Belépés
Módosítás - Bővítés - Az univerzum törvényei
... férfi (yang) és női (yin) tulajdonsága, és ez az egész teremtés alapja. A bennünk lévő férfi és női energiákat meg tanulhatjuk úgy egyensúlyozni, hogy ez által mesterek és az Istenekkel egyenrangú igaz társteremtők legyünk.

A vonzás törvénye

Az univerzális törvény megmutatja, hogyan alkothatunk dolgokat, alakíthatunk eseményeket, és hogyan hívhatunk be ember...
2019-01-17 21:35:43
EP-választás - Kovács Zoltán: a migráció kulcskérdés minden európai országban
... Lengyelország, Csehország, Szlovákia az illegális migrációval összefüggésben olyan felfogást tettek magukévá, amelyből sok más európai kérdéshez kapcsolódva is önálló, a nyugat-európaival egyenrangú megközelítéseket alakítottak ki - hangsúlyozta Kovács Zoltán. Azt mondta: bizonyos értelemben ehhez a csoporthoz kapcsolódik Ausztria, Olaszország vagy Bajorország is, nagyon erős közé...
2019-01-13 15:09:00
Nyitrai: 40 százalékra emelkedett a dolgozó megváltozott munkaképességűek aránya
... valamilyen fogyatékossággal - mondta Nyitra Zsolt. Kiemelve: a kormány stratégiai fontosságúnak tartja a fogyatékossággal élők társadalmi csoportját. A fogyatékos emberek a társadalom egyenrangú, egyenértékű tagjai - szögezte le a miniszterelnöki megbízott. Hozzátette: azért kell segíteni őket a mindennapokban, hogy a lehető legnagyobb önállóságban élhessék életüket.
Hangsúly...
2019-01-13 14:39:08
Ötös, a szakértő
... lenni.

Az ötösök gyermekkora

Az ötösök elmondása szerint, gyerekként nem érezték magukat biztonságban a családban. Érzésük szerint az volt a probléma, hogy szüleik nem tekintették egyenrangú partnernek őket, így először is visszahúzódtak, magukba fordultak, majd kerestek egy olyan területet, ahol információgyűjtés után okosabbak lettek, mint szüleik, és ekkor...
2019-01-12 05:54:45
Férfi kosárlabda EK - Súlyos szolnoki vereség Würzburgban
... hazaiak százszázalékos mutatóval álltak. Dragan Aleksic vezetőedző dolgát nehezítette, hogy nem számíthatott a sérült szerb Strahinja Milosevicre.
A Szolnok egy pillanatig sem tudott egyenrangú ellenfele lenni riválisának, amely öt perc után már 20-9-re vezetett. A magyar együttes hátránya negyedről negyedre nőtt, így végül súlyos vereséget szenvedett.
A Tisza-partiak le...
2019-01-09 20:55:41
Nógrádi György: Kína globális játékos akar lenni
...
A világpolitika súlypontja áttevődött Dél-Kelet-Ázsiába. Kína célja, hogy tíz év múlva az Egyesült Államok egyenrangú partnere legyen, az Egyesült Államok pedig már csak katonai téren tekinti Oroszországot az elsőszámú riválisának, minden más területen Kína visszaszorítására koncentrál - vélekedett a szakember.
Észak-Korea az egyik ütköző zónája ennek a szembenállásnak. ...
2019-01-05 11:49:23
Donald Trump rendeletet írt alá a tervezett űrhadosztály főparancsnokságának felállításáról
... 2020-ig létre akarja hozni az űrhaderőt. A kongresszus az idei védelmi költségvetésébe már be is építette az űrhaderő főparancsnoksága létrehozásának költségeit.
Az új főparancsnokság egyenrangú lesz az amerikai hadsereg többi főparancsnokságával, és egyesített harci főparancsnokság lesz, amely összehangolja az egyes haderőnemeknél - például a légierőnél - meglévő űrhadviselé...
2018-12-19 07:04:41
Meghívást kapott Konstantinápolytól a frissen megválasztott új ukrán ortodox egyház vezetője
... Filaret "jobb kezének" tartanak. Az új egyház vezetőjeként nem pátriárka, hanem metropolita marad a hivatalos tisztsége, az általa vezetett új ukrán egyház viszont független lesz és egyenrangú a többi ország nemzeti ortodox egyházéval, legalábbis ukrán sajtóértesülések szerint ez áll abban az alapító okirattervezetben, amelyet a szombati gyűlésen jóváhagytak.

Petro Poro...
2018-12-16 15:05:35
Megválasztották az új ukrán ortodox egyház vezetőjét
... információk alapján az új egyházvezető tisztségének megnevezése kijevi metropolita, azaz nem pátriárka. Ugyanakkor maga az új ukrán egyház autokefál státust kap, azaz független lesz és egyenrangú minden más ország nemzeti ortodox egyházával.
Az egyházegyesítő gyűlést zárt ajtók mögött tartották a kijevi Zsófia székesegyházban. Vendégként többek mellett részt vett rajta Petro ...
2018-12-15 19:12:03
A MaSzSz azt kéri Ádertől, küldje vissza a munka törvénykönyvének módosítását az Országgyűlésnek
... kedvezőtlenebb helyzetet teremtene a dolgozók számára, gyakorlatilag bevezetné a hatnapos munkahetet. Ezt ugyan az érintettek hozzájárulásához kötnék, de a munka világában nem egymással egyenrangú partnerek jogviszonyáról van szó, az önkéntesség az alá-fölérendeltségi viszony miatt nehezen értelmezhető - mutatnak rá.
A szakszervezet szerint önmagában aggályos, hogy évi kétsz...
2018-12-12 18:42:14
1 2 3 ......................136 137 ...........205 206 ...........272 273 274 
Címkék: Kovács Zoltán, Nógrádi György, Donald Trump, Nyitra Zsolt, Dragan Aleksic, Strahinja Milosevicre, Egyesült Államok, Petro Poro, univerzum törvényei, migráció kulcskérdés, dolgozó megváltozott, tervezett űrhadosztály, frissen megválasztott, munka törvénykönyvének, egész teremtés, bennünk lévő, vonzás törvénye, univerzális törvény, illegális migrációval, nyugat-európaival egyenrangú, csoporthoz kapcsolódik, kormány stratégiai, fogyatékossággal élők, fogyatékos emberek, társadalom egyenrangú, miniszterelnöki megbízott, lehető legnagyobb, ötösök gyermekkora, ötösök elmondása, olyan területet, sérült szerb, magyar együttes, világpolitika súlypontja, elsőszámú riválisának, egyik ütköző, idei védelmi, űrhaderő főparancsnoksága, amerikai hadsereg, egyes haderőnemeknél, hivatalos tisztsége, általa vezetett, többi ország, alapító okirattervezetben, szombati gyűlésen, egyházegyesítő gyűlést, kijevi Zsófia, dolgozók számára, hatnapos munkahetet, érintettek hozzájárulásához, munka világában, szakszervezet szerint,
© 2013 TVN.HU Kft.