Belépés
Módosítás - Bővítés - Az univerzum törvényei
... átváltozhat jókedvvé; próbáld ki, mosolyogj.

A ritmus törvénye

Az univerzális törvény szerint minden vibrál és bizonyos ritmusban mozog. A negatív és a pozitív ciklusok egyenlő arányban váltakoznak, kiegyensúlyozzák egymást. A ciklusok negatív részein úgy lehet felülemelkedni, hogy nem hagyjuk, hogy a negatív dolgok átvegyék az irányítást a tudatunkon (lásd ...
2019-01-17 21:35:43
Illegális bevándorlás - Szijjártó Péter: el akarnak altatni minket, de a továbbiakban is kőkemény fellépés szük
... közelít a kérdéshez, s hasonlóan kerítést emelt a határon, hogy megállítsa az illegális bevándorlási folyamatokat, és megvédje az ország és polgárai biztonságát.
"A határvédelem ma egyenlő az ország és az állampolgárok biztonságával" - húzta alá a miniszter.
A miniszter Mladen Marinov bolgár belügyminiszterrel és Ekaterina Zaharieva külügyminiszterrel találkozott Szófiáb...
2019-01-17 15:02:30
Megemlékeztek a fővárosi gettó felszabadításáról
... engedhetjük, hogy hazánkban nemzeti, etnikai és vallási közösségekhez tartozó emberek jogsérelmet szenvedjenek el. Az alaptörvény biztosíték arra nézve, hogy az emberi méltóság és az emberi jogok egyenlően és elidegeníthetetlenül illessenek meg mindenkit - hangsúlyozta Szalay-Bobrovniczky Vince.
Kitért arra is: nem lehet megengedni a Nyugat-Európában újfent érzékelhető erősza...
2019-01-17 13:11:41
Nem tér vissza az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének tanácskozására az orosz parlament küldöttsége
... rámutatott, hogy a közgyűlés álláspontja érdemben nem változott meg. A nyilatkozat szerzői hangsúlyozták, hogy a PACE működésének szabályozását összhangba kell hozni az ET alapokmányával, amely egyenlő jogokat biztosít mind a 47 tagállam számára. Szerdán egyébként az orosz parlament felsőháza (szövetségi tanács) is hasonló szellemben foglalt állást.
Pjotr Tolsztoj, a duma al...
2019-01-17 11:51:57
Az Urantia könyv - 54. írás
... mindenségrendi valóságtól függetlenül, és az összes személyiségi valóság az isteniség-viszonyának mértékével áll arányban.

54:1.5 A zabolátlan saját akarat és a szabályozatlan önkifejezés egyenlő a legteljesebb önzőséggel, a nem-istenszerűség csúcsával. A sajátlényeg társított és egyre kiteljesedő meghódítása nélkül a szabadság nem más, mint az önös halandói képzelgés e...
2019-01-17 09:51:47
Az Urantia könyv - 53. írás
A Lucifer-féle lázadás

53:0.1 LUCIFER a Nebadonból származó, kiváló elsőrendű Lanonandek Fiú volt. Számos csillagrendszerben szerzett tapasztalatokat a szolgálatban, csoportjának főtanácsosa volt, és bölcsessége, éleslátása és hatékonysága kiemelte a többiek közül. Lucifert a 37-es számon tartották nyilván a rendjében, és amikor a melkizedekektől a megbízatását megkapta,...
2019-01-17 09:50:59
Újabb demokrata politikus indul az amerikai elnökjelöltségért 2020-ban
... szószólójaként ismert: felemelte hangját a nők kárára elkövetett szexuális zaklatások és a hadseregen belüli szexuális bűncselekmények ellen, szót emelt a nők egyenjogúsága és a férfiakéval egyenlő bére mellett, és gyakran lépett fel a gyermekek védelmezőjeként.
Tavaly decemberben a CNN hírtelevíziónak adott és sokak által vitatott interjújában amiatt panaszkodott, hogy saját...
2019-01-16 07:04:41
Román miniszterelnök: fontos megmutatni az európai polgároknak, hogy az uniós intézmények értük dolgoznak
... természetesnek vett intézkedések miatt. Bukarestet arra kötelezik, hogy feleljen meg bizonyos feltételeknek, amelyeket más EU-tagállamok nem érvényesítenek. Hozzátette, a románok úgy érzik, hogy egyenlőtlen bánásmódban részesülnek, amikor azt látják, hogy hazájuk a schengeni térségen kívül marad.
"Egy demokratikusabb uniót akarunk, hogy előmozdítsuk az egyenlő bánásmódot, ame...
2019-01-15 18:52:16
Földi Pál: Oroszlán és Sas - A harmincéves háború 1618-1648
... megmenekült tisztjei egy részét "gyávaság és árulás" vádjával felakasztatta, a legénységet pedig megtizedeltette.

A vereség hatására a császár újra békekötéssel próbálkozott, egyenlőre nem sok sikerrel, mindenesetre a tárgyalások elkezdődtek.

Eközben a spanyol monarchia egykor oly büszke és aranytól csillogó gályája is tovább süllyedt. Az öregedő Fülöp, Don ...
2019-01-15 11:06:51
Szakértő: szimbolikus lépés a német kormánypárt migrációpolitikájának felülvizsgálata
... Kramp-Karrenbauert nevezik ki kancellárnak.
Felidézte: a CDU Hamburgban tartott decemberi tisztújításakor Annegret Kramp-Karrenbauer mögé a Merkelt támogató oldal állt be. Jelenleg a pártban egyenlő arányban oszlanak el a kancellárt és a pártelnököt támogatók, ebben a helyzetben túlságosan korai lenne Merkelt támadni migrációpolitikája miatt - értékelte.
A február 10-én ...
2019-01-15 09:31:24
1 2 3 ...................935 936 ..........1402 1403 .........1869 1870 1871 
Címkék: Szijjártó Péter, Európa Tanács, Földi Pál, Mladen Marinov, Ekaterina Zaharieva, Szalay-Bobrovniczky Vince, Pjotr Tolsztoj, Lanonandek Fiú, Annegret Kramp-Karrenbauer, univerzum törvényei, fővárosi gettó, orosz parlament, amerikai elnökjelöltségért, európai polgároknak, uniós intézmények, harmincéves háború, német kormánypárt, ritmus törvénye, univerzális törvény, pozitív ciklusok, ciklusok negatív, negatív dolgok, illegális bevándorlási, állampolgárok biztonságával, miniszter Mladen, alaptörvény biztosíték, emberi méltóság, emberi jogok, közgyűlés álláspontja, nyilatkozat szerzői, összes személyiségi, zabolátlan saját, szabályozatlan önkifejezés, legteljesebb önzőséggel, nem-istenszerűség csúcsával, sajátlényeg társított, önös halandói, többiek közül, 37-es számon, megbízatását megkapta, hadseregen belüli, férfiakéval egyenlő, gyermekek védelmezőjeként, schengeni térségen, demokratikusabb uniót, egyenlő bánásmódot, legénységet pedig, vereség hatására, császár újra, tárgyalások elkezdődtek,
© 2013 TVN.HU Kft.