Belépés
Amiért olyan egészséges a halolaj :
A halolaj egyike a leggyakrabban fogyasztott étrend-kiegészítőknek. A halolaj omega-3 zsírsavakban gazdag, melyek nagyon fontosak az egészségre nézve. A halolaj a hal ,,szövetéből" kivont zsír vagy olaj. Általában olajos halakból, heringből, tonhalból, szardellából és makrélából származik.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) hetente egy-két adag hal fogyasztá...
2019-06-22 23:33:06
Csipkebogyóolaj jótékony hatásairól
... bőrt kölcsönözhet bárkinek. Ez azért van, mert az olaj A- és C-vitaminokban gazdag. Az A-vitamin elősegíti a bőrsejtek megújulását, míg a C-vitamin a sejtek regenerálódását, hogy a bőr egészségesen ragyoghasson.

A kollagén a bőr építőköve. Fontos a bőr szilárdsága és rugalmassága szempontjából. A test kevesebb kollagént termel a kor előrehaladtával. Mivel a csipkebogyó ...
2019-06-22 23:25:02
Megnyílt a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál
... Kiemelten fontosnak nevezte, hogy a gyermekek mind otthonukban, családjuk körében, mind az óvodában, iskolában olyan környezetben lehessenek, amely biztosítja számukra a testben és lélekben egészséges, harmonikus légkört, és azt a megfelelő ismeretanyagot, amely megalapozza az identitást, az egyén viszonyulását embertársaikhoz, a társadalomhoz, a több ezer éves magyar hagyományokh...
2019-06-19 19:34:33
Hosszú, egészséges nyugdíjas éveket adjon a Jó Isten!
...
2019-06-18 10:46:29
Szebbet talán tudnék írni, de igazabbat most sem
... sem.

Amikor megszületett, azt ígérted, boldoggá teszed. Minden áron, bármi áron, de boldog lesz a gyermeked. Emlékszel? Tökéletes baba volt, pedig semmit nem tudott, de élt, egészségesen. Most megnőtt és bizonyítványt kap, tele ostoba jegyekkel. Jegyet kap és fél. Fél, mert azt akarja majd, büszke légy rá, szeresd őt, ezért küzdött, ezért hajtott. De mi tudjuk, győzni m...
2019-06-17 20:47:30
Nemzetközi versenyek és szabadidős sportlehetőségek a zalaegerszegi Restart fesztiválon
...
"Zalaegerszegen fontos értéknek számít az egészséges életmód és a sportok támogatása. A város önkormányzata 41 sportágban összesen 70 sportegyesületet támogat, az elmúlt öt évben számos új sportlétesítmény épült vagy újult meg önkormányzati támogatással" - mondta Balaicz Zoltán polgármester a hétfői programismertető sajtótájékoztatón.
Az első Restart fesztivált 2017-ben...
2019-06-17 15:52:34
Az EU 120 millió euróra növeli a méhészeti ágazat támogatását
... vállalkozás megkezdésének támogatása, a paraziták elleni küzdelem, valamint a méz minőségének javítását célzó kutatások vagy intézkedések.
"A méhek létfontosságúak a mezőgazdaság és az egészséges ökoszisztémák fenntarthatósága szempontjából, ezért fontos, hogy a közös uniós agrárpolitika még jelentősebb forrást biztosítson az ágazat támogatásához" - fogalmazott.
Az uniós...
2019-06-17 13:32:25
A szódabikarbóna
... összekeverni szódabikarbónát liszttel és megszórni vele a káposztafélénket. Ettől a hernyók messziről elkerülik majd azokat.

Paradicsom édesítése
Ha szeretnénk szép, egészséges és igazán ízletes paradicsomokat termelni, akkor a paradicsom töve köré szórjunk szódabikarbónát.

Talaj pH-értékének ellenőrzésére
Locsoljuk meg a talajt,majd szórjuk meg szó...
2019-06-16 09:38:23
A boldog élet titka
... második elméjében megzavarodott;
- a harmadik az élményt magába zárta, őrizte élete végéig, s a megszerzett boldogságot magának tartotta meg.
- Csak a negyedik bölcs távozott egészségesen és épen, mert a látottakat arra használta fel, hogy azon, aki hozzáfordult, segítsen.


A szenvedés köréből mindenki szabadon kiléphet, ahogy tud, és a boldogságot elérhe...
2019-06-15 23:15:13
Chia-mag receptek reggelire
... 10 egészséges chia mag recept reggelire

A chia mag kinőtte a bioboltok polcait, és ma már szinte alap élelmiszernek számít. Apró mérete ellenére a chia mag tele van mindenféle hasznos tápanyaggal. Tartalmaz omega-3 zsírsavat, antioxidánsokat, kalciumot, rostot és fehérjét. Nem csak egy egészséges és finom reggeli hozzávalója, de segíti, hogy hidratált maradj a nap fo...
2019-06-14 09:06:39
1 2 3 ..........2161 2162 ......3241 3242 .....4321 4322 4323 
Címkék: Kecskeméti Animációs Filmfesztivál, Egészségügyi Világszervezet, Balaicz Zoltán, zalaegerszegi Restart, méhészeti ágazat, boldog élet, halolaj egyike, leggyakrabban fogyasztott, halolaj omega-3, egészségre nézve, bőrsejtek megújulását, sejtek regenerálódását, test kevesebb, gyermekek mind, megfelelő ismeretanyagot, egyén viszonyulását, több ezer, egészséges életmód, sportok támogatása, város önkormányzata, hétfői programismertető, első Restart, paraziták elleni, méhek létfontosságúak, egészséges ökoszisztémák, közös uniós, ágazat támogatásához, hernyók messziről, paradicsom töve, élményt magába, megszerzett boldogságot, negyedik bölcs, látottakat arra, szenvedés köréből, boldogságot elérhe, bioboltok polcait, sportegyesületet, fenntarthatósága, sportlétesítmény, sportlehetőségek, káposztafélénket, programismertető, csipkebogyóolaj, előrehaladtával, embertársaikhoz, szódabikarbónát, létfontosságúak, regenerálódását, antioxidánsokat, zalaegerszegen, világszervezet, kiegészítőknek, szódabikarbóna,
© 2013 TVN.HU Kft.