Belépés
Szijjártó: Magyarország számít a ciprusi gázra
... kötelezettségének tekinti határai és ezáltal saját állampolgárai biztonságának megvédését. Éppen ezért, most, amikor az Európai Unió jövőjéről súlyos viták zajlanak, a két ország együttműködve, egymást támogatva fogja képviselni álláspontját ezekben a vitákban - szögezte le a miniszter.
Szijjártó Péter elmondta, hogy ciprusi hivatali partnere, Nikosz Hrisztodulidesz "azon kev...
2018-12-14 12:01:57
Aláírta a vádalkut az Egyesült Államok elleni összeesküvéssel vádolt orosz Marija Butyina
... összeesküvésben és abban, hogy nem bejegyzett ügynökként, azaz törvényellenesen tevékenykedett az Egyesült Államokban.
Marija Butyinát azzal vádolják, hogy egy amerikai férfival együttműködve, de orosz állami tisztségviselő irányításával beférkőzött az amerikai republikánus politikusok köreibe, azzal a céllal, hogy előmozdítsa az orosz érdekeket.
Az amerikai sajtó Buty...
2018-12-13 18:33:27
Gulyás: 2,7 százalékkal emelkednek a nyugdíjak jövőre
... lesz.
Gulyás Gergely tájékoztatása szerint a kormány szerdán felkérte az Igazságügyi Minisztériumot, hogy - a Pénzügyminisztériummal és az Országos Bírósági Hivatallal (OBH) együttműködve - készítsen elő egy valamennyi bírót érintő jelentős fizetésemelési javaslatot.
A tárcavezető úgy fogalmazott, reményeik szerint a kabinet ezzel orvosolni tudja a bírák jelenlegi méltat...
2018-12-13 12:31:40
Klímaegyezmény - ENSZ-szakértők "klímaútlevél" bevezetését szorgalmazzák
... székhelyű ENSZ Egyetem (United Nations University) a világszervezet kutatá...
2018-12-12 15:12:12
Agrármarketing Centrum: várakozáson felüli sikerrel zárult az őszi mézkampány
... Ambrus napján, országosan 10 mézlovagrend tagjai keresték fel 15 idősek otthona és gyermekotthon lakóit, hogy mézet ajándékozzanak a rászorulóknak. Az AMC a Palóctáj Mézlovagrenddel együttműködve 180 kilogramm, egy évre elegendő mézet vitt a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona lakóinak és a Páter Bárkányi János Katolikus Óvoda Méhecske csoportjának - tették hozzá.
Kité...
2018-12-12 10:31:41
Az EP támogatásáról biztosította az Európai Munkaügyi Hatóság létrehozását
... időben egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy az EU eszköztelen a munkavállalói érdekek védelmében ott, ahol egyes nagy munkaadók, multinacionális ...
2018-12-11 15:46:25
A BÉT naponta közzéteszi a jelzáloglevél indexeket
...
A közleményben felidézték: a BÉT a Magyar Nemzeti Bankkal együttműködve dolgozta ki a BMBX nevű jelzáloglevél index-családot, majd 2017 decemberében indította el a megfigyelési időszakot, amelynek során havonta tettek közzé adatokat. A jövőben a számítás gyakorisága megváltozik, az eddigi havi egyszeri számítást felváltja a napi gyakoriságú számítás és közzététel.
A BÉT ...
2018-12-10 10:51:52
Folyamatos párbeszédről állapodtak meg a Magyar Polgári Párt és az Erdélyi Magyar Néppárt vezetői
... elnökség úgy gondolja, hogy félre kell tenni a sérelmeket, és a magyar ügyet szem előtt tartva kell közös célokat megfogalmazni" - nyilatkozott Mezei János.
Az MPP az RMDSZ-szel együttműködve két képviselőt juttatott a szövetség listáin a román parlament alsóházába. A párt helyi szervezetei ugyanakkor az EMNP-vel is együttműködtek. Utóbbi eredményeként választottak 2016-ban ...
2018-12-08 18:37:24
A cfáti zsidó emlékmúzeum átköltöztetéséről tárgyalt Izraelben Szalay-Bobrovniczky Vince
... Cfátban felmérték a múzeum helyzetét, tájékozódtak az átköltöztetés lehetőségeiről. Ez részben a magyar, részben az izraeli állam támogatásával, a nemzetpolitikai államtitkársággal együttműködve zajlik majd, és több évet vesz igénybe. A mai múzeumi követelményeknek megfelelően modernizálni fogják a tárlatot.
Magyar Nyelvterületről Származó Zsidóság Emlékmúzeumának az anyaga r...
2018-12-07 16:41:56
Új vezető karnagy a Magyar Rádió Gyermekkórusa élén
... eddigi megbízott karnagy, Walter Judit nagy odaadással és felkészültséggel végezte munkáját, a továbbiakban a betanító karnagyi feladatokat látja el az új vezető karnaggyal szorosan együttműködve.
Dinyés Soma legközelebb december 14-én a Müpában rendezett karácsonyi hangversenyen vezényli a Magyar Rádió Művészeti Együtteseit, ahol többek között Bach Karácsonyi Oratóriuma fog ...
2018-12-07 11:21:13
1 2 3 ...........................170 171 ..............255 256 ..............339 340 341 
Címkék: Egyesült Államok, Marija Butyina, Agrármarketing Centrum, Európai Munkaügyi Hatóság, Magyar Polgári Párt, Erdélyi Magyar Néppárt, Izraelben Szalay-Bobrovniczky Vince, Magyar Rádió Gyermekkórusa, Európai Unió, Szijjártó Péter, Nikosz Hrisztodulidesz, Egyesült Államokban, Marija Butyinát, Gulyás Gergely, Igazságügyi Minisztériumot, Országos Bírósági Hivatallal, ENSZ Egyetem, United Nations University, Palóctáj Mézlovagrenddel, Ferences Betánia Idősek Otthona, Páter Bárkányi János Katolikus Óvoda Méhecske, Magyar Nemzeti Bankkal, Mezei János, Magyar Nyelvterületről Származó Zsidóság Emlékmúzeumának, Walter Judit, Dinyés Soma, Magyar Rádió Művészeti Együtteseit, Bach Karácsonyi Oratóriuma, ciprusi gázra, nyugdíjak jövőre, őszi mézkampány, jelzáloglevél indexeket, cfáti zsidó, amerikai férfival, amerikai republikánus, orosz érdekeket, amerikai sajtó, kormány szerdán, valamennyi bírót, kabinet ezzel, bírák jelenlegi, világszervezet kutatá, évre elegendő, szécsényi Ferences, munkavállalói érdekek,
© 2013 TVN.HU Kft.