Belépés
Tüdőkárosítók
Táplálékok, vitaminok, élelmiszer-adalékok, amelyek károsítják a tüdőt

Eddig lehet, hogy azt képzeltük, hogy csak a levegő szennyezettsége, egyes vegyszerek rendszeres belélegzése és a dohányzás károsíthatja a tüdőt, azonban mára az is bebizonyosodott, hogy bizony léteznek olyan táplálékok, amelyek szintén rendkívül káros hatással vannak a tüdő egészségére.

A ...
2023-02-03 21:38:13
A természet gazdag kínálata savas refluxra
... savas refluxszal küzd. A kamillatea nyugtató és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, emellett csökkenti a gyomorsav mértékét és segít az egészséges bélrendszer fenntartásában.

Egyes táplálékok fokozzák a savas reflux panaszait. Ezeket mindenképpen kerüljük el, ha nem szeretnénk a kellemetlen tünetektől szenvedni.

Melyek ezek a táplálékok?
Például e...
2023-02-03 21:34:47
Hidd
... és soha ne vedd személyeskedésnek . Nekik csak az számít, hogyan látod magad , és mennyire vagy eltökélt a siker érdekében. Ne feledje, hogy a világon ...
2023-02-02 21:11:43
Otthoni gyógymódok a PCOS esetén
Otthoni gyógymódok a PCOS (policisztás petefészek betegség, policisztás ovárium szindróma) kezelésében

A PCOS-os nőknél gyakran előfordulnak kisebb gyulladások, amelyek hozzá járulhatnak az inzulinrezisztenciához. A PCOS pontos oka azonban ma még nem feltárt. Azonban, a genetika fontos tényező, mivel a PCOS egyazon családban gyakrabban megfigyelhető.

Ez a tün...
2023-02-02 18:49:57
A méhmióma kialakulásának csökkentése táplálékokkal
... miómát is csökkenthetik, illetve annak létrejöttét is megakadályozhatják. Ellenben a vörös húsok, főleg mértéktelenül fogyasztva fokozzák a méhmióma kialakulásának kockázatait.

Egyes kutatási eredmények azt mutatják, hogy léteznek olyan táplálékok, amelyek csökkenthetik a mióma kialakulásának kockázatait, illetve a betegséggel együtt járó fájdalmat és a fokozott vérzés ...
2023-02-02 18:28:47
Fahéj gyógyhatásairól
... egészségünket szolgálja. Ez a gyógynövény ugyanis többek között a magas vércukorszint csökkentésében verhetetlen. Egy kutatásba inzulinterápiában részesülő személyeket vontak be, akik minden egyes nap fahéj-kiegészítést is kaptak. A vizsgálat negyven napig tartott. A kutatás vezetői azt tapasztalták, hogy minden egyes vizsgálati alanynál csökkent a magas vércukorszint, mégpedig a ...
2023-02-02 10:51:08
Gyertyaszentelő
... borús felhők takarják az eget, az a maci számára azt jelenti, hogy már lassan vége a télnek.
......E népi hiedelem gyökere Erdélybe vezet vissza és onnan is tovább Jókai Mórhoz, mert egyes nézetek szerint a ,,Nagy Mesemondó" fantáziájában, pontosabban az ,,Az új földesúr" című regényében született meg az időjós medve alakja, melyben így ír:
,,""" Van aztán...
2023-02-01 22:45:16
Aranyosi Ervin : Fiatal, vagy öreg?
... tiporva porba.
Öreggé vénült szívvel
a földi pokolba.

Nem számít mennyi éves,
az ember fiatal.
Ki felnéz a csillagokra
és repülni akar.
Ki minden egyes éjen,
kalandot álmodik,
s a szépséges világra
rácsodálkozik.

Nem fél a kockázattól,
és gondolkodni mer,
bízik a holnapjában,
hogy eljön a siker....
2023-02-01 09:10:13
Megoldások benőtt köröm esetén
... érdekében, hogy ne alakuljon ki ez a problémánk, illetve hogyan kezeljük, ha már kialakult? A cikkünkben erről olvashat.

A benőtt köröm ellen a legjobb, amit tehetünk, ha minden egyes nap meleg vízben áztatjuk a lábunkat. A hatékonyság érdekében adhatunk a meleg vízhez egy kevés Epsom-sót is. Áztassa a meleg sós vízben mindennap a lábát legalább 20 percig, sőt ezt a kez...
2023-01-31 21:04:11
A levendula és a jó egészség
... vannak ennek a nagyszerű illóolajnak.

A levendula olyan kémiai vegyületekben gazdag, amelyek nagyon jót tesznek az egészségünknek. Flavonoidokat és kumarint is tartalmaz, amelyek egyes zöldségekben és gyümölcsökben is megtalálhatók. Ezek a vegyületek nemcsak antioxidáns, hanem remek gyulladáscsökkentő hatásokkal is rendelkeznek.

A levendula-illóolaj egy linal...
2023-01-31 20:41:41
1 2 3 ...............4534 4535 .......6802 6803 ........9068 9069 9070 
Címkék: Aranyosi Ervin, Jókai Mórhoz, Nagy Mesemondó, természet gazdag, méhmióma kialakulásának, levegő szennyezettsége, dohányzás károsíthatja, tüdő egészségére, kamillatea nyugtató, gyomorsav mértékét, egészséges bélrendszer, savas reflux, kellemetlen tünetektől, siker érdekében, genetika fontos, vörös húsok, mióma kialakulásának, betegséggel együtt, fokozott vérzés, gyógynövény ugyanis, magas vércukorszint, kutatásba inzulinterápiában, vizsgálat negyven, kutatás vezetői, időjós medve, földi pokolba, ember fiatal, szépséges világra, cikkünkben erről, benőtt köröm, hatékonyság érdekében, meleg vízhez, kevés Epsom-sót, lábát legalább, nagyszerű illóolajnak, levendula olyan, vegyületek nemcsak, gyógyhatásairól, gyertyaszentelő, bebizonyosodott, szennyezettsége, kialakulásának, egészségünknek, fenntartásában, csökkentésében, fantáziájában, flavonoidokat, megtalálhatók, csökkenthetik, tüdőkárosítók, táplálékokkal, egészségünket, mértéktelenül, vércukorszint, vegyületekben, megfigyelhető, gyümölcsökben, rácsodálkozik,
© 2013 TVN.HU Kft.