Belépés
Elindult a RegioJet közvetlen vasúti járata a Prága-Brünn-Bécs-Budapest útirányon
...
A vasúti járatok Budapest és Prága között naponta kétszer közlekednek mindkét irányba. A Prága-Budapest útvonalon a jegyek már 16 eurótól, Brünn-Budapest, valamint Bécs és Budapest között pedig már 9 eurótól elérhetőek. Az egyes kocsiosztályoknál feltüntetett árak fixek.
A járatokon négy kocsiosztályon - low-cost, standard, relax és business - lehet utazni.
A járat...
2020-07-31 20:13:07
MÁV: nagy kapacitású kerékpárszállító kocsikkal bővültek egyes balatoni és velencei-tavi vonatok
...
Ezen felül hétvégéken az egyes Budapest és Székesfehérvár között közlekedő G30-as gyorsított vonatokat is felszerelik ilyen típusú kocsikkal.
További változás, hogy augusztus 3-ától a társaság eltörli a kerékpárhelyjegy-váltási kötelezettséget az összes Déli >- Parti vonaton.
A balatoni vonatok közül példaként említették, hogy a Déli pályaudvarról naponta 8.05-kor B...
2020-07-31 15:42:48
Torontói Filmfesztivál - Horvát Lili és Mundruczó Kornél filmje is szerepel a programban
... cikkéből.
Horvát Lili filmjében a valóság és képzelet csúszik össze egy szerelmes nő fejében. Márta, a negyvenéves idegsebész szerelmes lesz. Fényes amerikai karrierjét hátrahagyva visszatér Budapestre, hogy új életet kezdjen a férfival. Ám hiába vár a Szabadság híd pesti hídfőjénél: a férfi nem jelenik meg a randevún. Márta kétségbeesetten a keresésére indul, de amikor rátal...
2020-07-30 18:52:18
Csütörtökön próbaterhelést végeznek az M0-s hárosi Duna-hídján
... déli szektorának az M1-es autópálya felé vezető oldalán történő fejlesztéshez kapcsolódó műszaki ellenőrzés alapján döntöttek.
A vizsgálatba külső, független szakértőként bevonták a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Hidak és Szerkezetek Tanszékét.
Az egyetem szakemberei megállapították, hogy az adott szerkezeti elemek többletigénybevétele - amely független ...
2020-07-29 18:33:19
Nemzeti konzultáció - Kormánypártok: a baloldal el akarja lehetetleníteni, hogy az emberek elmondják a vélemény
...
Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: örömmel látják, hogy már több mint egymillióan töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőíveket papíron és online.
Az is világos viszont, a baloldal el akarja lehetetleníteni, hogy az emberek elmondják a véleményüket- tette hozzá. Rámutatott: a balol...
2020-07-29 14:42:44
Koronavírus - LMP: a kormány készüljön fel egy esetleges második hullámra!
...
Kendernay János társelnök szerdai budapesti sajtótájékoztatóján rámutatott arra, hogy számos országban ütötte már fel a fejét a járvány újra, ezért azokban több megelőző intézkedést is hoznak. Magyarországon ugyanakkor szerinte akadozik a hiteles tájékoztatás, a kabinet például ígérete ellenére nem ad folyamatos tájékoztatást az egyes országok járványügyi besorolásának változ...
2020-07-29 12:22:17
Szerdától a Volánbusz egyes járatain is érvényesek a vasúti balatoni napijegyek
...
A közlemény szerint ezekkel a napijegyekkel a Budapest-Balatonalmádi-Balatonfüred- Tihany vonalon közlekedő autóbuszjáratokat Balatonfüred és Tihany között kiegészítő jegy váltása nélkül lehet igénybe venni. A helyközi járatokon a jegyek a két település bármely megállóhelyéről és megállóhelyére érvényesek.
Hozzátették, a MÁV-Start Zrt. idén nyáron vezette be két új jegytí...
2020-07-29 07:20:05
BKK: technikai hibák miatt nem lehet még utazni az új CAF Urbos villamosokkal
... használatba vehessük a korszerű járműveket, és a beszerzési forrást jelentő uniós támogatás is felhasználható legyen" - emelték ki.
Felidézték: a BKK 2017-ben és 2018-ban - a már Budapesten közlekedő negyvenhét villamos szerződésében szereplő opciós lehetőség, azaz vételi jog alapján - összesen huszonhat CAF szerelvényt rendelt meg a spanyol gyártótól, amelyek közül kilenc 20...
2020-07-18 17:32:21
Jean Todt: meghagyom másoknak, hogy megítéljék az elnöki tevékenységemet
... jövője az autósportban "jól fest, az országnak megvan a kapacitása arra, hogy további nemzetközi versenyeknek adjon otthont". Jean Todt kijelentette, nagyon szívesen látna Forma-E versenyt Budapest belvárosában, és úgy tudja, erre vonatkozó tervek már készültek, ezeknek a megtárgyalása folyamatban van.
"Nagyon jó a kapcsolatunk a Magyar Nemzeti Autósport Szövetséggel és Oláh ...
2020-07-17 14:12:03
Schanda: Karácsonyék szerencsétlenkedése miatt százmilliókat és fejlesztéseket bukik Budapest
... ellehetetlenülése mögött, ezért fölszólította Karácsony Gergelyt, hogy a befejezéshez szükséges összeget a főváros biztosítsa a saját költségvetéséből.
Az államtitkár rombolásnak nevezte, hogy Budapest baloldali vezetése a csepeli fejlesztések mellett akadályozza az új Duna-híd és a szuperkórház építését, a Városliget fejlesztését. Karácsonyék a járvány alatt is felelőtlenül...
2020-07-17 14:01:56
1 2 3 ...................465 466 ..........698 699 .........929 930 931 
Címkék: Torontói Filmfesztivál, Horvát Lili, Mundruczó Kornél, Jean Todt, Budapesti Műszaki, Gazdaságtudományi Egyetem Hidak, Szerkezetek Tanszékét, Nacsa Lőrinc, Kereszténydemokrata Néppárt, Kendernay János, MÁV-Start Zrt, Magyar Nemzeti Autósport Szövetséggel, Karácsony Gergelyt, emberek elmondják, kormány készüljön, esetleges második, vasúti balatoni, elnöki tevékenységemet, vasúti járatok, egyes kocsiosztályoknál, járatokon négy, egyes Budapest, társaság eltörli, összes Déli, balatoni vonatok, negyvenéves idegsebész, keresésére indul, vizsgálatba külső, egyetem szakemberei, adott szerkezeti, nemzeti konzultációs, véleményüket- tette, járvány újra, hiteles tájékoztatás, kabinet például, egyes országok, közlemény szerint, helyközi járatokon, korszerű járműveket, beszerzési forrást, spanyol gyártótól, országnak megvan, kapacitása arra, megtárgyalása folyamatban, befejezéshez szükséges, főváros biztosítsa, saját költségvetéséből, államtitkár rombolásnak, csepeli fejlesztések, szuperkórház építését,
© 2013 TVN.HU Kft.