Belépés
Dolgok, amelyek károsítják a májat
... és itt tárolódnak a vitaminok és az ásványi anyagok is.

Azok az ételek, amelyeket megeszünk és azok az italok, amelyeket megiszunk, hatással vannak a májunk működésére és egészségére. Nagyon sok olyan dolgot tehetünk az életünkben, amelyek negatívan hatnak erre a létfontosságú szervünkre. Nézzük is, melyek ezek.

A víz segít a test méregtelenítésében, a dehidr...
2021-06-18 22:43:49
A szív őre: chiamag
... tartalmának köszönhetünk.

A kutatások a chiamaggal kapcsolatban nagyon változatosak. A legtöbb kutatás igazolta, hogy ez az apró mag jó hatással van a szív és az érrendszer egészségére.

A chiamag egyik alkotóeleme az ALA, vagyis az alfa-linolénsav, amely nem más, mint egy omega-3 zsírsav. A hozzáértők szorgalmazzák a rendszeres fogyasztását, leginkább halakba...
2021-06-15 20:50:49
A legegészségesebb táplálékok(2)
... táplálékok" című korábbi cikkünket.

A tápláló ételek táborát gyarapítja a tojás. Nemcsak fehérjében, hanem kolinban is gazdag, ezek mind pozitívan hatnak az agyunk egészségére. A tojás gyulladáscsökkentő omega-3 zsírokban is bővelkedik, emellett D-vitamint is tartalmaz, melyek együttesen aktívan részt vesznek az immunitásunk fokozásában. A tojás A-vitaminban is bő...
2021-06-11 22:42:58
A tüdő megtisztítása – az egészségünk múlhat rajta
A tüdő megtisztítása furán hangzik, hiszen a lakást szoktuk takarítani és nem egy-egy szervünket, mégis nagy haszna van, ha odafigyelünk a tüdőnk egészségére, és néha-néha időt szánunk a megtisztítására, a méreganyagok úgymond kiseprésére. Kiknek van legfőképpen szüksége a tüdő karbantartására, megtisztítására? Elsősorban azoknak, akik rendszeresen dohányoznak, akik olyan helyen él...
2021-06-08 23:03:08
A fokhagyma tisztítja az artériákat
... veszélyes, hiszen a szívbetegségek kialakulásáért nagy mértékben ez tehető felelőssé. A magas vérnyomás és a magas koleszterinszint együttesen nagyon negatívan hat az erek és így a szív egészségére is. Az is bebizonyosodott, hogy a fokhagyma mind a szisztolés, mind a diasztolés vérnyomás csökkentésében is segítségünkre lehet.

A fokhagymát egy csodaszernek is nevezhetjük...
2021-05-20 21:04:30
Szőlőmagkivonat a vérrögösödés ellen
... a pozitív hatások, ha valaki a munkája miatt nagyon sokat ül nap mint nap.

A szőlőmagkivonat csökkentheti a vérrögök méretét is, eközben pozitívan hat az erek és artériák egészségére. De mérsékli a gyulladásos citokinek számát is, amivel jelentősen csökken a vérlemezkék összetapadásának és a vérrögképződés kialakulásának esélye.

Ha a vénában alakul ki vérrög,...
2021-05-12 18:47:28
Az avókádóolaj gyógyhatásairól
... segítenek csökkenteni az LDL-koleszterin-szintet és ezzel párhuzamosan növelik a HDL-koleszterin szintjét, ami a köznyelvben a jó koleszterintet jelöli.

Az avokádóolaj a szív egészségére nézve is hasznos lehet. Számos kutatást végeztek az avokádóolajjal kapcsolatban és bebizonyosodott, hogy nagyon hatékony a metabolikus szindróma megelőzésében. Ez azért is fontos, mivel...
2021-05-10 23:02:59
Az immunrendszer támogatói, a gombák
... az immunrendszer megerősítésében. De mivel a gombák rengeteg antioxidánst is tartalmaznak, így nemcsak az immunrendszer működését hivatottak támogatni, hanem az egész test és az agy egészségére is pozitív hatást fejtenek ki. Cikkünkben néhány gombáról lesz szó, bemutatva pozitív és csodálatos tulajdonságaikat.

A reishi gombát sokan ismerik. Pozitív hatása, hogy energiát...
2021-05-07 21:39:57
Gyulladás csökkentése és a bélrendszer egészségének fenntart
... terméket vásárolunk, mindig olyat vegyünk, ami nem tartalmaz hozzáadott cukrot, hiszen köztudott, hogy a cukor gyulladást generál a szervezetben és ez negatív hatást gyakorol a bél egészségére.

Az áfonya önmagában csökkentheti és meg is szüntetheti a bélrendszerben kialakuló gyulladást és így is aktívan hozzájárul az egészséges működéséhez.

A mediterrán étren...
2021-05-05 20:49:27
Az ashwagandha gyógyhatásai
... ashwagandhával el tudjuk érni, hogy csökkenjen a stressz szintje és ezzel a szorongás is oldódjon a szervezetben.

A stressz megemeli a vérnyomást is, ami kedvezőtlenül hat a szív egészségére és még szívinfarktushoz is vezethet, azonban az ashwagandha csökkenti a stresszt, így a magas vérnyomást is.
Forrás : https://gyogyszernelkul.com/az-ashwa gandha-csodalato...
2021-05-01 12:58:01
1 2 3 ...................119 120 ..........179 180 ..........238 239 240 
Címkék: legegészségesebb táplálékok, tüdő megtisztítása, egészségünk múlhat, fokhagyma tisztítja, vérrögösödés ellen, avókádóolaj gyógyhatásairól, immunrendszer támogatói, bélrendszer egészségének, ashwagandha gyógyhatásai, ásványi anyagok, májunk működésére, létfontosságú szervünkre, chiamaggal kapcsolatban, legtöbb kutatás, érrendszer egészségére, chiamag egyik, omega-3 zsírsav, hozzáértők szorgalmazzák, rendszeres fogyasztását, tápláló ételek, agyunk egészségére, immunitásunk fokozásában, tojás A-vitaminban, lakást szoktuk, tüdőnk egészségére, méreganyagok úgymond, tüdő karbantartására, szívbetegségek kialakulásáért, magas vérnyomás, magas koleszterinszint, szív egészségére, fokhagyma mind, diasztolés vérnyomás, pozitív hatások, munkája miatt, szőlőmagkivonat csökkentheti, vérrögök méretét, gyulladásos citokinek, vérlemezkék összetapadásának, vérrögképződés kialakulásának, vénában alakul, avokádóolajjal kapcsolatban, metabolikus szindróma, immunrendszer megerősítésében, gombák rengeteg,
© 2013 TVN.HU Kft.