világegyetem, semmiből létrehozni, emléknapot Jézus, eredeti gyakorlatra, beteljesülést hirdeti, emberiséget megmentse, megváltásban részesült, megteremtéséhez, bűnszövetkezete, megtámadásával, szentlélekként, gazdagíthatja, szimbolikusan, lefordítottak, tiszteletének, újjáteremteni, irgalmasságom, beteljesülést, fejedelmektől, szeretteimet, emberiséghez, nyugtalanító, otthonainkba, irgalmassága, fausztinának,
© 2013 TVN.HU Kft.