Belépés
Mire jó a bodza és miért fogyasszuk rendszeresen?
... rendszeresen fogyasztjuk például a bodzalevet, akkor nem sok esélye marad a vírusoknak, hiszen remekül erősíti az immunfunkciókat.

Ahhoz, hogy az immunrendszerünk hatékonyan és egészségesen működjön, azaz felismerje a kórokozókat, a baktériumokat, a vírusokat és a gombákat, fontos, hogy a béltraktus is egészséges legyen, hiszen az immunrendszer mintegy 80 százaléka itt ...
2021-01-18 17:26:17
A járványhelyzet kihozta

A járványhelyzet kihozta az összes gondolkodási, érvelési hibát az emberekből egyéni és közösségi szinten, aminek nem lett volna szabad megtörténnie egy egészségesen működő 21. századi társadalomban. Az addig rendben van, hogy az információ hiánya fontos eleme lehet a téves álláspontok kial...
2021-01-12 21:12:07
Vészjelzés .
...
be kell látnunk , van egy pont , ahonnan már nincs visszaút .
Olykor morgolódunk , dohogunk , de az önpusztító életünkről ,
ahhoz , hogy még pár évet nyugodtan , egészségesen , élhessünk ,
s nem utolsó sorban szellemileg is frissek maradjunk lazítanunk kell .
Keresnünk kell a napfényt , ahol a lelkünk ragyog a boldogságtól ,
a domboldalra kapa...
2021-01-04 11:16:09
A tojás gyógyhatásai
... tartják az egyik legjobb hangulatjavító ételnek.

Javítja a haj és a körmök egészségét
A haj és a körmök fehérjékből épülnek fel, így a tojás magas fehérjetartalma egészségesen tartja őket. Tojásos hajpakolást is szoktak alkalmazni a haj gyorsabb növekedése érdekében.

Keverjünk össze egy nyers tojást egy evőkanál olajjal és kenjük be vele a hajunkat! 30...
2020-12-27 22:47:00
Az A-vitamin nélkülözhetetlen az egészségünk megőrzéséhez
... immunitást okozhat, sőt a magzat fejlődésére is negatívan hathat, hiszen ez a vitamin az agy fejlődésében is szerepet játszik.

Ezért nagyon lényeges, hogy kiegyensúlyozottan és egészségesen táplálkozzunk, mivel így minden fontos tápanyaghoz hozzájutunk. Mivel a szervezetünk nem képes az A-vitamin előállítására, így különféle táplálékok útján szükséges juttatni.
...
2020-12-27 19:29:53
Avokádó gyógyhatásairól
... folsavat és sok más hasznos vegyületet.

Az avokádó vagy aligátorkörte gyógyító hatásairól hosszú listát lehetne írni. Rendszeres fogyasztása sok betegségtől megóvhat és egészségesen tarthatja a testet - éveken át.
Az avokádó 10 legfontosabb gyógyhatása:

1. Ápolja a bőrt
Az avokádó javíthat a bőr árnyalatán, mert az alapvető egyszeresen telítet...
2020-12-25 20:15:31
Koleszterinszint csökkentése
... egyensúlya alapvető hatással lehet az egészségünkre nézve.

A magas koleszterinszint kialakulásában sokféle tényező játszhat szerepet. Valakinek akkor is magas lehet, ha egyébként egészségesen táplálkozik, hiszen genetikailag örökölhető is ez az egészségügyi probléma.

Egyes betegségek, mint például a cukorbetegség is oka lehet, ha a vér LDL-koncentrációja mege...
2020-12-23 21:23:17
A sikeres fogyásért
... kevesebb kalóriát viszünk be a szervezetünkbe, mert így kevesebb energiánk lesz, hiszen az alapvető tápanyagokat nem kapja meg a szervezetünk. Nyilván elsődleges és fontos szabály, hogy egészségesen táplálkozzunk, mértékkel együnk, inkább naponta többször keveset.

Ha egy nagyon egyszerű és olcsó zsírégető megoldásra vágyunk, akkor nincs más dolgunk, mint az, hogy rendsz...
2020-12-14 21:04:59
A férfiak egészségéért
Manapság már egyre több férfi figyel az egészségére, és ez igazán dicséretes. Azonban sok férfitársuk még mindig fittyet hány arra, hogy egészségesen éljen és táplálkozzon, hogy eljárjon szűrővizsgálatokra. Többen még akkor sem mennek orvoshoz, amikor már panaszaik vannak, vagy olyan tüneteket észlelnek, melyek aggodalomra adnak ugyan okot, de csak legyintenek egyet, és elintézik a...
2020-12-10 19:16:28
Az acai berry gyümölcs gyógyhatásai
... sokféle gyümölcs elérhető a piacon, és jól is tesszük, ha változatosan táplálkozunk, hiszen az immunrendszerünk és a testi-lelki egészségünk védelmében a legjobb amit tehetünk, hogy egészségesen étkezünk, és minél több tápanyagban gazdag ételt veszünk magunkhoz.

Az acai berry az utóbbi években robbant be a köztudatba, és azóta nagyon sok pozitív információ kering erről ...
2020-12-06 00:33:49
1 2 3 ............313 314 ......470 471 .......626 627 
Címkék: járványhelyzet kihozta, tojás gyógyhatásai, egészségünk megőrzéséhez, sikeres fogyásért, férfiak egészségéért, acai berry, immunrendszerünk hatékonyan, immunrendszer mintegy, összes gondolkodási, emberekből egyéni, egészségesen működő, addig rendben, információ hiánya, téves álláspontok, önpusztító életünkről, lelkünk ragyog, domboldalra kapa, egyik legjobb, körmök egészségét, körmök fehérjékből, tojás magas, nyers tojást, evőkanál olajjal, magzat fejlődésére, avokádó vagy, testet &#8211, avokádó javíthat, alapvető egyszeresen, egészségünkre nézve, magas koleszterinszint, egészségügyi probléma, alapvető tápanyagokat, nagyon egyszerű, testi-lelki egészségünk, legjobb amit, utóbbi években, immunrendszerünk, koleszterinszint, nélkülözhetetlen, fehérjetartalma, gyógyhatásairól, immunfunkciókat, hangulatjavító, koncentrációja, járványhelyzet, kialakulásában, szervezetünkbe, cukorbetegség, társadalomban, immunrendszer, baktériumokat, táplálkozzunk, előállítására, aligátorkörte, egészségünkre,
© 2013 TVN.HU Kft.