Belépés
Kertépítés másképpen: ilyen a XXI. századi kert
... ráfordítható élőmunka mennyiségét ezért már a tervezéskor figyelembe kell venni.

A sziklakert, a kerti tó, a vegyes virágágy fenntartása kiemelten munkaigényes és szakszerű karbantartást igényel, hiszen egy közepes méretű szép sziklakertbe is legalább 100 féle növényt kell ültetni, és ha valaki növényismeret nélkül áll neki gyomlálni, lehet hogy éppen a nem virágzó kult...
2021-05-02 21:30:32
Koronavírus - A Ford kényszerszabadságra küldi főbb európai gyárainak dolgozóit
... ideiglenesen felfüggesztette a termelést, miután három dolgozónál koronavírus-fertőzést állapítottak meg az elmúlt hétvégén. Az üzemekben csupán a legfontosabb munkákat - például a karbantartást és a biztonsági felügyeletet - végzik el - írták.
A Ford mintegy 199 000 embert foglalkoztat világszerte. A saját tulajdonú vállalatokban körülbelül 53 000 alkalmazottat, a közös váll...
2020-03-17 19:33:14
FKF: készültségben a várható havazás miatt
... munkatársai folyamatosan figyelemmel kísérik az időjárást, már a havazás kezdete előtt kivonulnak és megelőző szórást végeznek.
A közleményben hangsúlyozzák, hogy a társaság gépjármű-karbantartást és hóeltakarítást végző munkatársai minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy "az elöregedett gépparkállományból eredő negatív következményeket mérsékeljék" és egy eset...
2020-02-27 23:13:02
Újraélesztés- EZT MINDENKINEK TUDNIA KELL
... feliratok miatt, minimális képzést igényel. Üzemeltetése biztonságos, mert egyszer használatos, a mellkasra ragasztható elektródákkal üzemeltethető. Könnyű, jól szállítható, minimális karbantartást igényel és viszonylag olcsó.

AZ ÚJRAÉLESZTÉS FOLYAMATA, HA MEGÉRKEZETT AZ AED

Defibrilláláshoz a beteg száraz alapon feküdjön, mellkasa legyen száraz, ha van a mel...
2019-10-17 08:49:36
Amit egy kertésznek a különböző talajtakaró típusokról tudni
... leggyakrabban design célokból alkalmazzák, hiszen az ízlésesen elrendezett kövek sokat dobhatnak egy kert megjelenésén. Előszeretettel használják ipari szinten is, hiszen minimális karbantartást igényel, és hatékonyan leszorítja a gyomokat is. Viszonylag olcsó is, és biztonságos megoldásnak számít olyan földrészeken, ahol a száraz forróságban nagy a természetes tüzek veszélye. Min...
2018-11-14 08:54:19
Házi praktikák immunerősítésre
... köthet.

Ennek legfőbb oka, hogy nem figyelünk oda az immunrendszerükre, ami olyan, akár egy kőfal: alkotóelemei a cink, a szelén, a vas és egyéb vitaminok, és folytonos karbantartást igényel, hogy távol tartsa a bacilusokat és vírusokat. A hűvös időszakban különösen fontos, hogy odafigyeljünk az étkezésünkre, ezzel is támogatást nyújtva védekező rendszerünknek. Több zö...
2017-11-29 13:12:43
Hőség - A felállítható medencék országszerte egyre népszerűbbek
... szerezhetik be az érdeklődők.
Azt javasolták, hogy a medencénket mindig vízszintes és stabil talajra kell állítani, valamint, hogy ezek a termékek a nyári szezonban rendszeres karbantartást igényelnek és fontos a klórszint folyamatos ellenőrzése. Ezeken felül a medencékbe hetente kell algaölőt adagolni, porszívózni, valamint a vízszűrő berendezést is tisztítani.
A Prakt...
2017-06-30 20:52:03
Kis történetek a vasútról
... leengedi az ,,áramszedő"-t.
Ilyen esetben a villanymozdonyos vonatot diesel mozdonnyal kell kijuttatni a kikapcsolt felső-vezeték alól.
Előfordul, hogy a karbantartást végzők, akik miatt a felső-vezeték kikapcsolása történt, már 13 óra 20-kor végeztek a munkával és hozzájárultak a ,,feszültségmentesítés" megszüntetéséhez.
A forgalmista örü...
2016-07-19 09:49:44
Tallóztam
... hardveres (ki- bekapcsolás) és szoftveres (default settings) újraindítása után ha nem világít az internet LED, akkor ideje felhívnod a szolgáltatódat, és megérdeklődni, végeznek-e karbantartást.

Az is elképzelhető, hogy IP-cím ütközés lépett fel a hálózatban, ilyenkor érdemes megújítani a laptopod és a router közötti kapcsolatot:

1. Nyiss egy rendszergazdai j...
2016-05-07 21:27:46
Tippek-trükkök: Segítség, nem csatlakozik a laptop a Wifihez
... hardveres (ki- bekapcsolás) és szoftveres (default settings) újraindítása után ha nem világít az internet LED, akkor ideje felhívnod a szolgáltatódat, és megérdeklődni, végeznek-e karbantartást.

Az is elképzelhető, hogy IP-cím ütközés lépett fel a hálózatban, ilyenkor érdemes megújítani a laptopod és a router közötti kapcsolatot:

1. Nyiss egy rendszergazdai j...
2016-05-07 18:13:57
1 2 3 4 5 
Címkék: Újraélesztés- EZT MINDENKINEK TUDNIA KELL, ÚJRAÉLESZTÉS FOLYAMATA, MEGÉRKEZETT AZ AED, várható havazás, különböző talajtakaró, felállítható medencék, tervezéskor figyelembe, vegyes virágágy, közepes méretű, elmúlt hétvégén, üzemekben csupán, legfontosabb munkákat, biztonsági felügyeletet, saját tulajdonú, közös váll, havazás kezdete, közleményben hangsúlyozzák, mellkasra ragasztható, beteg száraz, ízlésesen elrendezett, kert megjelenésén, száraz forróságban, természetes tüzek, hűvös időszakban, medencénket mindig, nyári szezonban, klórszint folyamatos, medencékbe hetente, vízszűrő berendezést, villanymozdonyos vonatot, kikapcsolt felső-vezeték, karbantartást végzők, felső-vezeték kikapcsolása, router közötti, villanymozdonyos, következményeket, megszüntetéséhez, defibrilláláshoz, felfüggesztette, immunerősítésre, hóeltakarítást, szolgáltatódat, rendszergazdai, előszeretettel, rendszerünknek, megérdeklődni, leggyakrabban, hozzájárultak, karbantartást, növényismeret, odafigyeljünk, elektródákkal,
© 2013 TVN.HU Kft.