Belépés
Hoppál Péter: Kunszt Márta DK-s pécsi önkormányzati képviselő mondjon le!
... LMP közgyűlési képviselője, akit a Magyar Nemzet hétfői cikke szerint szintén becsmérlő jelzőkkel illettek a DK-sok, kifejtette: a politikai p...
2019-04-18 11:21:05
Húsvéti forgatag a Szennai Skanzenben
... Szabadtéri Néprajzi Gyűjtemény tagintézményeként működő skanzen a Facebook-oldalán.
Hétfőn hagyományos húsvéti locsolkodásra, a Ziránó Színház Babszem Jankó című bábelőadására, a Násfa Együttes népzenei koncertjére, helyi termékek vásárára és kézműves foglalkozásra várják a közönséget.
A négy évtizede létrehozott, a talpas-favázas népi építészet emlékeit őrző, évente min...
2019-04-18 10:11:04
Nagycsütörtök
... kezdődik.

Az utolsó vacsorán történt az Oltáriszentség és a
papi rend szentségének alapítása.

A székesegyházakban nagycsütörtök délelőtt tartja a
püspök papjaival együtt ünnepélyes
krizmaszentelő misét, amelyen megszenteli a keresztelésnél, bérmálásnál, betegek keneténél, templomszentelésnél használatos szent olajakat, illetve krizmát.
...
2019-04-18 07:52:35
Mennyire szép a te szíved? Volt egy világ, ahol az emberek-
... elgondolkodva nézte saját, ép szívét, melyet mindig büszkeséggel mutogatott. - "A Te szíved sokkal szebb, mint az enyém. Minden hegével, és minden megsebzettségével, homályával, és szeretetével együtt". - suttogta halkan, miközben kiszedett a szívéből egy darabot, amit az agg szívében helyezett el. Az idős férfi is ugyanígy tett. Mikor végeztek, az ifjú elmosolyodott. Az szí...
2019-04-18 07:23:18
Reményik Sándor:Ne ítélj
...
Erényt, hibát és tévedést
Egy óriás összhangnak lássak -
A dolgok olyan bonyolultak
És végül mégis mindenek
Elhalkulnak és kisimulnak
És lábaidhoz együtt hullnak.
Mi olyan együgyűn ítélünk
S a dolgok olyan bonyolultak.

Istenem, add, hogy minél halkabb legyek -
Versben, s mindennapi beszédben
Csak a ...
2019-04-18 06:57:30
Mai harmónia kártyám

HarmoNet Harmóniakártya (2019-04-18)

Kedves eva6 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Jóság hatja át.
Kaktusz - kitartás és állhatatosság

A Föld...
2019-04-18 06:28:54
Fókuszban a nő 1.
... megjelenik az árnyék is. Fontold meg, mi az a legrosszabb, ami történhet veled? El tudod e fogadni a legrosszabb kimenetelt is? A megfontolással egyre csökken a félelmeink ereje is. Ezzel együtt, lehetséges, hogy nem fog menni egyedül és segítséget kell kérned. Ezzel sincs semmi baj, csak maradj kapcsolatban és nézz szembe vele!

9. Támogatja a többi nőt

A leg...
2019-04-17 23:00:31
Az EP a rövid távú tartózkodásra jogosító vízumokra vonatkozó új szabályokat fogadott el
... a kérelmek elbírálásához szükséges időt, és a többszöri belépésre jogosító vízumok érvényességi idejét az határozza meg, hogy egy adott unión kívüli partnerország "megfelelően működik-e együtt" az illegális bevándorlók visszafogadásában. Erről az Európai Bizottság évente végez értékelést.
Mint közölték, a "jóhiszemű utazókra" vonatkozó eljárások egyszerűbbek lesznek. A vízumk...
2019-04-17 21:39:42
Izraeli választások - Kormányalakítási megbízást kapott Benjámin Netanjahu
... hangsúlyozta, hogy az ország nehéz választási időszakon van túl, amelyben olyan dolgok is elhangzottak, amelyeknek nem kellett volna, és kiemelte az Izraelben élő összes nemzetiség és vallás együttélésének, és együttműködésének fontosságát.
Benjámin Netanjahu közölte, hogy egyaránt miniszterelnöke kíván lenni a rá szavazó és a nem rá szavazó polgároknak. Emlékeztetett az edd...
2019-04-17 21:39:10
Szijjártó: új alapokra helyezik a magyar-brazil kapcsolatokat
... stratégiát fogadtak el, amelynek értelmében a gazdasági kapcsolatokban az agrártechnológiákra, a vízgazdálkodásra és az egészségiparra összpontosítanak, még szorosabbra fűzik a kutatási együttműködést, továbbá növelik az ösztöndíjak számát a brazil hallgatók számára.
Szijjártó Péter megjegyezte: a kétoldalú kereskedelmi forgalom folyamatosan nő, az Eximbank pedig 415 millió e...
2019-04-17 21:31:22
1 2 3 ........12208 12209 ....18312 18313 ....24415 24416 24417 
Címkék: Hoppál Péter, Kunszt Márta DK-s, Szennai Skanzenben, Reményik Sándor, Benjámin Netanjahu, Magyar Nemzet, Szabadtéri Néprajzi Gyűjtemény, Ziránó Színház Babszem Jankó, Násfa Együttes, HarmoNet Harmóniakártya, Európai Bizottság, Szijjártó Péter, rövid távú, magyar-brazil kapcsolatokat, négy évtizede, talpas-favázas népi, utolsó vacsorán, székesegyházakban nagycsütörtök, idős férfi, ifjú elmosolyodott, óriás összhangnak, dolgok olyan, háttér szimbólum, legrosszabb kimenetelt, megfontolással egyre, félelmeink ereje, kérelmek elbírálásához, többszöri belépésre, adott unión, illegális bevándorlók, ország nehéz, gazdasági kapcsolatokban, egészségiparra összpontosítanak, kutatási együttműködést, ösztöndíjak számát, brazil hallgatók, kétoldalú kereskedelmi, kormányalakítási, vízgazdálkodásra, összpontosítanak, miniszterelnöke, harmóniakártyád, egészségiparra, harmóniakártya, együttműködést, kapcsolatokban, együttélésének, megfontolással, keresztelésnél, krizmaszentelő, oltáriszentség, harmoniakartya,
© 2013 TVN.HU Kft.