Belépés
Köhögve és lázasan senki ne menjen emberek közé!
... meglesznek az egészségügy átalakításának, kiigazításának azon lépései, amelyek nagyobb esélyt nyújtanak a tökéleteshez közelítő védekezésre - tette hozzá, majd aláhúzta, arra kérte az egészségügyért felelős minisztert, hogy készítsen nagyon pontos szakvéleményt az elsőként megjelenő vakcináról.
Orbán Viktor emlékeztetett: Magyarország már leadta 5 millió adagos rendelését...
2020-08-09 08:41:28
Koronavírus - Emmi: Magyarország a sikeresen védekező európai országok egyike
... egészségügyi digitális adattér aktuális helyzetéről és az uniós közös beszerzési eljárással kapcsolatos tárgyalások állásáról is.
A Magyarországot képviselő Horváth Ildikó, az Emmi egészségügyért felelős államtitkára üdvözölte az ECDC megerősítését célzó elnökségi kezdeményezést és az evidencia-alapú, időben reagáló, tudományos értékeléssel támogatott európai együttműködés fo...
2020-07-17 16:32:56
Krónika 6. rész (azonnali kérdések)
... hangsúlyozta -, és mindez 45 milliárd forintjába kerülne az államnak.
"Hiába olvassa fel Rétvári államtitkár úr panelgyűjteményét a bérnövekményről a szociális szektorban"- fordult az egészségügyért felelős miniszterhez -, egy idősotthonban a szociális dolgozó 182 ezer forintot visz haza.
Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere válaszában felsorolta, milyen bér...
2020-06-29 16:22:48
Trianon 100 - Kásler: Trianon rendkívül fájó seb
... kitért arra, hogy a panaszokat minden esetben azonnal kivizsgáltatta, még akkor is, ha indokolatlan volt. Jogorvoslatot lehet kérni a betegjogi képviselőnél, a főigazgatónál vagy az egészségügyért felelős minisztériumban, de idáig egyetlenegy bejelentés sem érkezett el - közölte. A népegészségügyi központba ismeretei szerint tizenhat panaszt tettek az elmúlt időszakban.
Kásl...
2020-06-07 11:41:59
Krónika 5. rész (azonnali kérdések)
... okán?
Közölte: a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő adatai szerint február és április között a felére esett vissza a kórházi ágyak kihasználtsága. Kifogásolta, hogy az egészségügyért felelős tárca április elején minden egyes intézménynek előírta a 60 százalékos ágyfelszabadítást, amit csak áprilist közepén korrigáltak úgy, hogy az arányt megyénként kellett biztosítani....
2020-06-02 17:02:48
Koronavírus - Az Európai Bizottság új, 9,4 milliárd euró költségvetéssel rendelkező egészségügyi programot java
... egészségének, és a nemzeti egészségügyi rendszerek fejlesztését, valamint az innováció előmozdítását az egészségügyi ágazatban jelentette ki csütörtöki sajtóértekezletén Sztella Kiriakidész egészségügyért felelős uniós biztos.
A biztos szerint az EU4Health nevet viselő program paradigmaváltást jelent az uniós egészségügyben, továbbá egyértelmű bizonyítéka annak, hogy az EU s...
2020-05-28 19:33:26
Krónika 5. rész (azonnali kérdések)
...
Jobbik: mit tervez a miniszterelnök Kásler Miklóssal?

Lukács László György (Jobbik) az egészségügyért felelős minisztert bírálta és azt a kérdést tette fel a miniszterelnöknek: mit tervez Kásler Miklóssal?
Kijelentette: ha nem Kásler Miklós állna az Emberi Erőforrások Minisztériuma élén, nem 109 ezer forintot vinne haza egy Covid-osztályon dolgozó ápoló 200 ...
2020-05-25 14:42:10
Koronavírus - MSZP: elhárult az akadály a kórházi fertőzések kivizsgálása elől
... alulfinanszírozottsága, az ágazatban dolgozók alacsony fizetése, a kórházi ágyak járvány alatti kiürítése, az alapellátás leállítása és az orvosi beavatkozások elhalasztása miatt.
Az egészségügyért is felelős miniszternek emellett azért is le kellene mondania, mert őt már a miniszterelnök sem veszi komolyan és nem hívja meg azokra a tárgyalásokra, ahol az egészségügy jövője d...
2020-05-24 15:42:04
Agrárkamara: elfogadhatatlan az uniós biodiveriztás és a "Termőföldtől az Asztalig" stratégia
...
A közlemény szerint Stella Kyriakides, az Európai Unió egészségügyért és élelmiszerbiztonságért felelős biztosa szerdán ismertette, hogy az Európai Bizottság milyen célkitűzéseket kíván megvalósítani 2030-ig a fenntartható mezőgazdaságra és élelmiszeriparra való áttérés és a biológiai sokféleség védelme érdekében.
A stratégiában szerepel többek között, hogy 2030-ig a nö...
2020-05-21 09:41:19
Krónika 3. rész (napirend előtt: koronavírus)
... igaz az, hogy Magyarország a járvány ellen legsikeresebben védekező országok között van, szerinte a kormány tíz éve "rohasztja le" az egészségügyet és a miniszterelnök mellett az egészségügyért felelős Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere is alkalmatlan volt feladatára.
Szóvá tette, hogy a gazdaságmentő csomag a GDP 4,5 százalékát teszi ki. Sürgette a válságkezelő ...
2020-05-18 17:12:22
1 2 3 ............40 41 ......60 61 .....79 80 81 
Címkék: Európai Bizottság, Orbán Viktor, Horváth Ildikó, Kásler Miklós, Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő, Sztella Kiriakidész, Kásler Miklóssal, Lukács László György, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Stella Kyriakides, Európai Unió, sikeresen védekező, kórházi fertőzések, uniós biodiveriztás, egészségügy átalakításának, tökéleteshez közelítő, egészségügyért felelős, elsőként megjelenő, uniós közös, szociális szektorban, szociális dolgozó, emberi erőforrások, panaszokat minden, betegjogi képviselőnél, főigazgatónál vagy, népegészségügyi központba, elmúlt időszakban, felére esett, kórházi ágyak, arányt megyénként, nemzeti egészségügyi, innováció előmozdítását, egészségügyi ágazatban, biztos szerint, uniós egészségügyben, miniszterelnök Kásler, kérdést tette, ágazatban dolgozók, alapellátás leállítása, orvosi beavatkozások, egészségügy jövője, közlemény szerint, fenntartható mezőgazdaságra, biológiai sokféleség, stratégiában szerepel, járvány ellen, miniszterelnök mellett, gazdaságmentő csomag,
© 2013 TVN.HU Kft.