Belépés
Szijjártó: a munkahelyeket teremtő vállalatokat támogatja a kormány
... támogatást.
Vigh László, a térség fideszes országgyűlési képviselője hangsúlyozta: Zalaegerszeg a járműipar egyik fellegvára lesz az ott épülő tesztpályának köszönhetően. Kiemelte az együttműködést a Flextronics, a város és a kormány között, ennek jó példájaként említette a vállalat által tervezett beruházást és az ahhoz adott kormányzati támogatást.
A GS Yuasa Magyarors...
2020-05-29 12:12:04
Koronavírus - Emmi: nemzeti összefogás az orvostudományi kutatásokban és klinikai vizsgálatokban a Covid-19 leg
... OVSZ más Covid-19 betegek plazmaterápiájára alkalmas vérkészítményt állított elő, melynek segítségével már több beteg is meggyógyulhatott hazánkban.
Hozzátették: a konzorcium együttműködést alakított ki további országos intézetekkel, így az Országos Onkológiai Intézettel, ahol Nagy Péter kutatócsoportja olyan molekuláris útvonalakat vizsgál onkológiai betegségekben, amelyekne...
2020-05-28 20:11:26
A magyar-román-szerb hármas határnál megnyitandó magyar-román határátkelőről fogadtak el törvényt Romániában
... létrehozásáról. A nagy többséggel elfogadott, kihirdetésre váró jogszabály indoklása szerint a határátkelő létesítése a Románia, Magyarország és Szerbia közötti gazdasági, kulturális, oktatási együttműködést segítené, hozzájárulna a munkaerő szabad áramlásához, és megkönnyítené a határok által mesterségesen elválasztott családok tagjai közötti kapcsolattartást.
A törvényjavas...
2020-05-27 20:03:29
A Budapest Bank csatlakozik a Takarék Csoport és az MKB együttműködéséhez
...
A közlemény szerint az MTB, mint a Takarék Csoport központi bankja, és az MKB május 15-én írt alá szándéknyilatkozatot egy közös pénzügyi holding társaság létrehozásáról, amelyhez kedden csatlakozott a BB.
A pénzintézetek a Magyar Bankholding Zrt.-t három egyenlő tulajdonrésszel alapítják meg.
A Takarékbank, az MKB és a BB összesen csaknem 1,9 millió ügyfelet szolgá...
2020-05-26 18:03:01
Sassoli: Németország Európa megújulásának motorja lesz
... megerősítésére" - fogalmazott.
Kijelentette, a koronavírus okozta válságot csak egy erősebb Európával lehet kezelni, amely képes szembenézni a globalizált világ kihívásaival. Segíti az együttműködést és az európai térség védelmét - tette hozzá.
Németország július elsején veszi át Európai Unió fél éves soros elnökségét Horvátországtól.
A német soros elnökség programj...
2020-05-26 14:52:31
Szijjártó: Magyarország kölcsönös tiszteleten alapuló együttműködést akar építeni Romániával
...
Közös sajtóértekezletükön elmondta: Magyarország a közép-európai térség együttműködésének erősítésében érdekelt, kétoldalú kapcsolatait pedig a kölcsönös tiszteletre alapozza.
"Megadjuk a tiszteletet a partnereinknek, de egy több mint ezeréves nemzetként el is várjuk azt" - szögezte le. Hozzátette: a másfél milliós erdélyi magyarságnak is az az érdeke a két ország "jóban...
2020-05-26 13:02:41
Kilenc bemutatót tervez a jövő évadban a Nemzeti Színház
... igazgató.
A tervek szerint a 2020/2021 évadban elsőként Márai Sándor Kassai polgárok című művét mutatják be szeptemberben, Szabó K. István rendezésében. Az idén, folytatva az együttműködést a Gyulai Várszínházzal, Márai-napokat tartanak Gyulán, várhatóan augusztus végén - tette hozzá.
A Gobbi Hilda Színpadon Szilágyi Andor Leánder és Lenszirom című mesejátékát állítja sz...
2020-05-25 15:32:08
A Palesztin Hatóság megszüntette a biztonsági együttműködést Izraellel
...
A ynet honlapján a csütörtöki incidensről videót tettek közzé, amelyben a PH fegyveresei visszafordítanak egy izraeli katonai terepjárót Hebron határában, mert túlhaladt a számára előre egyeztetett műveleti területen.
Hasonló esetek a múltban is előfordultak, de a Palesztin Hatóság ezúttal feltöltötte hivatalos Twitter-fiókjára az erről beszámoló felvételt, ami a ynet s...
2020-05-22 09:01:01
Koronavírus-konferencia - Ígéretes fejlesztésekről számoltak be magyar kutatók
... vállalatuk a nehézségek ellenére is garantálni tudta a folyamatos gyógyszerellátást a koronavírus-járvány idején. A Richter Gedeon az elmúlt időszakban számos kutatási és gyártási együttműködést alakított ki, licenszeket és új technológiákat vásárolt - fűzte hozzá.
Kacskovics Imre, az ELTE Természettudományi Karának dékánja hangsúlyozta: a koronavírus-járványt sikerült megfék...
2020-05-21 13:12:13
Koronavírus - A kelet-európai idénymunkások ilyenkor szokásos számának harmada érkezett Nagy-Britanniába
... mindenekelőtt a gyümölcs- és a zöldségtermelőknek - brit munkavállalókat is be kell vonniuk a betakarítási munkálatokba.
Eustice ismertetése szerint a brit kormány az elmúlt hetekben együttműködést kezdett a mezőgazdasági vállalkozásokkal annak érdekében, hogy brit dolgozókat lehessen rávenni a részvételre a betakarításban, különösen olyanokat, akiket eredeti alkalmazójuk a k...
2020-05-19 20:43:18
1 2 3 ............337 338 ......505 506 ......673 674 675 
Címkék: Budapest Bank, Takarék Csoport, Németország Európa, Nemzeti Színház, Palesztin Hatóság, Vigh László, Yuasa Magyarors, Országos Onkológiai Intézettel, Nagy Péter, Magyar Bankholding Zrt, Európai Unió, Márai Sándor Kassai, Szabó, Gyulai Várszínházzal, Gobbi Hilda Színpadon Szilágyi Andor Leánder, Richter Gedeon, Kacskovics Imre, ELTE Természettudományi Karának, munkahelyeket teremtő, orvostudományi kutatásokban, jövő évadban, biztonsági együttműködést, kelet-európai idénymunkások, térség fideszes, járműipar egyik, kormány között, vállalat által, ahhoz adott, konzorcium együttműködést, nagy többséggel, határátkelő létesítése, munkaerő szabad, határok által, közlemény szerint, közös pénzügyi, koronavírus okozta, erősebb Európával, globalizált világ, európai térség, német soros, közép-európai térség, kölcsönös tiszteletre, több mint, másfél milliós, tervek szerint, ynet honlapján, csütörtöki incidensről, izraeli katonai, számára előre, erről beszámoló, nehézségek ellenére, folyamatos gyógyszerellátást,
© 2013 TVN.HU Kft.