Belépés
5 reggeli rutin, amit mindenkinek meg kellene tennie
Léteznek olyan reggeli gyakorlatok, melyek az egész napunkra pozitív hatást gyakorolnak, reggeltől-estig segítségünkre lehetnek. A reggeli agytorna például nagyon hasznos lehet a nap folyamán, hiszen amellett, hogy rugalmassá válik a gondolkodásunk, nyugtatóan hat ránk, és a munkahelyi kommunikáció is sokkal gördülékenyebbé válik a munkaadónkkal és a kollégákkal egyaránt.
...
2021-04-07 22:55:05
Győzze le a torokfájást okozó kórokozókat
A torokfájás nagyon kellemetlen, hiszen ilyenkor ég és kapar a torkunk, ami az egész napunkra rányomja a bélyegét. Legszívesebben csak pihennénk és ki sem kelnénk az ágyból. Léteznek azonban olyan természetes megoldások, amelyek segíthetnek a torokfájdalom elleni küzdelemben.

A sós, meleg vizes öblögetés nagyon sokat segíthet a probléma orvoslásávban. Keverjen össze 2 dl...
2020-05-15 21:59:20
Győzze le a torokfájást okozó kórokozókat!
A torokfájás nagyon kellemetlen, hiszen ilyenkor ég és kapar a torkunk, ami az egész napunkra rányomja a bélyegét. Legszívesebben csak pihennénk és ki sem kelnénk az ágyból. Léteznek azonban olyan természetes megoldások, amelyek segíthetnek a torokfájdalom elleni küzdelemben.

A sós, meleg vizes öblögetés nagyon sokat segíthet a probléma orvoslásávban. Keverjen össze 2 dl...
2020-04-11 21:21:26
Hold horoszkóp


Keddi holdhoroszkóp(2017-10-31)
- Mai napi horoszkóp -

Ma érzékeny hangulatban leszünk, ábrándos hangulatunk az egész napunkra kihat. Sajnos a munkánkra nem tudunk figyelni, így célszerű inkább lassabban dolgoznunk. Segíthet, ha többször tartunk szünetet. Ma fontos, hogy egészséges, kényelme...
2017-10-31 07:38:28
Kutyás idézetek
... lakásban, amikor ő nincs otthon, tekintve, hogy nincs otthon. Én voltam már kutya a lakásban. Ott fekszem egész nap, és szarul érzem magam. Tudom. Gondoljunk vissza a legdepressziósabb napunkra. Amikor nem akartunk kimenni. Amikor nem tudtunk kimenni. Amikor nem tudtunk semmiről. Na, olyan lehet a kutyának.
Gerlóczy Márton

...
2017-04-12 22:03:00
Élet... és halál mottója
... meglátni? Tényleg olyan vakon botorkálunk, hogy vakító fenséggel kell ütköznie homályos léleklátásunknak ahhoz, hogy felismerjük a nagyságot? Ugyanazt az áradó tündöklést, amely ráhull minden napunkra itt. Kinek van ideje, vagy szeme észrevenni?
Az én szemem mintha csak a jelenre és a rajtam keresztülfutó csalódottság foltjaira lenne képes összpontosítani.
Becsukom a für...
2016-07-22 12:06:17
„Egy állás miatt jöttem Írországba, ahol a legnagyobb
... Nora's Langos megnyitotta kapuit. ,,Két nappal korábban az egész szomszédságot tájékoztattuk arról, mire készülünk, de még így is nagyon meglepődtünk, milyen sokan eljöttek az első napunkra. A vendégek csak úgy özönlöttek, előkerültek az elmaradhatatlan whiskyk is, nem csoda, hogy délutánra a kis megnyitónk már komplett utcabállá nőtte ki magát."
A sajtos-tejfölös-...
2016-07-08 12:55:10
Kovács Kálmánné Nóri jókívánságai, első levelei idén
... Aki idegen népek istenéhez fohászkodik, az annak a népnek a rabszolgája lesz!

A mi feladatunk az, hogy minden nap kérjünk áldást Napatyánktól arra a napra, és az összes többi napunkra, és kérjük, segítsen, hogy a fényében, gyermekeként élhessünk, és ezt a fényt szórhassuk másokra is. Hiszen a Nap fiai, a Tűz gyermekei vagyunk, ehhez méltón kell élnünk!

Napaty...
2016-01-02 16:22:13
10 megerősítés az ideális munkahelyért és munkahelyi környez
A mai kor embere a legtöbb időt a munkahelyén tölti. Innen megyünk haza és bármilyen legyen is a légkör, az általában hatással van az egész napunkra. Nagyon sokan elfogadják: a körülményeken változtatni, a gondolatainkkal és érzéseinkkel is lehet.

Tehát, ha szeretnél nagyobb harmóniát és több pozitív érzést tapasztalni a munkahelyeden, akkor reg...
2015-12-11 10:13:37
Visszatekintés napunkra egzámen
...Az elmúlt napunkat számba vevő esti imádság segít felismerni Isten működését az életünkben. Ha elhanyagoljuk, észrevétlenül kezdünk eltávolodni Istentő...
2015-10-04 23:36:09
1 2 3 4 
Címkék: Kovács Kálmánné Nóri, Gerlóczy Márton, torokfájást okozó, állás miatt, ideális munkahelyért, egész napunkra, reggeli agytorna, munkahelyi kommunikáció, kollégákkal egyaránt, torokfájás nagyon, torokfájdalom elleni, probléma orvoslásávban, legdepressziósabb napunkra, áradó tündöklést, rajtam keresztülfutó, egész szomszédságot, első napunkra, vendégek csak, elmaradhatatlan whiskyk, rabszolgája lesz, összes többi, fényt szórhassuk, legtöbb időt, munkahelyén tölti, általában hatással, körülményeken változtatni, elmúlt napunkat, léleklátásunknak, gondolatainkkal, összpontosítani, elmaradhatatlan, gördülékenyebbé, legszívesebben, visszatekintés, gondolkodásunk, tájékoztattuk, orvoslásávban, segítségünkre, körülményeken, szomszédságot, munkaadónkkal, torokfájdalom, holdhoroszkóp, keresztülfutó, elhanyagoljuk, észrevétlenül, munkahelyeden, kommunikáció, érzéseinkkel, csalódottság, gyermekeként, munkahelyért, napatyánktól, jókívánságai, meglepődtünk, torokfájást, küzdelemben, gyakorlatok, előkerültek, gyakorolnak,
© 2013 TVN.HU Kft.