Belépés
Horváth Ildikó: megelőzésre nyert el támogatást hatvannégy praxisközösség
...
Hozzátette: a pályázat a nagyszülők, a szülők és a gyerekek generációjának is kínál olyan megelőzési formákat, amelyek segítségével hosszabban és egészségesebben tudnak majd élni.
Elmondta: ezek a tevékenységek Magyarország két nagy vezető halálokának, a szívérrendszeri betegségeknek és a daganatos megbetegedéseknek a megelőzését célozzák. A pályázatok révén olyan új mér...
2019-12-03 09:41:03
Több mint 20 adag ételt készítenek el a Tirpák Fesztiválon
... párolt tarját kolozsvári burgonyával, a mangalica sertészsírral "szőnyegbombázott" sült májas hurkát savanyúsággal és mártással, a beregi cigánypecsenyét és a galambpörköltet. Az egészségesebben élők számára szívbarát ételeket, az édességet kedvelőknek pedig a rétesek és sütemények széles választékát kínálják majd kóstolójegy ellenében.
A fesztiválon a Nyíregyházi Szakképzési...
2019-09-16 15:12:15
Harmadával csökkenti a szélütés kockázatát egy négy hatóanyagot tartalmazó politabletta
... több mint száz iráni faluból mintegy 6800 ember vett részt. A résztvevők fele megkapta a négy hatóanyagot tartalmazó politablettát, és tanácsokkal látták el őket, hogyan élhetnek egészségesebben. A résztvevők másik fele csak tanácsokat kapott.
Öt év elteltével 202 komoly szívkoszorúér-megbetegedés fordult elő a 3421 ember között, aki szedte a tablettát. A tablettát nem szedő ...
2019-08-23 10:22:03
Regenor életmód


...
2019-08-21 20:35:07
Közismert ételeink jótékony hatásai
... a karfiol, a kelbimbó, a káposzta, és a fehérrépa is.

Ezek a rengeteg tápanyagot tartalmazó zöldségek nagyon kevés kalóriát juttatnak a szervezetbe, tehát amennyiben egészségesebben szeretne étkezni, mindenképpen szerepeljenek a keresztesvirágúak a bevásárlólistája tetején.

Brokkoli
A brokkoli nagy mennyiségű élelmi rostot tartalmaz (vízben oldódó és v...
2019-01-29 22:00:13
Arcpakolás foltok ellen-egyszerűen otthon
... pedig ő boldog lenne, ha apró foltok, pattanások és mély ráncok éktelenkednének az arcán.

Ahhoz, hogy sokáig megőrizd arcbőröd egészségét, fiatalságát, próbálj minél egészségesebben élni, és próbálj természetes módszereket alkalmazni.

Most is egy ilyen praktika következik, amelyhez csak két hozzávalóra van szükséged: ½ evőkanál friss citromlére, és egy t...
2018-12-27 11:44:56
Zöldség szív
... a karfiol, a kelbimbó, a káposzta, és a fehérrépa is.

Ezek a rengeteg tápanyagot tartalmazó zöldségek nagyon kevés kalóriát juttatnak a szervezetbe, tehát amennyiben egészségesebben szeretne étkezni, mindenképpen szerepeljenek a keresztesvirágúak a bevásárlólistája tetején.

Brokkoli

A brokkoli nagy mennyiségű élelmi rostot tartalmaz (vízben oldód...
2018-11-25 19:17:43
A megfelelő étkezés biztosítja a jó éjszakai alvást
... bizonyos tápanyagok fontos szerepet játszanak az alvás elősegítésében rövid- és hosszútávon.

Azok, akik változatos étrendet követnek (egyszóval egészségesen étkeznek), egészségesebben is alszanak.

A jó alvás a megfelelő étkezési szokások kialakításával kezdődik

Az alábbi lista felsorolja az alvással kapcsolatos problémákat, és azokat a tápanyagokat...
2018-10-13 17:37:21
Az alma bizonyított jótékony hatásai
... bizonyítottan csökkenti az elhízás kockázatát azzal, hogy stimulálja a barna zsír és az izmok növekedését. Az alma minden bizonnyal löketet ad a kalóriaégetésnek önt vékonyabban és egészségesebben hagyva a háta mögött.

5. Javítják a tüdőfunkciót és csökkentik az asztmát

A kutatások az alma utánozhatatlan tulajdonságáról az asztma tüneteinek és súlyosságának ...
2018-10-05 10:34:05
Az egészségesebb étrend segít csökkenteni a vízfelhasználást
...
"Az a fő üzenet, hogy ha egészségesebben kezdünk táplálkozni, akár hússal, akár húsmentesen, attól nemcsak egészségesebbek leszünk, hanem jelentősen csökken a vízfelhasználásunk is" - idézte a BBC Davy Vanhamet, az Európai Bizottság Joint Research Center (JRC) kutatóintézetének munkatársát.
Az élelmiszer-fogyasztás miatti vízfogyasztás naponta fejenként 2757 liter Nagy-...
2018-09-11 14:32:16
1 2 3 ........30 31 ....46 47 ....60 61 62 
Címkék: Horváth Ildikó, Tirpák Fesztiválon, Nyíregyházi Szakképzési, Davy Vanhamet, Európai Bizottság Joint Research Center, szélütés kockázatát, négy hatóanyagot, megfelelő étkezés, egészségesebb étrend, gyerekek generációjának, tevékenységek Magyarország, szívérrendszeri betegségeknek, daganatos megbetegedéseknek, megelőzését célozzák, pályázatok révén, mangalica sertészsírral, beregi cigánypecsenyét, egészségesebben élők, édességet kedvelőknek, résztvevők fele, résztvevők másik, 3421 ember, rengeteg tápanyagot, bevásárlólistája tetején, brokkoli nagy, ilyen praktika, alvás elősegítésében, megfelelő étkezési, alábbi lista, alvással kapcsolatos, elhízás kockázatát, barna zsír, izmok növekedését, alma minden, háta mögött, alma utánozhatatlan, asztma tüneteinek, bevásárlólistája, kalóriaégetésnek, vízfelhasználást, szőnyegbombázott, egészségesebben, aqmarieeqfmynoz, tulajdonságáról, éktelenkednének, szívérrendszeri, cigánypecsenyét, galambpörköltet, egészségesebbek, praxisközösség, kialakításával,
© 2013 TVN.HU Kft.