Belépés
Itt a tavasz, indul a szezonális allergia
... kvercetin egy olyan természetes flavonoid, amely sokkal hatásosabb is lehet, mint az antihisztanmin tartalmú gyógyszerek. De nemcsak az allergiás tünetek ellen nagyon hatékony, hanem az immunrendszer támogatásában is aktívan részt vesz. Más tápanyagok és vitaminok is segíthetnek az allergia megszüntetésében, ilyen például a C-vitamin, a bromelain és a bioflavonoidok.

Az...
2021-04-19 22:29:55
Mire és miért jó a cink?
... nem fogyasztunk elegendő cinkben gazdag táplálékot, úgy a szervezetünk nem tud megfelelően megküzdeni a vírusok támadásaival szemben, illetve gyulladás is kialakulhat, amellyel az immunrendszer egész egyszerűen nem tud mit kezdeni.

A cink sok immunfunkcióban játszik nagyon fontos szerepet. Ez az ásványi anyag egy olyan mikrotápanyag, amely az immunitás szinte minden asp...
2021-04-16 20:10:07
Chlorella alga: 7 lenyűgöző egészségügyi előny
... élelmiszer-ellátásban.

Ezen bizonyítékok alapján úgy tűnik, hogy a chlorella alga hozzájárulhat a szervezet természetes toxin-tisztító képességéhez.

3. Javíthatja immunrendszerét
Az immunrendszer segít a fertőzések elleni küzdelemben. Ez egy bonyolult rendszer, amely több mechanizmusból áll, amelyek azonnal beindulnak, amikor egy betolakodó belép a ...
2021-04-16 13:36:56
A víz még a fogyásban is segít
... a hatékonyságán, egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb módja nem más, mint az, hogy odafigyelünk a megfelelő folyadékfogyasztásra.

Nemcsak az emésztőrendszer, hanem az immunrendszer megfelelő működéséhez is szükség van vízre. Az immunrendszer vírusokkal és betegségekkel szembeni ellenálló képességét is növelhetjük azzal, ha annyi vizet iszunk, amennyire a szervezetünkne...
2021-04-16 08:13:32
Koronavírus és az immunrendszer
... majd a gyógyszer- és vakcinaipar válhasson a megmentőnkké, és még inkább függjünk majd tőlük.

Nem a vírus öl meg minket, hanem a saját legyengült, vaktában bármire támadó immunrendszerünk.

Bemutatja a hagyományos immunrendszer felfogást, amely szerint az immunrendszer a veleszületett és a tanulásra képes adaptív immunrendszerből áll, amit, ha megtámad egy vír...
2021-04-15 10:15:04
Az emésztőrendszer egészségének fenntartása egyszerűen
... kapják meg azokat a tápanyagokat, amelyek szükségesek lennének a kiegyensúlyozott működésükhöz. A tápanyaghiány negatív hatással lesz az alvásra, a hangulatra, az energiaszintre, az immunrendszerre, a memóriára és még a testtömegre is. Vagyis felborul az egyensúly, ami további egészségügyi gondokat, betegségeket okozhat.

Az emésztőrendszer egészségének megőrzése érdekéb...
2021-04-13 21:42:21
Feketeköménymag-olaj gyógyhatásairól
... igazolják, hogy a fekete köménymag olaja (Nigella sativa) óriási segítséget jelenthet akár még az életveszélyes betegségek gyógyításában is. Ugyanis a feketeköménymag-olaj segíthet az immunrendszer kényes egyensúlyának a helyreállításában, megelőzve a gyulladásos állapotok, például a szívbetegség, a rák vagy az ízületi gyulladás kialakulását.

A szisztémás gyulladás krón...
2021-04-13 18:56:04
Almaecet és a bélflóra egészsége
... rájuk a bélflóránk megfelelő egyensúlya érdekében. A probiotikumok tehát az egészséges emésztőrendszer biztosítása miatt nélkülözhetetlenek, ami pedig alapvető fontosságú az erős immunrendszer érdekében, hiszen mintegy 80 százaléka a bélrendszerben található.

Az almaecet bioaktív vegyületeket, polifenolokat is tartalmaz, melyeknek szintén csodás hatásai vannak, segítene...
2021-04-07 22:51:20
Krónikus pajzsmirigygyulladásra
A krónikus pajzsmirigygyulladás egy autoimmun betegség, amelyet Hashimoto-kórnak is neveznek. Jellemzője, hogy az immunrendszer a saját pajzsmirigy szöveteit támadja, mivel idegenként definiálja. Ennek következtében a pajzsmirigy nem képes elegendő hormont termelni, ami miatt az érintett betegeknek számos tünettel kell szembesülniük.

A pajzsmirigygyulladás tünetei nagyon...
2021-04-07 00:03:31
A nők, az egészség és a vitaminok
... termelődik a szervezetünkben. Télen a hideg hónapokban azonban mindenképpen pótolnunk szükséges ezt a vitamint, hiszen a hiánya sok problémát okozhat. Ez a vitamin ugyanis hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, illetve támogatja az egészséges csontozatot és fogazatot.

A legutóbbi kutatások is azt támasztják alá, hogy D-vitaminra is szükség ahhoz, hogy a szív...
2021-04-06 23:54:11
1 2 3 ................200 201 ........300 301 ........399 400 401 
Címkék: szezonális allergia, emésztőrendszer egészségének, bélflóra egészsége, olyan természetes, antihisztanmin tartalmú, allergiás tünetek, immunrendszer támogatásában, allergia megszüntetésében, vírusok támadásaival, immunrendszer egész, ásványi anyag, olyan mikrotápanyag, immunitás szinte, chlorella alga, szervezet természetes, immunrendszer segít, fertőzések elleni, bonyolult rendszer, betolakodó belép, immunrendszer megfelelő, immunrendszer vírusokkal, saját legyengült, hagyományos immunrendszer, tanulásra képes, kiegyensúlyozott működésükhöz, tápanyaghiány negatív, fekete köménymag, életveszélyes betegségek, immunrendszer kényes, gyulladásos állapotok, ízületi gyulladás, szisztémás gyulladás, bélflóránk megfelelő, probiotikumok tehát, egészséges emésztőrendszer, erős immunrendszer, bélrendszerben található, almaecet bioaktív, autoimmun betegség, saját pajzsmirigy, érintett betegeknek, hideg hónapokban, vitamin ugyanis, egészséges csontozatot, legutóbbi kutatások, megszüntetésében,
© 2013 TVN.HU Kft.