Belépés
Koronavírus - Orbán: minden változtatás kockázatot jelentene
... védekezéshez, és "a szükséges eszközöket mi gyártjuk", mindenből annyit, amennyi kell, a helyzet így sokkal biztonságosabb.
Megjegyezte továbbá: a járványügyi helyzetben a magyar egészségügyi rendszerről kiderült, hogy Európa egyik legjobban teljesítő egészségügyi rendszere.
Mit sem érnek azonban az eszközök, ha a szabályok nem pontosak, illetve az emberek nem tartják be...
2020-07-31 09:51:21
Bezártak a szavazóhelyiségek Észak-Macedóniában, magas volt a részvétel
... sorrendben az ötödik előrehozott választás.
Megfigyelők szerint a voksolás nyugodt légkörben zajlott, nem volt számottevő rendellenesség sehol, és a koronavírus-járvány miatt az egészségügyi előírásokra is figyeltek. A járvány miatt egyébként három napig tartott a voksolás, hétfőn a koronavírus-fertőzöttek és karanténban levők, kedden a súlyos betegségben szenvedők és a bört...
2020-07-15 21:57:17
Koronavírus - A kormány várja az egészségügyben dolgozók véleményét
...
Közleményükben azt írták: a koronavírus-járvány, a pandémia több olyan lépés meghozatalára kényszerítette az egészségügyi ellátást, amelyek felhívták a figyelmet az egészségügyi rendszer sérülékeny pontjaira.
A jobb és még eredményesebb védekezés, a hatékonyabb egészségügyi ellátás érdekében áttekintik az egészségügyi rendszert és előkészítik annak megújítását.
A m...
2020-07-13 20:02:30
Magyar Nemzet - Tóvizi Attila: nem álltak le az Egészséges Budapest Program fejlesztései
...
A szakember elmondta: az elmúlt években megkezdődött fejlesztéseknek és a kormány gyors, proaktív intézkedéseinek köszönhetően a magyar egészségügy, ezen belül az intézményrendszer, kellően felkészült a járványhelyzet eredményes kezelésére. Az EBP-t a járványhelyzetre figyelemmel újratervezik, például azonnal izolálható osztályok, épületszárnyak létesítésével.
Tóvizi Att...
2020-06-23 22:05:17
Krónika 3. rész (költségvetés, vezérszónokok)
... több mint idén, és ebben már szerepel a 13. havi nyugdíj visszaépítése, amit a korábbi szocialista kormány és a hitelezők közötti paktum miatt vettek el.
Hozzátette: oktatásra, egészségügyre, az ország biztonságára és rendvédelemre is több forrás áll majd rendelkezésre, valamint a költségvetés tartalmazza a közszféra béremelését és a közfoglalkoztatási keretet is.
Elmon...
2020-06-10 13:02:05
Több mint egymilliárd forintos energetikai korszerűsítés a hatvani kórházban
...
Csiki Zoltán elmondta: a beruházás a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) Vidéki Egészségügyi Intézmények Energetikai Korszerűsítése című kiemelt projekt első megvalósult eleme.
Az összesen 8,2 milliárd forintos KEHOP-forrásból több vidéki kórház székhelyén és telephelyén végeznek el energetikai fejlesztéseket. A beruházások által megteremtett bizt...
2020-06-03 14:32:40
Krónika 4. rész (napirend előtt: koronavírus-törvény, EP, gazdaság, roma holokauszt)
... behatoljon Jakab Péter elméjébe, ez ugyanis jót tenne a napirend előtti felszólalások műfajának is.
Szerinte Jakab Péter állításaival szemben a valóság az, hogy a kormány a járvány egészségügyi és a gazdasági hatásainak kezelésére fordította a felhatalmazását és ezt visszaadja, amikor a járvány terjedésének sikerül gátat szabni.
Megerősítette: a kormány olyan gazdaságvé...
2020-05-18 17:22:06
Koronavírus - Újabb intézkedések végrehajtását rendelte el az országos tisztifőorvos a fővárosi idősotthonban
... úgy véli, hogy ebben a helyzetben feltétlenül szükséges feleleveníteni az ismereteket, és azokat az aktuális járványügyi helyzethez szabni.
Mint mondta, korábban tapasztalt az egészségügyi szolgáltatás területén hiányosságokat. Előírta azt is, hogy az otthonban maradottakat folyamatosan monitorozni kell, szigorú orvosi nyomon követéssel.
Müller Cecília beszélt arról is, ...
2020-04-09 18:53:06
Koronavírus - A járvány miatt a BKK visszavonja a jegyautomatákra vonatkozó közbeszerzést
... jegyértékesítés is, ezért az automaták jelenleg nem válthatók ki olyan értékesítési csatornával, amely nem igényel személyes érintkezést.
Az automaták zavartalan működése nemcsak egészségügyi, hanem gazdasági szempontból is rendkívül fontos. A készülékekből megvásárolt jegyek és bérletek a BKK árbevételének több mint 60 százalékát jelentik, ezért a fővárosi közösségi közleked...
2020-03-27 14:11:45
Magyarországot is újra felajánlják a Fatimai Szűzanyának
... ki. Nagyon sokan munkanélkülivé válhatnak, nem tudjuk még, mikor lesz vége a járványnak, többen belehalhatnak ebbe a betegségbe, miként már hazánkban is elhunytak néhányan.
Sok egészségügyi dolgozó hősies erőfeszítést tesz azért, hogy a betegeket segítsék. Az ország kormánya is igyekszik a tőle telhető legtöbbet megtenni azért, hogy minél kevesebb áldozata legyen a járványnak...
2020-03-26 08:04:06
1 2 3 ..13 14 .19 20 .25 26 27 
Címkék: Magyar Nemzet, Tóvizi Attila, Egészséges Budapest Program, Fatimai Szűzanyának, Tóvizi Att, Csiki Zoltán, Energiahatékonysági Operatív Program, Vidéki Egészségügyi Intézmények Energetikai Korszerűsítése, Jakab Péter, Szerinte Jakab Péter, Müller Cecília, kormány várja, egészségügyben dolgozók, hatvani kórházban, országos tisztifőorvos, fővárosi idősotthonban, járvány miatt, jegyautomatákra vonatkozó, szükséges eszközöket, járványügyi helyzetben, magyar egészségügyi, ötödik előrehozott, voksolás nyugodt, egészségügyi előírásokra, súlyos betegségben, pandémia több, egészségügyi ellátást, egészségügyi rendszer, hatékonyabb egészségügyi, egészségügyi rendszert, szakember elmondta, elmúlt években, kormány gyors, magyar egészségügy, járványhelyzet eredményes, járványhelyzetre figyelemmel, korábbi szocialista, hitelezők közötti, ország biztonságára, költségvetés tartalmazza, közszféra béremelését, beruházások által, napirend előtti, járvány egészségügyi, gazdasági hatásainak, járvány terjedésének,
© 2013 TVN.HU Kft.