Belépés
A rák pszihológiája Akik nem tapasztalták azoknak
... hoz.Rengeteg felismerést és pozitív változást is okoz benned,azáltal,hogy az élet ad egy akkora pofont,hogy padlót fogsz.De innen felállva szebb és fontosabb lesz minden,és új értelmet kapnak az egészen apró és érdektelennek hitt dolgok.

Semmi esetre se gondold,hogy peches vagy,vagy szerencsétlen,hiszen bárkivel megtörténhet.Ne hidd,hogy valamely számodra megfizethetetl...
2020-06-04 07:32:28
Idén lesz a Trianoni Szerződés 100 évfordulója
... Ausztria és Németország okozta a világháborút, Magyarország ugyanolyan áldozat volt, mint mindenki más.
.
3. világháború kitörésekor és a háború alatt osztrák elnyomás alatt voltunk, egészen a háború végéig. (391 éve osztrák elnyomás alatt vagyunk 1527-től 1918.-ig)
.
4. A Trianoni Szerződés ok nélkül megbüntette Magyarországot és a magyar embereket, mint ártat...
2020-06-04 06:59:45
Koronavírus - Fitch: példátlan méreteket ölt a globális költségvetési ösztönzés
...
A nemzetközi hitelminősítő közölte: az általa figyelt húsz legnagyobb világgazdasági erőcentrumban az eddig bejelentett közvetlen költségvetési gazdaságösztönző kiadások értéke elérte az ötezer milliárd dollárt.
A Fitch számítási módszertana alapján ez a tavalyi egész évi globális hazai össztermék (GDP) 7,1 százaléka.
A cég hangsúlyozza, hogy a 2008-2009-es pénzügyi...
2020-06-03 22:34:29
Isten szólt
... istenség szülési aktusa. Ezek alapján a teremtés egy darab Isten természetéből, a természet szenvedése, születése és elmúlása magának Istennek a szenvedése. Ezektől eltérően a Biblia Istene egészen Isten marad, egészen teremtő, egészen Úr, s teremtménye a neki teljességgel alárendelt, engedelmes, őt Úrként dicsérő, imádó lény. O soha nem egyenlő a teremtéssel. O mindig a teremtő. ...
2020-06-03 21:03:47
Fejfájást és hányingert kiváltó okok
... fejbőr is fájhat. Ez együtt járhat egyre fokozódó hányingerrel is, ami a gyomor fájdalmát is előidézheti. A fejfájás és az émelygés gyakran együtt felbukkanó tünetek, amelyek az enyhétől egészen a súlyos formáig is terjedhetnek. Egyes esetekben ez a két szimptóma súlyos betegséget is jelezhet, amely azonnali kezelést is igényelhet.

Mi okozhatja a fejfájást és a hányinge...
2020-06-03 20:04:24
Koronavírus - Belgiumban június 8-tól újra kinyitnak a vendéglátóhelyek, és június 15-től feloldják a határzára
...
A döntés értelmében hétfőtől a kávézók, bárok, éttermek - az érvényben lévő távolságtartási szabályok betartásával - fogadhatnak vendégeket egészen éjjeli 1 óráig, viszont az éjszakai szórakozóhelyek csak augusztus végétől nyithatnak ki, és ugyancsak a nyár végén kerülhet sor nagyobb létszámú rendezvények megtartására. A biztonsági tanács által előírt szabályok szerint társas...
2020-06-03 19:44:10
Ősi titkokat tár fel a Holt-tengeri tekercsek DNS-vizsgálata
... először mintát kellett venni a Holt-tengeri tekercsekből. Semmiképpen sem akartak kárt okozni az ősi pergamenekben, ezért vagy a hátoldalukon megkaparták a kiválasztott töredékeket, vagy egészen csekély, szöveg nélküli morzsalékokat gyűjtöttek a tekercsek mellől.
Az évezredek alatt rengeteg szennyeződés, állati ürülék, kéznyomok rakódhattak a történelmi emlékekre, ezeket szám...
2020-06-03 11:52:16
Megújult az Országos Vérellátó Szolgálat honlapja
... közleményében azt írta: a véradók és az érdeklődők igényeinek megfelelően kialakított honlap számos új tartalommal bővült. A látogatók egyebek között végig követhetik a vér útját a véradástól egészen a vérkészítmények felhasználásáig. Mindezt videó formájában, az öt részes Vér útja kisfilm-sorozaton keresztül is bemutatják.
Megújult az oldal véradási helyszínkereső alkalmazá...
2020-06-02 18:32:46
Menotti del Picchia : Szerelem
... nemlét.

Vagy figyeld, hogyan ölel a lián:
fojtva, szorítva kúszik fel a fán
s a szálfa kényes, vastag törzse roppan
- a nő szerelme sem tud ölni jobban -
felfut egészen a lombokig a
sajgó erotika,
mint hogyha csók közt fojt két vad, meleg kar,
vagy rádtapad egy száj s lihegve megmar.

A szerelem s a halál násza ti...
2020-06-02 11:25:40
Koronavírus - Javultak, de továbbra is visszaesést mutatnak a brit gyáripar aktivitási mérőszámai
...
Az IHS Markit pénzügyi-gazdasági adatszolgáltató csoport és a brit vállalati szektor beszerzési aktivitását mérő intézet (Chartered Institute of Procurement & Supply, CIPS) közös felmérése szerint a brit gyáripar szezonálisan kiigazított beszerzésimenedzser-indexe (BMI) a múlt hónapban 40,7 volt az áprilisban mért 32,6 után.
Az 50 alatti BMI-indexek a vizsgált szektorok ...
2020-06-01 12:56:27
1 2 3 ............3874 3875 .......5811 5812 ......7748 7749 7750 
Címkék: Trianoni Szerződés, Országos Vérellátó Szolgálat, Biblia Istene, Chartered Institute, globális költségvetési, brit gyáripar, akkora pofont, egészen apró, háború alatt, háború végéig, magyar embereket, nemzetközi hitelminősítő, általa figyelt, eddig bejelentett, ötezer milliárd, tavalyi egész, 2008-2009-es pénzügyi, darab Isten, természet szenvedése, neki teljességgel, gyomor fájdalmát, émelygés gyakran, enyhétől egészen, súlyos formáig, döntés értelmében, érvényben lévő, éjszakai szórakozóhelyek, nyár végén, biztonsági tanács, hátoldalukon megkaparták, kiválasztott töredékeket, tekercsek mellől, évezredek alatt, történelmi emlékekre, érdeklődők igényeinek, látogatók egyebek, véradástól egészen, vérkészítmények felhasználásáig, oldal véradási, szálfa kényes, halál násza, brit vállalati, múlt hónapban, áprilisban mért, vizsgált szektorok, vendéglátóhelyek, gazdaságösztönző, távolságtartási, adatszolgáltató, szórakozóhelyek, vérkészítmények, felhasználásáig, világgazdasági, helyszínkereső, magyarországot,
© 2013 TVN.HU Kft.