Belépés
Spanyol választás - A spanyol lapok szerint a választás kimenetele súlyosbítja a patthelyzetet
... vezető, aki egyáltalán többséget képezhet - írta a lap, amely az Állampolgárok (Ciudadanos) liberális középpártot okolta, amiért az előző parlamenti ciklusban elutasította a kormányzati együttműködést a szocialistákkal.
Értékelése szerint a szigorú büntetés, amelyet a választók szabtak ki rájuk, nem kompenzálja a stratégiájuk okozta kárt, amely lerombolta a politikai közepet...
2019-11-11 11:01:25
ITM-államtitkár: a korszerű belföldi üzemek a magyar növekedés legjobb példái
... fontosnak nevezte a kis- és közepes vállalkozások (kkv) támogatását, mivel ezek adnak megélhetést a családok jelentős részének, emiatt is szorgalmazta a magyar beszállítók számára kedvező együttműködések bővítését a külföldi nagyvállalatokkal.
Schanda Tamás a kiemelkedő gazdasági eredményeket annak tulajdonítja, hogy a kormány 2010-ben szakított az addigi gyakorlattal, nem "...
2019-11-06 15:01:58
Putyin Budapesten - Kovács Zoltán: minden nemzetközi találkozó célja a magyar nemzeti érdek érvényesítése
... sikerében.
Kiemelte: az ország NATO- és EU-tagsága nem zárja ki, sőt feltételezi az Oroszországgal fenntartott politikai viszonyt. A magyar nemzeti érdek szempontjából kiemelt politikai együttműködési területek között említette az államtitkár Szíria helyzetét, a migrációt vagy például a közel-keleti keresztény egyházaknak történő segítségnyújtást.
A nemzetközi kommunikác...
2019-10-31 12:31:32
Víz Világtalálkozó - Szöllősi-Nagy András: minden politikai döntésnél figyelembe kell venni a vízbiztonság kérd
... hogy napjainkra a vízkérdés minden tekintetben határokon átnyúló problémává vált, amelynek kezelésében, a megoldások kidolgozásában a lehető legszélesebb körű politikai és gazdasági együttműködésre van szükség. A globális vízprobléma összefügg a klímaváltozással, a gazdasági fejlődéssel, a szegénység leküzdésével és a migráció enyhítésével.
Kiemelte: a vízügyek, a "sok víz, k...
2019-10-17 18:03:52
Önkormányzat 2019 - Gyurcsány: nincs alternatívája az ellenzéki együttműködésnek
... kampányeszközök és rendkívül egyenlőtlen pénzügyi feltételek ellenére az ellenzék képes volt felnyitni sok millió ember szemét - közölte.
Az ellenzéki választók nagyon jól tették, hogy együttműködésre ösztökélték a pártokat - értékelte a Jobbikkal való együttműködést.
Kijelentette, nem alkudoznak a pozíciókon, a megválasztott városvezetők állítják össze a települések csa...
2019-10-14 15:01:52
Ezeket a rezgéseket hordozzuk
... önfejű agresszív, kreatív, találékony, újító szándékú, mozgékony (szellemileg és fizikailag is), önálló, agilis, de épp ezért sikeres.

B: érzékeny, mély érzésű, segítőkész, együttműködésre hajlamos, megvalósító (kivitelező), ,,táplálja" a környezetében élőket, harmonikus társ, akire mindig lehet számítani.

C, CS: intelligens, kommunikatív, eszmék, ...
2019-10-11 22:49:16
Keretmegállapodást kötött az E.ON az MVM-mel és az Opussal
... megállapodás végső elemeinek zárása 2021-ben várható.
A tervezett magyarországi tranzakciókon túl az MVM és az E.ON abban is megállapodott, hogy közösen megvizsgálják egy potenciális együttműködés lehetőségeit Romániában.
Az E.ON a tervezett tranzakció során a jelenlegi működését is meghatározó humánpolitikai elvek és szabályok szerint fog eljárni, az érdekképviseletek b...
2019-10-04 14:52:15
Franciaország évi 500 milliárd dollárt kap gyarmataitól
... engedelmeskedtek, most a franciák pazar életmódját támogatják, mialatt a saját népük mélyszegénységtől szenved.

Franciaország csak papíron ismerte el gyarmatai függetlenségét. "Együttműködési megállapodást" íratott alá velük, melyben részletezte kapcsolatuk természetét, biztosította a frank, és a francia oktatási rendszer pozícióját az országokban, és meghatározta a kat...
2019-09-28 19:01:15
Palkovics Stockholmban: a kutatás és az innováció kiemelten fontos feladat
... egyeztetés az európai iparpolitika, a kutatásfejlesztési és az innováció kormányzati prioritásokról, illetve azok eszköztáráról, valamint a felsőoktatás területén a két ország közötti együttműködés lehetőségeiről.
Matilda Enkrans felsőoktatási és kutatásfejlesztési miniszterrel, valamint Ibrahim Baylan iparpolitikáért és innovációért felelős miniszterrel egyetértettek abban, ...
2019-09-23 22:22:40
Önkormányzat 2019 - Cser-Palkovics: a kormánnyal együttműködve lehet eredményeket elérni a következő években
...
Szavai szerint a kormány korrekt módon járt el, amikor például az ellenzéki vezetésű Szeged számára is megteremtette a fejlesztési forrásokhoz való hozzájutást, de harmonikus együttműködésre, igazi közös gondolkodásra a kormánnyal a fideszes polgármesterektől és a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjelöltjeitől lehet számítani.
A politikus úgy vélekedett, hogy hamis logi...
2019-09-23 22:03:15
1 2 3 ........31 32 .....47 48 .....62 63 64 
Címkék: Putyin Budapesten, Kovács Zoltán, Szöllősi-Nagy András, Palkovics Stockholmban, Schanda Tamás, Matilda Enkrans, Ibrahim Baylan, spanyol lapok, választás kimenetele, korszerű belföldi, magyar növekedés, magyar nemzeti, vízbiztonság kérd, ellenzéki együttműködésnek, rezgéseket hordozzuk, innováció kiemelten, kormánnyal együttműködve, következő években, előző parlamenti, kormányzati együttműködést, szigorú büntetés, választók szabtak, stratégiájuk okozta, politikai közepet, családok jelentős, magyar beszállítók, külföldi nagyvállalatokkal, kiemelkedő gazdasági, kormány 2010-ben, addigi gyakorlattal, ország NATO-, államtitkár Szíria, migrációt vagy, közel-keleti keresztény, nemzetközi kommunikác, vízkérdés minden, megoldások kidolgozásában, lehető legszélesebb, globális vízprobléma, gazdasági fejlődéssel, szegénység leküzdésével, migráció enyhítésével, ellenzék képes, ellenzéki választók, megválasztott városvezetők, környezetében élőket, tervezett magyarországi, potenciális együttműködés,
© 2013 TVN.HU Kft.