Belépés
Illegális bevándorlás - Az európai migrációs probléma szélesebb körű megoldását szorgalmazta Giuseppe Conte és
... szeptember végén született megállapodásra utalt, amellyel az említett négy ország az érkező migránsok majdnem automatikus szétosztásáról döntött.
Merkel jelentősnek nevezte az együttműködést a líbiai parti őrséggel, de hangsúlyozta, hogy ugyanilyen fontos az emberi jogok védelme és a Líbiában rekedt migránsok életkörülményeinek javítása.
A migránskérdés európai kezelés...
2019-11-11 22:32:17
Edmund Stoiber: Magyarország helye az újraegyesített Európa közepén van
... CDU/CSU pártszövetség és az Alternatíva Németországnak (AfD) nevű jobboldali ellenzéki párt viszonyáról is. Leszögezte, hogy a CDU/CSU semmilyen körülmények között nem folytathat együttműködést az AfD-vel, amelyben "színtisztán neonáci nézetek" is megmutatkoznak, és amely "nem polgári párt".
Elmondta, hogy az emberek "két identitással rendelkeznek, egy nemzeti és egy európai ...
2019-11-11 18:21:45
Rugalmasabb felnőttképzést szeretnének a cégek az érdekképviseletek szerint
... költenének felnőttképzésre.
A megkérdezettek fele tudatos, tervezett folyamatnak értékelte a saját képzési gyakorlatát. Erre utal, hogy meghatározó hányaduk kötött képzési együttműködést oktatási intézményekkel, képzési szakértő szolgáltatókkal, akkreditált oktatási-képzési vállalkozással, és sokuknak van saját tananyaga és mentori rendszere - írták.
Hozzátették: a vál...
2019-11-11 18:11:42
Palkovics: szakképzési együttműködéssel is bővül a magyar-kínai oktatási keretmegállapodás
... beleértve az MsC, BsC, doktori képzésre vonatkozó, illetve a rövidebb időtartamú, kutató ösztöndíjakat.
Palkovics László elmondta: az új keretmegállapodás immár a szakképzési együttműködést is magában foglalja, amely elsőként Magyarországon Békéscsabán valósul meg egy kínai partnerrel.
A miniszter rámutatott: Kína Egy övezet, egy út nevű globális gazdasági és infrastru...
2019-11-11 15:01:34
Spanyol választás - A spanyol lapok szerint a választás kimenetele súlyosbítja a patthelyzetet
... aki egyáltalán többséget képezhet - írta a lap, amely az Állampolgárok (Ciudadanos) liberális középpártot okolta, amiért az előző parlamenti ciklusban elutasította a kormányzati együttműködést a szocialistákkal.
Értékelése szerint a szigorú büntetés, amelyet a választók szabtak ki rájuk, nem kompenzálja a stratégiájuk okozta kárt, amely lerombolta a politikai közepet és az i...
2019-11-11 11:01:25
Emléktáblát avattak az 575 éve történt várnai csata évfordulóján Bulgáriában
... szemben".
Soltész Miklós hangsúlyozta: nem mindegy, hogy a térség és Törökország kapcsolata hogyan alakul. Ezért nem véletlen, hogy Magyarország a legmagasabb szinten támogatja az együttműködést még akkor is, ha a törökök történelmünkben számos nehéz pillanatot okoztak - utalt a több mint 450 évig tartó bulgáriai és 150 éves magyarországi török megszállásra.
Jól látjuk...
2019-11-10 16:51:50
Giro d'Italia - A sport és a kultúra kapcsolatát is előtérbe helyezik a magyarok
...
Sió Zoltán, a Giro Hungary2020 projektcsapatának újonnan kinevezett vezetője az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményben kiemelte: együttműködést terveznek "meghatározó hazai művészeti egyetemekkel", illetve szeretnének eljutni "a szabadidősportot kedvelők széles rétegéhez" is.
"A Giro nem csupán egy sportesemény, hanem egy szenvedély és végtelen lehetőség. Nem véletle...
2019-11-08 18:02:29
Új hálózati labor épül a debreceni Mechwart szakgimnáziumban
... M...
2019-11-08 17:42:25
Palkovics: Magyarország a dróntechnológiában is vezető szerepre törekszik
... pilóta nélküli repülő szerkezeteket, a fejlesztési irányok folyamatosan bővülnek - tette hozzá Szepessy Kornél. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a technológia kiaknázása nemzetközi együttműködést és jelentős erőforrásokat igényel, a légi közlekedésbe pedig csak szigorú repülésbiztonsági feltételekkel integrálható.
A PwC Magyarország technológiai tanácsadásért felelős partnere v...
2019-11-08 14:42:01
Erdogan Budapesten - Török elnök: továbbra is ilyen jó kapcsolatokra van szükség Magyarországgal
... is.
Köszönetet mondott a támogatásért, hogy 2020 szeptemberében megkezdheti működését Budapesten a Maarif Alapítvány iskolája.
A török elnök arról is beszélt, hogy példaértékű együttműködést szeretnének kialakítani a közös történelmi és kulturális emlékek gondozásában. Emlékeztetett: a renovált Gül baba türbéjét tavaly avatták fel.
Recep Tayyip Erdogan azt is elmon...
2019-11-07 17:42:18
1 2 3 .............327 328 .......490 491 .......653 654 655 
Címkék: Giuseppe Conte, Edmund Stoiber, Erdogan Budapesten, Alternatíva Németországnak, Palkovics László, Magyarországon Békéscsabán, Kína Egy, Soltész Miklós, Giro Hungary2020, Szepessy Kornél, Maarif Alapítvány, Recep Tayyip Erdogan, európai migrációs, újraegyesített Európa, érdekképviseletek szerint, magyar-kínai oktatási, spanyol lapok, választás kimenetele, kultúra kapcsolatát, debreceni Mechwart, említett négy, érkező migránsok, líbiai parti, emberi jogok, migránskérdés európai, megkérdezettek fele, saját képzési, rövidebb időtartamú, szakképzési együttműködést, kínai partnerrel, miniszter rámutatott, előző parlamenti, kormányzati együttműködést, szigorú büntetés, választók szabtak, stratégiájuk okozta, politikai közepet, legmagasabb szinten, törökök történelmünkben, több mint, szabadidősportot kedvelők, fejlesztési irányok, technológia kiaknázása, légi közlekedésbe, török elnök, közös történelmi, együttműködéssel, szakgimnáziumban, szabadidősportot, történelmünkben, felnőttképzésre, magyarországgal,
© 2013 TVN.HU Kft.