Belépés
Máért - Zárónyilatkozat: a magyar politikai pártok a szomszédos államok magyar közösségeit támogassák
... folytatását, és bíznak abban, hogy ez a folyamat felgyorsul.
Elismeréssel állapítják meg, hogy a Szerbia és Magyarország közötti folyamatos kétoldalú kormányközi tárgyalások rendszere egyedülálló példája a jószomszédi viszonyoknak és együttműködésnek.
A tanácskozás résztvevői bíznak abban, hogy Ukrajna Magyarországgal való jószomszédi viszonyának helyreállítása megtört...
2019-11-15 15:51:34
Leleplezték Török Bódog emléktábláját Zuglóban
...
A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) honlapjának beszámolója szerint a 2012-ben, 88 éves korában elhunyt edző emléktábláját egykori lakhelyénél, a Stefánia úton helyezték el. Az avatáson részt vettek az özvegyén kívül egykori játékosai, tisztelői, illetve kollégái is.
Az MKSZ nevében beszédet mondott Iglódi Endre, az emlék-albizottság elnöke, majd Ignácz Ilona, az 1965-be...
2019-11-15 15:11:43
Brit választások - Johnson: elérhető a szabadkereskedelmi megállapodás az EU-val az átmeneti időszak végére
... kijelentve: ő bevándorláspárti politikus, de a bevándorlást demokratikus ellenőrzés alá kell vonni.
Az unióval tervezett majdani kereskedelmi viszonyrendszerről a kormányfő azt mondta: egyedülálló, semmilyen más egyezményhez nem hasonlítható szabadkereskedelmi megállapodásról lesz szó, mivel Nagy-Britannia teljes vámjogi, ipari szabványügyi és minden egyéb területre kiterjedő...
2019-11-15 11:41:33
Diaszpóratanács - Zárónyilatkozat: aggodalomra ad okot egyes magyar pártok szomszédos államokban történő megnyi
... lévő kapcsolatok megerősítésére.
Üdvözlik a 2017-ben Budapesten elindított Hétvégi Magyar Iskolák Találkozójának folytatását is, mely egyre nagyobb népszerűségnek örvend, valamint egyedülálló lehetőséget biztosít a diaszpórában működő hétvégi magyar iskolák vezetői számára az információcserére, továbbá a gyermekfoglalkoztató intézmények, szervezetek közötti szakmai együttműkö...
2019-11-14 22:28:11
Több mint 100 múzeumépítési szakember találkozik a Szépművészeti Múzeumban
... beruházások tapasztalataiból, és tőlünk is egyre több tanulnivaló van.
A rendezvényen David Greenbaum, az IMCC vezető testületének elnöke az MTI-nek hangsúlyozta: a Liget-projekt egyedülálló kulturális fejlesztés, ami hatalmas előrelépést és vonzerőt fog jelenteni Budapestnek a kulturális turizmus területén.
A szakmai találkozón több különböző múzeumfejlesztési projekte...
2019-11-11 13:31:51
George W. Bush volt elnök úgy látja, hogy az Egyesült Államok ma bizonytalan helyzetben van
... történelemben, hogy az ország bizonytalan időszakot él meg.
"Azt valószínűleg már nem érem meg, hogy lássam az unokáim gyarapodását, de meggyőződésem, hogy az a világ, amelybe ők belépnek, egyedülálló lesz és rengeteg lehetőséget kínál majd" - fogalmazott Bush.
A volt tartózkodott attól, hogy bírálja Donald Trump elnököt, mint ahogyan Trump megválasztása óta mindig is ...
2019-11-09 07:05:41
Zsigmond Vilmos fotóiból nyílt kiállítás a Párizsi Magyar Intézetben
... nevéhez olyan filmek kötődnek, mint a Szarvasvadász, a Harmadik típusú találkozások vagy a Fekete Dália. Filmjeinek védjegye a világítás találékony használata, a fény művészi alkalmazása. Egyedülálló stílusának köszönhetően munkássága sokszínű: képei hol költőiek, hol realisták, részletezőek vagy grandiózusak.
Zsigmond Vilmos az 1950-es évek elején még Magyarországon kezdett ...
2019-11-08 19:02:28
Közgyűjteményi digitalizálási workshopot tartottak a Nemzeti Múzeumban
... tartalom mellett fontos a közös keresőfelület, ebből a célból hozták létre az Országos Könyvtári Platformot, amely teljességében 2020-tól működik majd.
Januárban adják át az OSZK egyedülálló eszközparkkal felszerelt Digitalizáló Központját, amely a teljes magyar könyvtári szféra számára lehetőséget nyújt a digitalizálásra - jelentette be.
Németh László Sándor, a Magyar N...
2019-11-07 13:12:59
Agrárkamara: felére csökkentette a károkat a jégkármérséklő-rendszer
...
Ez azt jelenti, hogy csak a mezőgazdaságban több tízmilliárd forint értékű termelést sikerült megmenteni az Európában egyedülállóan az egész országot lefedő rendszer kiépítésének köszönhetően - hangsúlyozta Győrffy Balázs.
Hozzátette: a hálózat hatékonyságára jellemző, hogy minden a védekezésre elköltött 1 forinttal, 30 forintnyi termelési értéket tudnak megóvni.
Mi...
2019-11-07 09:11:04
Horváth Csaba: Zugló elsőként akar csatlakozni az egységes fővárosi parkolási rendszerhez
... Hasonló minőségű készüléket Óbudán csaknem 4 millió forintért vásároltak, ebből is látszik, hogy a zuglói eszköz nem túlárazott - jelentette ki.
A XIV. kerületi parkolóautomaták egyedülállóak abban, hogy egyből jelzik a diszpécserközpontnak, ha pénzt dobnak be. Azt szeretnék, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal is valós idejű információkat kapjon - mondta Horváth Csaba, megjegy...
2019-11-06 15:52:05
1 2 3 ................589 590 ........883 884 ........1177 1178 1179 
Címkék: Leleplezték Török Bódog, Szépművészeti Múzeumban, George, Egyesült Államok, Zsigmond Vilmos, Párizsi Magyar Intézetben, Nemzeti Múzeumban, Horváth Csaba, Ukrajna Magyarországgal, Magyar Kézilabda Szövetség, Iglódi Endre, Ignácz Ilona, Hétvégi Magyar Iskolák Találkozójának, David Greenbaum, Donald Trump, Fekete Dália, Országos Könyvtári Platformot, Digitalizáló Központját, Németh László Sándor, Magyar, Győrffy Balázs, Nemzeti Adó-, magyar politikai, szomszédos államok, átmeneti időszak, egységes fővárosi, folyamat felgyorsul, jószomszédi viszonyoknak, tanácskozás résztvevői, avatáson részt, özvegyén kívül, emlék-albizottság elnöke, bevándorlást demokratikus, unióval tervezett, 2017-ben Budapesten, diaszpórában működő, rendezvényen David, kulturális turizmus, szakmai találkozón, ország bizonytalan, unokáim gyarapodását, volt tartózkodott, világítás találékony, fény művészi, 1950-es évek, közös keresőfelület, célból hozták, teljes magyar, mezőgazdaságban több, egész országot, hálózat hatékonyságára,
© 2013 TVN.HU Kft.