Belépés
Szép napot mindenkinek!
... mennyire hülyének nézi az egész országot. Azt gondolják, Kasza Tibiken meg televíziós reklámokon múlik a gyermekvállalási kedv.

Kedves kormány!

Tönkretettétek az egészségügyet, romokban az oktatás, minden pénzt lenyúltok és az utolsó lehetőséget is elveszitek, hogy belátható időn belül otthont teremtsünk magunknak.


Részeg magyar

M...
2018-10-19 09:00:20
Mikor lesz hunniában is ilyen bátor igazságszolgáltatás?
Majomka!
Hogy a homo sapienstől még messze vagy az nem újdonság. De hogy a majmoknak is szüksége van Cavintonra? Ez számomra új! (Az egészségügyet az ún reformmal a kedvenceid tették tönkre!)
Néhányra reagálok csak. :D A kedvenceid alatt lehetett lakáshoz jutni sokaknak. Devizaalapú kifosztással. Sokaknak sokszorosát kellett visszafizetni a felvett hitelnek. Hogy az ingy...
2018-10-17 21:13:36
Fidesz: ha a szocialistákon múlna, már betegellátás sem lenne Magyarországon
... miközben saját maguknak külön VIP-ellátást biztosítanak.
A Fidesz reagálásában azt írta, Korózs Lajos a szocialista kormány államtitkáraként személyesen is felelős abban, hogy az egészségügyet "csaknem az összeomlás szélére juttatták", az állami vezetők egészségügyi ellátására a mostani összeg dupláját költötték. Emellett a baloldal 600 milliárd forintot vont ki az egészségüg...
2018-10-11 15:55:52
MSZP: komoly betegellátási válság van Magyarországon
... vélte: gőzerővel folyik a kétszintű egészségügy kialakítása, és az erről szóló dokumentum már elkészült a minisztériumban. Mikor hozzák nyilvánosságra, hogy fizetőssé akarják tenni az egészségügyet? - tette fel a kérdést.
Korózs Lajos kérdésre válaszolva elmondta: az MSZP azt szeretné, ha előválasztáson dőlne el, ki legyen az ellenzék jelöltje a főpolgármester-választásra. Ha...
2018-10-11 13:32:18
MSZP-elnök: a mostani jobboldali kurzust egyedül balról lehet leváltani
... MSZP nem akarja, hogy "luxusrepülők bőrfoteljeiből szemléljék Magyarország valós életét" - fogalmazott.
Tóth Bertalan emlékeztetett, a Fidesz azt ígérte, hogy rendbe teszi az egészségügyet, ehhez képest a szaktárca beavatkozása miatt meghalt egy kirúgott szívsebész műtétre váró betege. Szerinte a Fidesznek nem számít a betegek sorsa, csak az, hogy saját akaratát hajtsa végre....
2018-10-07 16:52:08
Párbeszéd: az állami vezetők csak az állami egészségügyet vehessék igénybe!
...
Szabó Tímea, az ellenzéki párt társelnöke pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök, az Emberi Erőforrások Minisztériumát vezető Kásler Miklós, de a többi állami vezető sincs tisztában azzal, hogy mi folyik az állami egészségügyben, hiszen magán- és külföldi ellátásokat vesznek igénybe.
A képviselő utalt Kásler Miklós azon kijele...
2018-10-05 18:12:38
Hírmorzsák - Október
... Franciaországban
11Demszky megőrült: az egekbe dicsérte a magyar egészségügyet!
13Riadót fújtak! 500.00...
2018-10-01 12:00:52
Tudjuk, ki ölte meg ezt az oldalt?
... HATALOMMÁNIÁTÓL VEZÉRELVE USZÍT, és MEGOSZTJA AZ ORSZÁG NÉPÉT!,
● Orbán, ELLEHETETLENÍTI AZ ORSZÁG EGYIK LEGJOBB EGYETEMÉT! (CEU),
● Orbán, HAGYJA SZÉTROHADNI AZ EGÉSZSÉGÜGYET, MIKÖZBEN SZÁZMILLIÁRDOKAT ÖL STADION-ÉPÍTÉSEKBE!...,
● Orbán, ÜLDÖZI A CIVIL-SZERVEZETEKET!,
● Orbán, ANYAGILAG MEGRÖVIDÍTI (tönkreteszi!), ÉS ,,PÓRÁZON̶...
2018-10-01 05:43:06
Az MSZP-Párbeszéd Kásler Miklós bizottsági meghallgatását kezdeményezi az egészségügy helyzete miatt
... népjóléti bizottságának szocialista elnöke elmondta, a bizottság soron következő, két hét múlva esedékes ülésére hívják meg a minisztert és az egészségügyért felelős államtitkárt.
Az egészségügyet érintő problémák közül kiemelte a sürgősségi ellátás helyzetét. Szerinte senki nem csodálkozna, ha napokon belül összeomlana ez az ellátás.
A szocialista politikus hivatkozott ...
2018-09-24 16:13:44
A KGB titkos dokumentuma
... engedni őket magasabb posztra.

9. Elintézni, hogy az állami alkalmazottak (a biztonsági szerveket és a bányaipart kivéve) alacsony fizetést kapjanak. Ez elsősorban az egészségügyet, a bíróságokat, a közművelődési szférát, valamint a vezető beosztásban dolgozat érinti.

10. Minden kormányszervbe, valamint az üzemek többségébe különleges szolgálatunkkal ...
2018-09-15 17:12:59
1 2 3 .........................77 78 .............116 117 ............153 154 155 
Címkék: MSZP-Párbeszéd Kásler Miklós, Kasza Tibiken, Korózs Lajos, Tóth Bertalan, Szabó Tímea, Orbán Viktor, Emberi Erőforrások Minisztériumát, Kásler Miklós, HATALOMMÁNIÁTÓL VEZÉRELVE USZÍT, MEGOSZTJA AZ ORSZÁG NÉPÉT, ELLEHETETLENÍTI AZ ORSZÁG EGYIK LEGJOBB EGYETEMÉT, HAGYJA SZÉTROHADNI AZ EGÉSZSÉGÜGYET, MIKÖZBEN SZÁZMILLIÁRDOKAT ÖL STADION-ÉPÍTÉSEKBE, ÜLDÖZI CIVIL-SZERVEZETEKET, ANYAGILAG MEGRÖVIDÍTI, szocialistákon múlna, mostani jobboldali, állami vezetők, állami egészségügyet, egészségügy helyzete, egész országot, gyermekvállalási kedv, utolsó lehetőséget, homo sapienstől, kedvenceid tették, kedvenceid alatt, felvett hitelnek, szocialista kormány, összeomlás szélére, mostani összeg, kétszintű egészségügy, erről szóló, ellenzék jelöltje, szaktárca beavatkozása, kirúgott szívsebész, betegek sorsa, ellenzéki párt, többi állami, állami egészségügyben, képviselő utalt, egekbe dicsérte, magyar egészségügyet, bizottság soron, egészségügyért felelős, egészségügyet érintő, sürgősségi ellátás,
© 2013 TVN.HU Kft.