Belépés
Virágok jelentése - Orgona: Anyák napján és a ballagásokon
... és gazdag jelentéstartalmát.
Jelent még ártatlanságot, első szerelemet.
Ballagóknak azt mutatja, hogy megtalálják életútjukat, helyes életcéljuk felé haladnak tovább. Jelzi egyúttal az első igaz szerelem megtalálására való készségüket is.

Anyák napján pedig azt a mágiát mutatja, mely az anyaságot, az anya és a gyermek viszonyát áthatja. Szimbolikus ereje jel...
2021-04-24 16:29:24
Harmónia......
... teher? Meg lehet-e, meg kell-e szabadulnod, vagy tovább kell hurcolnod még egy ideig? Ezért az önismeretnek, a lelki titkok, az életfeladatok megismerésének, feltárásának lapja. A csomag egyúttal jelezhet ajándékcsomagot vagy meglepetést is, ami váratlanul érkezik, és boldogságot okoz a számodra, vagy olyan ajándékot, amit te adsz valakinek. Ejtsd ma szerét, hogy apró meglepetést ...
2021-04-16 15:12:26
Depresszió elleni táplálékok
... mutatják, hogy az olajos halak, mint a lazac, a makréla, a szardella, a szardínia és a hering nagy mennyiségben tartalmaz omega-3 zsírsavakat, melyek csökkentik a gyulladást a szervezetben és egyúttal a depresszió tüneteit is enyhítik.

Az olyan erjesztett, probiotikus táplálékok, mint a kefir vagy a savanyú káposzta számos jó baktériumot tartalmaz, melyek segítenek a bé...
2021-04-14 09:01:55
Hála
A hála által nyerek helyes viszonyulást a múltamhoz, általa termékenyíti meg a jelent az, ami elmúlt. Hála nélkül a múltam a sötétségbe, a rejtélyesbe és a semmibe vész. Ahhoz, hogy ne csak megőrizzem a múltam, hanem teljesen vissza is nyerjem, a hálához egyúttal a megbánásnak is társulnia kell. A hálában és a megbánásban egységgé áll össze az életem.

Bonhoeffer...
2021-04-12 06:23:32
Harmónia......
... királyi és arisztokrata családok hölgytagjai viselték borsos ára miatt. A mai napig nem veszített értékéből, fényéből.

Szerelmi üzenete: Kapcsolatban élőknek simulékony, de egyúttal hűvös nap. Selyem lepedőn különleges erotikus kaland. Párkeresőknek flörtölésre alkalmas nap.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy az ősi értékek a mai világban is megállj...
2021-04-08 11:19:07
Lelkiismeret
A lelkiismeret nem más, mint az Isten színe előtt érzett szégyen, amelynek hatására az ember egyúttal el is rejti saját gonoszságát, önigazolásra kényszerül, azonban akarata ellenére is rámutat a másikra.

Bonhoeffer...
2021-03-29 19:56:52
Jó hangulatot teremtő illóolajok
... Sokféle betegség megelőzésében, illetve kezelésében lehetnek segítségünkre. Azok az illóolajok, melyek csökkentik a depressziós tüneteket, nyugalmat biztosítanak és oldják a szorongást, azok egyúttal nagyon hatékonyak nemi vágyfokozásában is. Ha szeretnénk a szerelem oltárán áldozni, akkor a következő illóolaj-ismertető nagyon hasznos lehet mindenki számára.

A rozmaring...
2021-03-10 20:10:56
Mai harmónia kártyám
... királyi és arisztokrata családok hölgytagjai viselték borsos ára miatt. A mai napig nem veszített értékéből, fényéből.

Szerelmi üzenete: Kapcsolatban élőknek simulékony, de egyúttal hűvös nap. Selyem lepedőn különleges erotikus kaland. Párkeresőknek flörtölésre alkalmas nap.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy az ősi értékek a mai világban is megállják ...
2021-03-01 07:17:41
Harmónia......
... meghallgatást nyertek, s az elefánt megmenekült a krokodilok közül. A keleti tanításokban a szép nő lépése oly kecses, akár az elefánté. Figyeld csak meg az elefántok járását! Az elefánt egyúttal hosszú életet, erőt, jó egészséet hoz neked.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek a hosszú életű, bölcsességen alapuló, tartós kapcsolatot jelképezi. Párkeresőknek az éle...
2021-02-28 13:26:54
A legboldogabb összeköttetésekben
... tökéletes lény, s ekkor a fődolog az, hogy tűrjék el egymás ...
2021-02-27 18:30:05
1 2 3 ..................889 890 .........1334 1335 ..........1778 1779 1780 
Címkék: első igaz, mágiát mutatja, gyermek viszonyát, lelki titkok, életfeladatok megismerésének, csomag egyúttal, olajos halak, hering nagy, depresszió tüneteit, olyan erjesztett, kefir vagy, savanyú káposzta, hála által, semmibe vész, hálához egyúttal, megbánásban egységgé, ember egyúttal, depressziós tüneteket, szerelem oltárán, elefánt megmenekült, krokodilok közül, keleti tanításokban, elefántok járását, elefánt egyúttal, hosszú életű, párkapcsolatban, ajándékcsomagot, vágyfokozásában, megismerésének, párkeresőknek, segítségünkre, meghallgatást, megtalálására, ártatlanságot, megelőzésében, életfeladatok, viszonyulást, kapcsolatban, lelkiismeret, önismeretnek, arisztokrata, feltárásának, mennyiségben, ballagásokon, biztosítanak, önigazolásra, termékenyíti, legboldogabb, szervezetben, bölcsességen, tanításokban, depressziós, hölgytagjai, baktériumot, rejtélyesbe, meglepetést, megbánásban, szimbolikus, készségüket, megbánásnak, gonoszságát, megtalálják, flörtölésre, kapcsolatot, probiotikus, zsírsavakat, boldogságot, ballagóknak,
© 2013 TVN.HU Kft.