Belépés
Matteo Renzi bemutatta új pártját
... választásokon akar indulni. A párt súlya viszont ennél nagyobb a jelenlegi kormányban, ahol bomlasztja a PD és M5S közti egyébként is törékeny egyensúlyt. Sajtóértesülések szerint Renzi egyenesen Giuseppe Conte miniszterelnök leváltására készül az M5S-t vezető Luigi Di Maióval szövetkezve a PD-vel szemben.
A Renzi által választott Élő Olaszország elnevezés kísértetiesen emlé...
2019-10-20 15:32:23
Önkormányzat 2019 - A szavazólapok újraszámlálását fogja kezdeményezni a győri ellenzéki összefogás
... volt a szavazatkülönbség Glázer Tímea és Borkai Zsolt között, azonban a képviselői szavazólapokból két darab eltűnt, és 19 volt az érvénytelen szavazólapok száma. Megfogalmazása szerint "egyenesen kimutatható", hogy hiányoznak olyan szavazatok, amelyek Glázer Tímea esélyeit növelték volna.
"Ebből mi vélelmezhetjük, hogy történhetett választási csalás is, de mi szeretnénk beb...
2019-10-14 16:32:07
Itt voltunk
Kristina Calu - Voltunk

Egyszer voltunk
Hol nem voltunk
Élet útján vándoroltunk
Egyik nap egyenesen
A másikon görbén
Hol fejünk lehajtva
Hol felemelve büszkén
Kézen fogva, szerelemben
Háborúban, kételkedve
Örömtelin, kacagva
Búsan magunkra maradva
Megbántva és megbocsátva
Bírtuk egymást maradásra
Ketten, az...
2019-10-11 08:00:35
Változhatsz
... amott....
Az utóbbi időben többször is felvetődött, hogy az emberek miért tesznek különös dolgokat akkor is, ha attól cseppet sem lesznek sem boldogabbak, sem elégedettebbek, sőt egyenesen károsan hatnak rájuk ezek a szokások.

Az emberi elme hihetetlen bonyolult szerkezet, de általános következtetéseket mégis lehet levonni annak érdekében, hogy aki akar fejlődni, é...
2019-10-08 19:33:07
A cél előtt
... vagyunk ezekre. Ki akarjuk szedni felebarátaink szeméből a szálkát, ugyanakkor csodáljuk a magunk szemében a gerendát. Mások hibáit és gyöngeségeit undorítónak tartjuk, a magunkéit viszont egyenesen szeretetre méltónak gondoljuk.

De miből tudjuk meg egyáltalán, hogy milyen változások szükségesek nálunk? Ha Isten Igéjét mint tükröt tartjuk magunk elé! Olvassuk az Igét, é...
2019-10-06 18:10:26
Önkormányzat 2019 - Fidesz: távozzon a közéletből Mirkóczki Ádám!
... kiszivárgott üzenetváltását. Szerinte a 21. században nem elfogadható, ha valaki a holokauszton viccelődik, az áldozatok számát, családtagjaik szenvedését vitatja. Felháborító, hogy a jobbikosok egyenesen a holokauszt támogatására biztatják egymást e-mailjeikben.
A kormánypárti politikus azt mondta: Eger zsidó közösségei nagyon sok kiváló mesterembert, tudóst, művészt és orvo...
2019-10-06 17:21:50
Lengyelek ezrei búcsúztatták Varsóban az elhunyt Kornel Morawieckit
... létrehozta a Harcoló Szolidaritás nevű antikommunista szervezetet, mely az 1981-ben föld alá kényszerített Szolidaritás független szakszervezettől eltérően nem részleges engedményeket, hanem egyenesen a nemzeti függetlenséget akarta kivívni.
A Harcoló Szolidaritás tüntetéseket szervezett, jelentős számú szamizdat kiadványt nyomtatott. Kiadtak magyar nyelvű röplapokat is, ame...
2019-10-04 20:12:40
Önkormányzat 2019 - Nacsa Lőrinc: Salgótarjánnak változásra van szüksége
... eligazításért".
Mint mondta, pár héttel ezelőtt Gyurcsány Ferencné és a szélsőségesen bevándorláspárti Frans Timmermans vendégeként járt Brüsszelben Fekete Zsolt. Itt az idő, hogy egyenesen válaszoljon, azért volt Brüsszelben, hogy a migránsok betelepítéséről egyeztessen? - firtatta Nacsa Lőrinc. Vajon közvetlen forrásokat ígértek neki, ha befogadja a bevándorlókat? - folytat...
2019-10-04 17:12:29
Igen, de... (2.)
... én feleségem van a mentőhelikopterben, teljesen elnémultak, és zavarba jöttek. Nagyon könnyű és kiváló alkalom adódott, hogy bizonyságot tegyek a bennünk levő reménységről.

Egyenesen megkérdeztem a féfiakat:
- Mi hordoz benneteket, ha komolyra fordul a helyzet?
Egyikük ezt mondta:
- Hát, nekünk, németeknek príma a technikánk...
- Nem, én nem a heliko...
2019-10-04 10:32:34
O'Hare története
... Gilbert Szigetek mellett úszott el. Miközben a többi harci gép üzemanyagot tankolt az anyahajó szilárd talaján, Butch észrevett egy kilenc bombázóból álló japán repülős egységet, amely egyenesen az amerikai flotta felé tartott, és már csak négy rövid percre volt tőle.

Butch gondolkozás nélkül, belevágott a lehetetlenbe, hogy megmentse a flottát a biztos pusztulástól. Eg...
2019-10-02 16:50:34
1 2 3 ..................913 914 .........1370 1371 ..........1826 1827 1828 
Címkék: Matteo Renzi, Mirkóczki Ádám, Kornel Morawieckit, Nacsa Lőrinc, Giuseppe Conte, Luigi Di Maióval, Glázer Tímea, Borkai Zsolt, Kristina Calu, Isten Igéjét, Harcoló Szolidaritás, Gyurcsány Ferencné, Frans Timmermans, Brüsszelben Fekete Zsolt, Gilbert Szigetek, szavazólapok újraszámlálását, győri ellenzéki, közéletből Mirkóczki, elhunyt Kornel, párt súlya, jelenlegi kormányban, szavazatkülönbség Glázer, képviselői szavazólapokból, érvénytelen szavazólapok, másikon görbén, utóbbi időben, emberek miért, emberi elme, magunk szemében, magunkéit viszont, holokauszton viccelődik, áldozatok számát, jobbikosok egyenesen, holokauszt támogatására, kormánypárti politikus, 1981-ben föld, nemzeti függetlenséget, szélsőségesen bevándorláspárti, migránsok betelepítéséről, bennünk levő, többi harci, anyahajó szilárd, kilenc bombázóból, amerikai flotta, biztos pusztulástól, szakszervezettől, sajtóértesülések, bevándorláspárti, újraszámlálását, szavazólapokból, betelepítéséről, antikommunista, üzenetváltását,
© 2013 TVN.HU Kft.