Belépés
Az ujjak maszirozásának hatásai
Nem biztos, hogy a legkülönfélébb módszerekre, tisztítókúrákra és egyéb alternatívákra van szükséged ahhoz, hogy megtisztítsd bizonyos szerveidet, vagy hogy egészségesebbé varázsold a tested!

Ujjaid ugyanis mind-mind kapcsolódnak valamelyik szervedhez, csak tudni kell, hogy mikor melyiket aktiváljuk!

A hüvelykujj
A tüdőhöz és a szívhez csatlakozik. Ha neh...
2021-03-14 23:22:21
A házasságban élők egészségesebbek
Tudományos kutatások igazolják, hogy azok a személyek, akik házasságban élnek, sokkal egészségesebbek, mint az egyedülő élő, magányos emberek. De ez nem minden esetben érvényes. Tény, hogy a házasságban élők jobban vigyáznak az egészségükre.

Sajnos nem minden házaspár törődik az egészségével. Megfigyelték, hogy abban a kapcsolatban, ahol vagy a férj vagy a feleség nem fo...
2021-03-05 20:23:27
A zöld tea jótékony hatásairól
... szorongás mértéke is.

15. Erősíti az immunrendszert
A zöldteában lévő antioxidánsok, polifenolok és flavonoidok erősítik az emberi szervezet immunrendszerét, így egészségesebbé tesz, mivel harcol a fertőzések ellen. Ezáltal megakadályozza, hogy megfázzon vagy elkapja az influenzát. Ha már megbetegedett, a zöldteában lévő nagy mennyiségű C-vitamin segít a megbetege...
2021-02-03 21:42:42
Spárgával a másnaposság ellen
Az Új Év köszöntéséhez hozzátartozik a pezsgő vagy más alkoholos italok fogyasztása, azonban ha nem sikerül a mértéket megtartani, jön a másnaposság. De ki szeretné az új év első napját ágyban, másnaposan tölteni?

A legtöbben az óév végén valamilyen fogadalmat teszünk, hogy kevesebb süteményt eszünk, többet sportolunk, egészségesebben táplálkozunk, stb. a következő évtől...
2021-01-02 22:17:23
Hajhullás ellen
A kor előrehaladtával sok nő tapasztalja meg a hajvesztést, ami nem kis probléma, hiszen nagyon nehéz azzal szembesülni, hogy egyre kevesebb és vékonyabb szálú a hajunk. A nőket leginkább a menopauzát követően érinti ez a probléma, hiszen csökken az ösztrogén szintje és megnövekszik a tesztoszteronszint, ami kiválthatja a hajhullást és a haj elvékonyodását.

Mit lehet ten...
2020-12-09 09:02:04
A kutya és az emberi boldogság
A háziállatok nagyon jó hatással vannak az emberek hangulatára. A kutatások azt is bizonyítják, hogy az egészségük is sokat javul azoknak, akiknek egy háziállatról, pontosabban egy kutyáról kell gondoskodniuk. Miért egészségesebbek azok az emberek, akik kutyát tartanak, akiknek a mindennapjait egy hűséges négylábú teszi izgalmasabbá? A cikkben megadjuk a válaszokat.

A ku...
2020-12-06 15:30:32
Márton napi lakoma


Márton napja, mint időjóslás napja:
A tapasztalat szerint Szent Márton napja körül legtöbbször elromlott az idő és leesett az első hó. Ha hó esett, akkor azt mondták, hogy Szent Márton püspök fehér lovon jött.
Ha Márton napja fehér lovon köszöntött be, hossz...
2020-11-11 12:53:17
A fáradtság leküzdésére - természetesesen
... tesz magas rosttartalmának köszönhetően. Cukorbetegek is fogyaszthatják, ugyanis segít a vércukorszint szabályozásában.

Egy tál zabpehely remek reggeli. Ahhoz, hogy még egészségesebbé tegye adjon hozzá friss gyümölcsöket és magvakat.

5. Joghurt
A joghurtban található nagy mennyiségű fehérje, szénhidrát és a belek számára fontos probiotikum segít a fár...
2020-10-22 16:50:38
A dió és a gránátalma jótékony hatásai
... plakkok lerakódásának folyamatát.


A gránátalma vérszerű levéről számos klinikai tanulmány készült. Ezek során mind bebizonyosodott, hogy a gyümölcs leve megerősít és egészségesebbé teszi a vérünket is. A Journal of Applied Physiology, Nutrition and Metabolism című folyóiratban 2014-ben egy, a "Gránátalma kivonat hatásai a vérkeringésre és a kimerülésre" című tanul...
2020-10-01 13:19:25
Magas vérnyomásra
... koleszterin elleni ősi természetes gyógymód segítségével, és csodálatos eredményeket érnek el. A recept, amelyet mi is megosztunk, számos betegséget kezel, erősíti az immunrendszert, egészségesebbé teszi a szervezetet, rugalmasabbá teszi a betegségek ellen. Nagyon egyszerű, és csak néhány alapvető összetevőre van szükség, amelyek valószínűleg otthon is megtalálhatók.

Ké...
2020-09-28 19:46:25
1 2 3 ...............................95 96 ................143 144 ...............190 191 192 
Címkék: Szent Márton, Applied Physiology, ujjak maszirozásának, házasságban élők, másnaposság ellen, emberi boldogság, fáradtság leküzdésére, gránátalma jótékony, legkülönfélébb módszerekre, szívhez csatlakozik, férj vagy, zöldteában lévő, emberi szervezet, fertőzések ellen, pezsgő vagy, mértéket megtartani, következő évtől, nőket leginkább, menopauzát követően, ösztrogén szintje, háziállatok nagyon, emberek hangulatára, kutyáról kell, hűséges négylábú, cikkben megadjuk, tapasztalat szerint, vércukorszint szabályozásában, joghurtban található, belek számára, gránátalma vérszerű, gyümölcs leve, betegségek ellen, előrehaladtával, egészségesebbek, egészségesebben, természetesesen, bebizonyosodott, szabályozásában, tisztítókúrákra, rosttartalmának, immunrendszerét, elvékonyodását, egészségesebbé, alternatívákra, maszirozásának, megakadályozza, fogyaszthatják, immunrendszert, legkülönfélébb, gondoskodniuk, vércukorszint, köszöntéséhez, hozzátartozik, lerakódásának, megtalálhatók, antioxidánsok, mindennapjait,
© 2013 TVN.HU Kft.