Belépés
a csillagszemű juhászt köszönhetjük: Benedek Elek mesevilága
... egész országban, hogy férjhez adja a leányát a csillagszemű juhászhoz, jöjjön, aki jöhet a vendégségbe, lesz étel-italelegendő, különösen, ha hoznak magukkal. Hiszen lett lakodalom, hét országra szóló. Ott ült a csillagszemű juhász a király mellett, ettek-ittak, vígan voltak. Egyszer aztán hozzák a jó tormás húst, nagyot prüsszent erre a király, s hadarja egymás után a csillagszem...
2020-10-07 20:23:06
Az ország nagy részén zivatarokra figyelmeztetnek
... kilométer/órás) széllökés, egy-egy helyen apró szemű jég is társulhat a zivatarokhoz.
A zivatarveszély miatt Békés, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg me...
2020-08-14 18:43:45
Csapadékosra fordul az időjárás
... szél csak zivatarok körül erősödhet meg, illetve fokozódhat viharossá.
Zivatarveszély miatt Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú Bihar megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adtak ki. A felhőszakadás veszélye miatt Baranya, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.
Pé...
2020-08-13 15:32:16
Egy floridai tinédzsert és két fiatalt tartóztattak le a Twitter elleni hackertámadások miatt
... megyei ügyész pénteken újságíróknak elmondta: 30 rendbeli bűncselekmény miatt emelt vádat Graham Ivan Clark ellen. "A Szövetégi Nyomozó Iroda (FBI) és az igazságügyi minisztérium az egész országra kiterjedő, átfogó nyomozást indított" - mondta el az ügyész.

A szövetségi igazságügyi tárca dokumentumai szerint a két másik férfi társtettesként vett részt a hackertámadások...
2020-08-01 07:04:42
MSZP: a Balaton nem válhat a burzsoázia szimbólumává
... közölte továbbá, azt is el szeretnék érni, hogy az ország minden szabad vízfelületét meg lehessen közelíteni kerékpárral.
Bihal Dávid, az MSZP elnökségi tagja elmon...
2020-07-19 14:32:30
Koronavírus - A brit miniszterelnök nem szeretne újabb országos zárlatot
... hogy ő is az újabb országos zárlatot kizáró francia álláspontot vallja-e.
Jean Castex francia miniszterelnök a minap kijelentette, hogy nem lehet szó újbóli teljes körű, az egész országra kiterjedő korlátozások elrendeléséről, tekintettel a járvány elején alkalmazott zárlat katasztrofális gazdasági hatásaira.
Boris Johnson a brit lapnak nyilatkozva a nukleáris elrettenté...
2020-07-19 12:11:55
Sokfelé csapadékos lesz a hétvége
... megélénkül, napközben helyenként meg is erősödik. Zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. Zivatarveszély miatt péntekre Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megye kivételével az egész országra elsőfokú figyelmeztetést adtak ki. A leghidegebb órákban 12-17 fok lesz, napközben 18-24 fokig melegszik a levegő.
Szombaton a Dunántúlon és a középső tájakon a néhány órás nap...
2020-07-16 15:03:21
Koronavírus - Montenegró korlátozta a belépést, Koszovó is szigorítást fontolgat
... intézkedések bevezetését helyezte kilátásba, mivel a napokban jelentősen nőtt a fertőzöttek száma. Eddig öt önkormányzat vezetett be éjszakai kijárási tilalmat, de ezt kiterjeszthetik az egész országra is, ha szükséges - közölte a kormány.
Észak-Macedóniában pénteken 7572-ről 7777-re emelkedett az azonosított fertőzöttek száma. Egy nap alatt hatan haltak bele a Covid-19 szöv...
2020-07-11 09:21:24
Hőség, extrém UV-sugárzás, erős szél és zivatar is várható szombaton
... érhetik el. A zivatarokat elsősorba...
2020-07-10 19:22:41
Koronavírus - Ismét kijárási tilalmat vezethetnek be Szerbiában
... követően jelentette be, hogy péntek estétől hétfő reggelig kijárási tilalmat vezetnének be. Újságírói kérdésre válaszolva egyértelműsítette, hogy ez utóbbi intézkedést szíve szerint az egész országra kiterjesztené.
Aleksandar Vucic rámutatott, hogy a belgrádi kórházak majdnem megteltek, ezért tábori kórházakat alakítanak ki, és ideiglenes járványkórházakat alakítanak ki több...
2020-07-07 19:52:08
1 2 3 ...........................86 87 ..............129 130 .............171 172 173 
Címkék: Benedek Elek, Hajdú Bihar, Graham Ivan Clark, Szövetégi Nyomozó Iroda, Bihal Dávid, Jean Castex, Boris Johnson, Aleksandar Vucic, csillagszemű juhászt, ország nagy, floridai tinédzsert, burzsoázia szimbólumává, brit miniszterelnök, csillagszemű juhászhoz, csillagszemű juhász, király mellett, zivatarveszély miatt, egész országra, felhőszakadás veszélye, igazságügyi minisztérium, szövetségi igazságügyi, ország minden, újabb országos, minap kijelentette, járvány elején, brit lapnak, nukleáris elrettenté, leghidegebb órákban, középső tájakon, néhány órás, napokban jelentősen, fertőzöttek száma, azonosított fertőzöttek, zivatarokat elsősorba, belgrádi kórházak, figyelmeztetést, hackertámadások, kiterjeszthetik, figyelmeztetnek, katasztrofális, miniszterelnök, elrendeléséről, zivatarveszély, társtettesként, környezetében, felhőszakadás, kiterjesztené, bűncselekmény, intézkedések, korlátozások, szimbólumává, csapadékosra, italelegendő, csillagszemű, zivatarokhoz, kijelentette, önkormányzat, dokumentumai,
© 2013 TVN.HU Kft.