Belépés
100 Ft-os szépítő, avagy mire jó még az élesztő?
... kell sokat enni belőle, de egy késhegynyi mennyiség naponta éppen elég lesz.
1 hónap múlva már látványos eredményt érhetsz el: a töredezés megszűnik, körmeid erősebbekké és egészségesebbekké válnak, nem utolsó sorban pedig kicsit gyorsabban is nőnek majd!

Terhesség
A vitaminokon és ásványi anyagokon túl az élesztőben folsav is megtalálható, nem is kis mennyisé...
2021-07-30 21:04:41
Egészséges szokások, amelyek növelik az életminőséget
... életünkben. Lényeges, hogy öntudatosak és magabiztosak legyünk, mert ezek a pozitív tulajdonságok is lehetővé teszik a kiegyensúlyozott életet. Minél kevesebb stressz ér bennünket, annál egészségesebbek lehetünk, hiszen a stressz nagyon sok testi és lelki betegség okozója lehet.

Az egészséges életmódhoz a helyes táplálkozás is hozzátartozik, hiszen a kiegyensúlyozott ét...
2021-05-22 22:17:27
Gyulladás csökkentése és a bélrendszer egészségének fenntart
... feldolgozott élelmiszerek fogyasztásától, hiszen ezek is megemelik a szervezetben a gyulladás szintjét. Amennyiben kevesebb káros ételt fogyasztunk, úgy nemcsak testileg lehetünk egészségesebbek, de lelkileg is sokkal kiegyensúlyozottabbá válhatunk. Az egészséges étrend az általános jólét növelésén túl a hangulat fokozásában is kiemelkedő szerepet játszik.
Forrás : http...
2021-05-05 20:49:27
A házasságban élők egészségesebbek
Tudományos kutatások igazolják, hogy azok a személyek, akik házasságban élnek, sokkal egészségesebbek, mint az egyedülő élő, magányos emberek. De ez nem minden esetben érvényes. Tény, hogy a házasságban élők jobban vigyáznak az egészségükre.

Sajnos nem minden házaspár törődik az egészségével. Megfigyelték, hogy abban a kapcsolatban, ahol vagy a férj vagy a feleség nem fo...
2021-03-05 20:23:27
Hajhullás ellen
... hasznos, mivel a haj egyik építőeleme a fehérje. A lenmag telítetlen zsírokban gazdag, amely nemcsak a fejbőrt táplálja, hanem a hajszálakat is, így sokkal simábbak, lágyabbak és egészségesebbek lesznek.

A diófélék is táplálják a hajat, hiszen gazdag forrásai az E-vitaminnak, ráadásul segíthet a haj sötétebb színének megőrzésében is, azaz, ha rendszeresen eszünk diót, a...
2020-12-09 09:02:04
A kutya és az emberi boldogság
... vannak az emberek hangulatára. A kutatások azt is bizonyítják, hogy az egészségük is sokat javul azoknak, akiknek egy háziállatról, pontosabban egy kutyáról kell gondoskodniuk. Miért egészségesebbek azok az emberek, akik kutyát tartanak, akiknek a mindennapjait egy hűséges négylábú teszi izgalmasabbá? A cikkben megadjuk a válaszokat.

A kutyatulajdonosok arról számolnak ...
2020-12-06 15:30:32
Márton napi lakoma
... mondták: megérdemlik a Márton poharát.
Márton-napon országszerte lakomákat rendeztek, hogy egész évben bőven ehessenek, ihassanak. Úgy tartották, minél többet isznak, annál egészségesebbek lesznek.
A kalotaszegi falvakban a jószág behajtása alkalmából Márton-napi bált rendeztek. Ezen a vidéken nagyon gyakori a Márton név, ezért, mint névnapot, ma is ünneplik névnapköszön...
2020-11-11 12:53:17
Az egészséges növényi fehérjék
... nagyon fontosak a szervezetünk számára, mivel erőt és energiát adnak nekünk, nem beszélve arról, hogy étvágycsökkentő hatással is bírnak.

Az állati fehérjéktől sokkal egészségesebbek a növényi fehérjék, amelyek ugyanolyan hatással rendelkeznek. Milyen táplálékokkal vihet be a szervezetébe növényi fehérjéket? Például babbal vagy dióval.

A húsfélék közül a baro...
2020-09-14 22:21:53
Az ima gyógyhatásairól
... személyek, akik mélyen vallásosak sokkal hamarabb gyógyulnak fel a betegségekből, és kevesebb tünettel rendelkeznek.
Azok, aki rendszeresen imádkoznak vagy med...
2020-09-09 23:22:57
Ételtársítás alapjai
... szabályokkal!"

‘Dr. Weixl Várhegyi László

A természetet leutánozni és annak törvényeit betartani! Minél inkább figyelembe vesszük ezt a tanácsot, annál egészségesebbek leszünk! Figyeljünk a helyes ételtársításra minden nap, és minden étkezés során, így elkerülhetőek a kellemetlen emésztési panaszok, és a rossz emésztésből fakadó tápanyaghiány is!|...
2020-09-06 20:10:38
1 2 3 ............40 41 ......60 61 ......80 81 82 
Címkék: Weixl Várhegyi László, bélrendszer egészségének, házasságban élők, emberi boldogság, egészséges növényi, késhegynyi mennyiség, töredezés megszűnik, élesztőben folsav, pozitív tulajdonságok, kiegyensúlyozott életet, stressz nagyon, egészséges életmódhoz, helyes táplálkozás, gyulladás szintjét, egészséges étrend, általános jólét, hangulat fokozásában, férj vagy, lenmag telítetlen, fejbőrt táplálja, emberek hangulatára, kutyáról kell, hűséges négylábú, cikkben megadjuk, kutyatulajdonosok arról, kalotaszegi falvakban, jószág behajtása, vidéken nagyon, szervezetünk számára, állati fehérjéktől, növényi fehérjék, szervezetébe növényi, húsfélék közül, természetet leutánozni, helyes ételtársításra, kellemetlen emésztési, rossz emésztésből, kiegyensúlyozott, egészségesebbek, gyógyhatásairól, étvágycsökkentő, fogyasztásától, ételtársításra, táplálékokkal, tulajdonságok, hozzátartozik, mindennapjait, életminőséget, gondoskodniuk, betegségekből, elkerülhetőek, tápanyaghiány, kapcsolatban, egészségével,
© 2013 TVN.HU Kft.