Belépés
Az orosz ortodox egyház sajnálkozását fejezte ki az isztambuli Hagia Sophia mecsetté alakításának engedélyezése
... fenyegetést jelent az egész keresztény civilizáció, vagyis szellemiségünk és történelmünk számára" - hangsúlyozta Kirill.
"Minden civilizált állam kötelessége, hogy megőrizze az egyensúlyt, hogy összebékítse, ne pedig kiélezze az ellentéteket a társadalomban, s hogy összehozza, ne megossza az embereket" - tette hozzá.
Ilarion metropolita, a moszkvai patriarkátus egyházkö...
2020-07-10 17:42:28
Kirill pátriárka a Hagia Sophia semleges státusának megőrzésére szólított fel
... fenyegetést jelent az egész keresztény civilizáció, vagyis a szellemiségünk és a történelmünk számára" - hangsúlyozta Kirill.
"Minden civilizált állam kötelessége, hogy megőrizze az egyensúlyt: hogy összebékítse, ne pedig kiélezze az ellentéteket a társadalomban, hogy összehozza, ne megossza az embereket" - tette hozzá.
Ilarion metropolita, a moszkvai patriarkátus egyhá...
2020-07-06 15:21:33
Koronavírus - Gulyás: Európa egyik legsikeresebb védekezése volt a magyar (1. rész)
... járványügyi védekezés sikerrel zárult első fázisának legnagyobb eredménye, hogy a vírus tömeges elterjedését egyelőre sikerült megakadályozni. A járványveszély azonban továbbra is fennáll, az egyensúly törékeny - hangsúlyozta.
Gulyás Gergely közölte: a kormány jövő kedden nyújtja be az Országgyűlésnek azt a törvényjavaslatot, amelyben kéri a rendkívüli jogrend megszüntetésérő...
2020-05-21 13:51:59
Sportpszichológus: ez a szakasz jól kezelve minőségi ugrás előkészítésére szolgálhat
... is előre lehet lépni.
A sportolók bíznak benne, hogy jobban kezelik a helyzetet, mint az ellenfeleik, ezáltal stratégiai előnyhöz jutnak riválisaikkal szemben.
"Kialakult egy egyensúlyi helyzet, az olimpia előtt mindenki ismerte az erőviszonyokat, ez viszont egy év alatt jelentősen átrendeződhet" - tekintett előre Lénárt. Kifejtette, a küzdés, a gyors váltás képessége me...
2020-05-10 14:21:35
Erdogan: az EU-nak több és gyorsabb segítséget kell nyújtania a szíriaiaknak
... békekonferencia után az összecsapások igencsak alábbhagytak - állapította meg a német kancellár, hozzátéve: nem volt olyan előzetes várakozása, hogy a harcok teljesen megszűnnek. "Törékeny egyensúly, nehéz időszak" - fogalmazott Merkel. A német kancellár jelezte: a Berlinben elfogadott 55 pontot, amely elsősorban az ENSZ Líbiára vonatkozó fegyverembargójáról és a fegyvernyugvásról...
2020-01-24 19:22:01
Illegális bevándorlás - Migrációkutató Intézet: a líbiai válság és a kelet-mediterrán térség instabilitása tová
... szerezni, vagy a meglévőket megerősíteni, emellett a Ciprus és Izrael térségében feltárt földgázmezők iránt szintén nagy az érdeklődés. Hozzátették: a Kelet-Mediterráneumban fennálló törékeny egyensúly felborulása közvetve ugyan, de hozzájárulhat ahhoz, hogy az illegális migráció tovább növekedjék.
Az elemzés Görögországgal kapcsolatban felhívja a figyelmet arra, a 2016 márci...
2020-01-07 20:12:02
Ferenc pápa üzenete a szegények világnapjára 2019-ben
... miközben viselkedésüket épp a szegények szenvedése láttán el kellene ítélni?
E zsoltár megírásának idején nagy gazdasági fejlődés ment végbe, amely, mint sok esetben, a társadalmi egyensúly jelentős zavarához is vezetett. Az egyenlőtlenség következtében nélkülözők népes csoportja alakult ki, akiknek helyzete még drámaibbnak tűnt a kevés kiváltságos által elért gazdagsághoz vi...
2019-11-17 08:23:38
Matteo Renzi bemutatta új pártját
... tavasszal a Toszkánában esedékes tartományi választásokon akar indulni. A párt súlya viszont ennél nagyobb a jelenlegi kormányban, ahol bomlasztja a PD és M5S közti egyébként is törékeny egyensúlyt. Sajtóértesülések szerint Renzi egyenesen Giuseppe Conte miniszterelnök leváltására készül az M5S-t vezető Luigi Di Maióval szövetkezve a PD-vel szemben.
A Renzi által választott ...
2019-10-20 15:32:23
Mit üzen a ma élőknek Leonardo utolsó vacsorája?
... vacsorát. Minden kézmozdulatot, minden fejbiccentést, minden szemvillanást átgondolt, sőt matematikai pontossággal kiszámított; minden tökéletesen illeszkedik, idomul egymáshoz, minden egyensúlyban van, a tizenhárom alak egységes egészet alkot. A jelenet értelmét nyilvánvalóvá teszik az arckifejezések és a mozdulatok, amelyeknek Leonardo páratlan mestere: ,,Az embernek éppen ...
2019-06-28 20:30:21
A jód természetes forrásai
... (jódbeszállítási gátlódás miatt) csökken.

- Az emberi szervezet jódszükséglete legalább 70-80 mikrogramm naponta, azonban legalább 150-160 mikrogramm kell a szervezeti egyensúly biztonságosabb fenntartásához.

A jódhiány következménye a golyva.

Ha nem megfelelő a pajzsmirigy jódellátottsága, csökkenni fog a T4 és T3 termelése, és az agyalap...
2019-02-27 11:38:06
1 2 3 ...14 15 ..22 23 .28 29 30 
Címkék: Hagia Sophia, Migrációkutató Intézet, Matteo Renzi, Gulyás Gergely, ENSZ Líbiára, Giuseppe Conte, Luigi Di Maióval, orosz ortodox, isztambuli Hagia, líbiai válság, kelet-mediterrán térség, szegények világnapjára, egész keresztény, moszkvai patriarkátus, történelmünk számára, vírus tömeges, járványveszély azonban, egyensúly törékeny, kormány jövő, rendkívüli jogrend, sportolók bíznak, egyensúlyi helyzet, olimpia előtt, gyors váltás, összecsapások igencsak, német kancellár, harcok teljesen, meglévőket megerősíteni, illegális migráció, elemzés Görögországgal, figyelmet arra, 2016 márci, szegények szenvedése, társadalmi egyensúly, egyenlőtlenség következtében, kevés kiváltságos, párt súlya, jelenlegi kormányban, tizenhárom alak, jelenet értelmét, embernek éppen, emberi szervezet, szervezeti egyensúly, jódhiány következménye, pajzsmirigy jódellátottsága, sajtóértesülések, mediterráneumban, jódellátottsága, jódbeszállítási, békekonferencia, országgyűlésnek, megszüntetésérő, előkészítésére, járványveszély,
© 2013 TVN.HU Kft.