Belépés
Szabadosság
..."Sajnos, hívő körökben van bizonyosfajta intelligenciakultusz, amely véleményem szerint pusztán a fonákjára fordított szabadosság. Ahogy a beat-irányzat követői az egyéni érdeket hangoztató tiltakozásaik ellenére valójában azonosak az elvtelenül alkalmazkodókkal, ugyanígy a fiatal intellektuális a szószéken trillázik gondosan kicsiszolt nyelven, nehogy vétkesen valami közönségeset ...
2018-10-12 17:57:04
Enneagram - Egyes Archetípus Szintjei
...(Don Richard Riso / Russ Hudson - Személyiségtípusok)

Egyes - Reformer
Bűnök:
Mentális: Neheztelés
Asztrális: Düh
Lényegi Minőségek - Erények:
* Tökéletesség
* Nyugalom

Az Egyes archetípus rövid személyiségrajza

Egészséges:

Lelkiismeretes, erős személyes meggyőződései vannak: mélyen érzi, mi helyes és mi hely...
2018-09-05 00:00:04
Megkezdődött az egyéni gazdaságok mezőgazdasági összeírása
...
A KSH szerdai közleménye szerint az adatszolgáltatás 484 település 648 mezőgazdasági mintakörzetében 106 ezer címet érint. A települési jegyzőket levélben értesítik az összeírásról és a számlálóbiztosokról.
A jelentős mezőgazdasági tevékenységet végző csaknem 3500 egyéni gazdaság kizárólag a világhálón keresztül, önkitöltéssel szolgáltathat adatot. Az érintettek az emezo...
2018-05-16 12:01:14
Igazság
Wass Albert

Igazság

Aki azt mondja Neked, hogy a rossznak győzelme lehet a jó fölött, az vak. Legyőzheti-e a felhő a napot? A sötétség a világosságot? A tél a tavaszt?

A győzelmet azonban ne téveszd össze a sikerrel. A felhőnek sikerül magát a nap és a föld közé tolnia. De legyőzte-e vajon a napot ezzel?

S ha igazságról beszélsz, akkor is...
2018-05-08 23:08:50
Na, ki az Ellenzéki Szuperjelölt, aki a szocik szerint bizto
... 2018. 05. 04. 15:56

Na, ki az Ellenzéki Szuperjelölt, aki a szocik szerint biztosan megveri a Belvárosban a Fideszt?

Friss, ropogós hír, hogy a fideszes Böröcz László parlamentibe jutása miatt megüresedett belvárosi önkormányzati egyéni választókerületben az MSZP és a Párbeszéd a Liberálisok jelöltjét fogja támogatni.

A hírt az Index közölte, Fodor...
2018-05-04 21:37:55
Választás 2018 - Átvették megbízólevelüket a listás képviselők és a nemzetiségi szószólók
...
Patyi András az ünnepségen elmondott beszédében azt kérte a megválasztott képviselőktől, hogy mindenkor az ország érdekét szem előtt tartva vegyenek részt az Országgyűlés munkájában. Az NVB vezetője azt kívánta a képviselőknek, hogy a rendkívül intenzív kampány és a fokozott választási jogorvoslati eljárások után több alkalmuk legyen a konszenzus megtalálására. "Egyetértés es...
2018-05-04 20:02:58
Hosszú de érdemes elolvasni...
Hosszú de érdemes elolvasni...

Nem állt le hazánk legszomorúbb mutyija- folytatódik a pszichiátriai betegek kiköltöztetése

Hiába a lakossági ellenállás, a szakma tiltakozása, a politikai bukta, tovább erőltetik a kitagolást, azaz a pszichiátriai betegek kiköltöztetését az otthonukként szolgáló kastélyokból, kúriákból. A kormányzati elképzelés szerint ezután a ...
2018-03-21 21:48:20
Trócsányi László: nem zárkózhatunk elefántcsonttoronyba
... miniszter.
A végrehajtók olyan mellékszereplői az igazságszolgáltatásnak, akik időnként főszereplőkké válnak. Egyszerre kell hatékonynak és emberségesnek lenniük, képviselniük a hitelezői érdeket, jogos követelést, egyúttal védeniük az adóst az igazságtalanságoktól, és ez nagyon nehezen összeegyeztethető - mondta Trócsányi László.
Minden végrehajtó abban érdekelt, hogy a...
2018-03-19 14:52:45
Igazság
Wass Albert

Igazság

Aki azt mondja Neked, hogy a rossznak győzelme lehet a jó fölött, az vak. Legyőzheti-e a felhő a napot? A sötétség a világosságot? A tél a tavaszt?

A győzelmet azonban ne téveszd össze a sikerrel. A felhőnek sikerül magát a nap és a föld közé tolnia. De legyőzte-e vajon a napot ezzel?

S ha igazságról beszélsz, akkor is...
2018-03-15 18:17:29
Sütő Gábor : Rendszerváltás a külpolitikában
... Izraelbe. Országunknak, a magyarságnak annyi érdeke nem fűződik Izraelhez, amennyi indokolná a szokásos kétoldalú kapcsolatoknál sokkal szorosabb kötelékeket. Abban pedig sem értéket, sem érdeket nem láthatunk, hogy a fentiekben jellemzett politikájának elfogadását továbbra is elnézzük, netán támogassuk is.

A közelmúltbeli Netanjahu-látogatás túldimenzionálása nemcsak a...
2018-03-13 23:43:25
1 2 3 .....17 18 ...26 27 ..34 35 36 
Címkék: Egyes Archetípus Szintjei, Ellenzéki Szuperjelölt, Trócsányi László, Sütő Gábor, Richard Riso, Russ Hudson, Lényegi Minőségek, Wass Albert, Böröcz László, Patyi András, egyéni gazdaságok, szocik szerint, listás képviselők, nemzetiségi szószólók, fonákjára fordított, beat-irányzat követői, egyéni érdeket, elvtelenül alkalmazkodókkal, fiatal intellektuális, szószéken trillázik, települési jegyzőket, jelentős mezőgazdasági, világhálón keresztül, rossznak győzelme, győzelmet azonban, felhőnek sikerül, föld közé, napot ezzel, fideszes Böröcz, ünnepségen elmondott, megválasztott képviselőktől, ország érdekét, rendkívül intenzív, fokozott választási, konszenzus megtalálására, pszichiátriai betegek, lakossági ellenállás, szakma tiltakozása, politikai bukta, otthonukként szolgáló, kormányzati elképzelés, végrehajtók olyan, hitelezői érdeket, magyarságnak annyi, szokásos kétoldalú, fentiekben jellemzett, alkalmazkodókkal, megbízólevelüket, adatszolgáltatás, személyiségrajza, kiköltöztetését, mellékszereplői,
© 2013 TVN.HU Kft.