Belépés
A májkárosodás korai jelei és a máj erősítése
... C-vitaminban gazdag ételeket, amelyek védelmet nyújtanak mája oxidatív károsodásaival szemben.
- Kerülje a feldolgozott és gyorsételek fogyasztását, mivel azok igen rosszat tesznek mája egészségének. Emellett kerülje a tejtermékek és a finomított cukrok fogyasztását is.
- A napi rendszerességű testmozgás, mint a gyaloglás, a jóga, az úszás, a kocogás, vagy a futás elen...
2020-01-25 20:19:34
A tüdő egészségét növelő táplálékok
... növelhetjük, ha elegendő időt töltünk friss levegőn, hogy friss oxigénnel lássuk el ezt a szervünket, illetve ha felhagyunk a dohányzással. Egyes táplálékok is elősegíthetik a tüdő egészségének a fenntartását, például a sárgarépa, a spenót, az áfonya, a gyömbér, a narancs és a fokhagyma.

A tüdő egészségét sok minden befolyásolhatja. Hatással lehet rá a légszennyezettség...
2020-01-25 20:16:32
Az immunrendszer védői
... hatásos.

A chlorella egy zöld alga, amely tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és egy kitűnő fehérjeforrás. A zöld alga antioxidáns hatással rendelkezik és elősegíti az immunrendszer egészségének fenntartását is.

A megfázás és az influenza elleni nagy harcos még a fokhagyma is, illetve betegség esetén lerövidíti a lábadozási időszakot.

A gyógy...
2020-01-25 19:24:51
Kétmilliárdos onkológiai fejlesztés a miskolci kórházban
... sugárterápiában használt új lineáris gyorsítókkal gazdagodott intézményben Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár azt mondta: a kormány a fejlesztésekkel az állampolgárok egészségének megőrzésére törekszik.
Úgy fogalmazott: a miskolci megyei kórház a régió fontos intézménye, több mint 800 ezer ember ellátásáért felelős, a most átadott eszközökkel "a jövő települ id...
2020-01-24 19:01:57
Mentális betegségek és a táplálkozás
... csak akkor válik kórossá, ha valakinek az élete már csak e téma körül forog, és még véletlenül sem mer semmi olyan táplálékot megenni, amiről úgy gondolja, hogy egy kicsit is árt az egészségének. Ezt a mentális zavart orthorexia nervosának nevezik.

Az ebben a betegségben szenvedő egyének reggeltől estig azon agyalnak, hogy mit egyenek, azt hogyan készítsék el, és nem me...
2020-01-18 19:18:25
Vérereink egészségéért
... artériák és a hajszálerek a véráramlással szemben kifejtett ellenállásától is.

Az eltömődött artériák komoly szívbetegséghez, de még halálhoz is vezethetnek. Az artériák egészségének megőrzésében kiemelkedő szerepe van az egészséges táplálkozásnak.

Az egyik táplálék, amely segít egészségesen tartani az artériákat, a zab. A zabról bebizonyosodott, hogy csök...
2020-01-16 20:51:09
Az agy egészségét fejlesztő szokások
... agyat. Ezek a játékok az odafigyelés mellett nagyfokú alkalmazkodási képességet is igényelnek, amely szintén nagyon hasznos az agy működésének.

A vörösbor jót tesz a szív egészségének. Több friss kutatás arról számolt be, hogy nemcsak a szív, de az agy egészségét is megtámogatja a mértékkel fogyasztott vörösbor. A vörösborban található rezveratrol egy kitűnő antioxidáns...
2020-01-16 20:45:43
Visszahívják a Lidlben árusított egyik paradicsomot
...
A Lidl a honlapján közölte: a Hódkertész Kft. a fogyasztók egészségének védelme érdekében elővigyázatosságból visszahívja azon lédig (nem előrecsomagolt, friss) fürtösparadicsom termékét, amely a Lidl üzletekben január 8. és január 10. között volt kapható, mert a Lidl saját minőségellenőrzési vizsgálatai során határérték feletti érésszabályozó szermaradványt mutatott ki a ter...
2020-01-14 16:50:11
Több mint kétmillióan szenvednek mentálhigiéniás problémáktól Hongkongban a tüntetések nyomán
... rendelkezik elegendő forráshoz ekkora mértékű mentálhigiéniás probléma kezelésére.
A The Lancetben publikált felmérés az eddigi legnagyobb léptékű, amit Hongkongban a lakosság mentális egészségének feltérképezésére végeztek: több mint 18 ezer 18 éven felüli hongkongival töltettek ki kérdőíveket. Emellett a vizsgált időszak tekintetében is a legnagyobb terjedelmű volt a kutatá...
2020-01-10 07:05:02
Táplálékok ereink védelmére
... artériák és a hajszálerek a véráramlással szemben kifejtett ellenállásától is.

Az eltömődött artériák komoly szívbetegséghez, de még halálhoz is vezethetnek. Az artériák egészségének megőrzésében kiemelkedő szerepe van az egészséges táplálkozásnak.

Az egyik táplálék, amely segít egészségesen tartani az artériákat, a zab. A zabról bebizonyosodott, hogy csök...
2019-12-28 17:48:42
1 2 3 .............................93 94 ..............139 140 ...............185 186 187 
Címkék: Horváth Ildikó, Hódkertész Kft, májkárosodás korai, tüdő egészségét, immunrendszer védői, miskolci kórházban, tüntetések nyomán, finomított cukrok, napi rendszerességű, futás elen, tüdő egészségének, zöld alga, kitűnő fehérjeforrás, immunrendszer egészségének, influenza elleni, lábadozási időszakot, állampolgárok egészségének, miskolci megyei, régió fontos, most átadott, jövő települ, mentális zavart, betegségben szenvedő, véráramlással szemben, eltömődött artériák, artériák egészségének, egészséges táplálkozásnak, egyik táplálék, zabról bebizonyosodott, odafigyelés mellett, szív egészségének, mértékkel fogyasztott, vörösborban található, kitűnő antioxidáns, honlapján közölte, fogyasztók egészségének, eddigi legnagyobb, lakosság mentális, vizsgált időszak, legnagyobb terjedelmű, fürtösparadicsom, feltérképezésére, fejlesztésekkel, bebizonyosodott, mentálhigiéniás, szívbetegséghez, befolyásolhatja, sugárterápiában, egészségügyért, szermaradványt, károsodásaival, érésszabályozó, rendszerességű,
© 2013 TVN.HU Kft.