Belépés
Koronavírus - Mentőszolgálat-főigazgató: 40 ezer tesztet végeztek a mentők
... ősszel élőben is megrendezhetik.
Csató Gábor szerint igazi hungari...
2020-05-08 09:31:13
Koronavírus - A Nyugat-Balkánon és Romániában továbbterjed a járvány,
... is jelent. Emellett a belgrádi kormány elindított egy oldalt, amelyen követhető, hogy melyik településen hány fertőzött van.
Bosznia-Hercegovina háromtagú elnöksége arra kérte a lakosságot, maradjon otthon, és tartsa be az előírásokat, ugyanis a fertőzések száma csak a napokban kezd majd hirtelen növekedni. A nyugat-balkáni országban eddig 173 fertőzést regisztráltak, hárman ...
2020-03-26 11:01:18
Koronavírus - Babis elnézést kért a hibákért, amelyeket kormánya vétett a válság kezelése során
... helyzeten.
Köszönetet mondott mindenkinek, kiemelten az egészségügyi dolgozóknak, a rendőrségnek, a tűzoltóknak, a katonaságnak és az önkénteseknek áldozatos munkájukért. Ugyanakkor biztosította a lakosságot, hogy a hatóságok továbbra is mindent megtesznek a járvány terjedésének megakadályozása érdekében.
"Türelmet és megértést kérek mindenkitől. Közös erővel biztosan úr...
2020-03-23 22:33:15
Koronavírus - Horvátország, Szlovénia szigorít a korlátozásokon, Csehország az ellenőrzéseket fokozza
... már hétfőftől bevezetik a kijárási tilalmat. Andrej Babis kormányfő a Twitteren ezt határozottan cáfolta, kijelentve, hogy "semmi ilyesmi nincs most napirenden". Egyúttal arra kérte a lakosságot, hogy ne dőljenek be a terjedő a rémhíreknek.
Csehországban szombaton reggel 904 koronavírus-fertőzéses esetet tartottak nyilván. Haláleset egyelőre nincs. Több mint ötven személyt k...
2020-03-21 11:01:27
Koronavírus - Putyin: fel kell készülni minden fejleményre, Lukasenka bírálja a járvány körül kialakult pánikot
... hozzátéve, hogy "a pánik sokkal nagyobb bajt okoz nekünk, mint maga a vírus".
A 25 éve hatalmon lévő, megválasztása előtt kolhozelnökként dolgozó Lukasenka hétfőn már felszólította a lakosságot, hogy ne pánikoljon, hanem művelje a földet és vezessen traktort, mert "a traktor mindenkit meggyógyít".
A fehérorosz elnök ugyankkor azt is hangsúlyozta, hogy elegendő védőöltözé...
2020-03-19 13:22:29
Koronavírus - Kovács Zoltán: az idősek a járvány legveszélyeztetettebb csoportja
... statisztikából nyilvánvaló, hogy az idősek vannak leginkább kitéve a vírus közvetlen fenyegetésének, különösen akkor, ha más típusú betegségekkel is küzdenek.
Az államtitkár arra kérte a lakosságot, hogy idős hozzátartozóik és barátaik esetében különös elővigyázatossággal tartsák be az egyébként javasolt védekezési és megelőzési előírásokat.
Az államtitkár a magyar kormá...
2020-03-15 19:43:15
Koronavírus - Rendkívüli helyzetet hirdetett a szlovák kormány
... miniszterelnök már a szlovák kormány szerdai ülése után jelezte, hogy kabinetje készül ennek a lépésnek a megtételére. Ugyanakkor elmondta: a rendkívüli helyzet kihirdetése nem jár majd a lakosságot érintő utazási korlátozásokkal, sokkal inkább arról szól, hogy alapot adjon az állam számára a helyzet kezeléséhez szükséges készletek biztosítására.
Pellegrini a rendkívüli helyz...
2020-03-11 20:12:53
Horthy Miklós kormányzó megkésett portréja
... elégedetlenséget váltott ki, amely fokozódott azzal, hogy Kun Béláék politikai és katonai baklövései következtében,- az országba betört cseh és román csapatok pusztították és fosztogatták a polgári lakosságot.
Az ország bel-és külpolitikai helyzetének normalizálására - Szegeden - egy nemzeti kormány jött létre (1919. május 31-én).

Horthy Miklóst hadügyminiszterré...
2020-03-06 00:24:50
Koronavírus - Róma belvárosából eltűntek a turisták, a stadionokban "néma" meccsekre készülnek
... Giuseppe Conte kizárólag "magáért aggódik".
"Betartjuk a higiéniai előírásokat, de nem akarunk a pánikba belehalni! A kormány túlzásba viszi a rendelkezéseket, és terrorizálja a lakosságot, ez lesz a veszte!" - vélteaz egyik férfi.
Üresek a fagylaltozók és majdnem teljesen üres a Pantheon is, kivételt a taxiállomás jelent, ahol tömött sorokban várakoznak a járművek. A s...
2020-03-05 16:42:44
Koronavírus - Egész Olaszországban leállítják az oktatást csütörtöktől Sárközy Júlia, az MTI tudósítója jelenti
... tanácsolta a Conte-kormánynak, "kevesebb bejelentést tegyen, és többet cselekedjen". "A kormány skizofrén kommunikációja megörjíti Olaszországot, a kormány gyorsabban tájékoztassa a lakosságot, és ne egyszerre többen, hanem egyvalaki szolgáltassa az információkat" - tette hozzá Meloni. Arra utalt, hogy az oktatás leállításáról szóló sajtóhírt az oktatási miniszter először nem akar...
2020-03-04 19:22:46
1 2 3 ....................66 67 ..........99 100 ..........131 132 133 
Címkék: Kovács Zoltán, Horthy Miklós, Egész Olaszországban, Sárközy Júlia, Csató Gábor, Andrej Babis, Horthy Miklóst, Giuseppe Conte, válság kezelése, ellenőrzéseket fokozza, járvány körül, szlovák kormány, oktatást csütörtöktől, belgrádi kormány, fertőzések száma, napokban kezd, nyugat-balkáni országban, egészségügyi dolgozóknak, önkénteseknek áldozatos, hatóságok továbbra, járvány terjedésének, kijárási tilalmat, pánik sokkal, traktor mindenkit, fehérorosz elnök, idősek vannak, vírus közvetlen, államtitkár arra, egyébként javasolt, magyar kormá, rendkívüli helyzet, lakosságot érintő, állam számára, helyzet kezeléséhez, rendkívüli helyz, országba betört, polgári lakosságot, ország bel-és, nemzeti kormány, higiéniai előírásokat, pánikba belehalni, kormány túlzásba, taxiállomás jelent, kormány skizofrén, kormány gyorsabban, oktatás leállításáról, oktatási miniszter, elégedetlenséget, normalizálására, korlátozásokkal, megakadályozása, kolhozelnökként, rendelkezéseket, ellenőrzéseket, statisztikából, olaszországban,
© 2013 TVN.HU Kft.