Belépés
MLSZ - Csányi Sándor további öt évig elnök, június 13-ig kellene elkezdeni a bajnokságot
... labdarúgásba bevont aktív gyerekek, fiatalok létszámát.
Csányi Sándor szerint amiben "nem állunk jól és az előrelépés záloga lehet", az a megfelelő szakemberek képzése, legfőképpen az utánpótláskorúak esetében, hiszen nem minden egyes gyereknek van olyan edzője, aki szakmailag és nevelőként is alkalmas lenne a munkájára.
"Sokszor látunk üvöltő derviseket a pálya szélén, ...
2020-04-21 13:27:02
Gergely István: az utánpótlás létszámának megtartása a legnagyobb kihívás
... hátteret hivatottak biztosítani, hanem sokkal inkább a pedagógiait, emberit és pszichológiait. Innentől kezdve pedig abszolút a kreativitásukra van bízva, hogyan tudják megfogni az utánpótláskorú versenyzőket úgy, hogy ők majd vissza is jöjjenek hozzánk" - mondta a sportvezető.
Hozzátette: miután visszatér majd az élet a rendes kerékvágásba, az vélhetően más lesz, mint korább...
2020-04-12 10:51:28
Krónika 4. rész (sportfejlesztések támogatása)
... sportegyesületeknek, mert nagy kihívás volt eddig az önrész megszerzése. A képviselő, aki a BVSC társadalmi elnöke is azt mondta, a tao-rendszer 2011-es bevezetése előtt klubjukban 700 utánpótláskorú fiatalt neveltek, ma már számuk 2000 fölött van.
Jobbik: lesz pénz a létesítmények fenntartására

Potocskáné Kőrösi Anita (Jobbik) fontosnak nevezte azt, hogy a fiatalo...
2019-11-19 13:22:10
SOSZ: újabb 200 millió forintra pályázhatnak a kis és közepes sportegyesületek
... inkább be akarják vonni a sporttevékenységekbe. Ugyanakkor az is cél, hogy a programban érintett kis és közepes sportszervezetek szintjén emelkedjen a versenyengedéllyel rendelkező utánpótláskorú sportolók száma.
Az államtitkár ismertette, hogy az alprogram keretében a sportegyesületek a sportági toborzó események szervezését, a versenyeztetési és nevezési díjakat, a különböz...
2019-07-05 13:22:04
Kétszázmillió forint támogatás a kis- és közepes sportegyesületeknek a Hiszek Benned program keretében
... inkább be kívánják vonni a sporttevékenységekbe, ugyanakkor az is cél, hogy programban érintett kis- és közepes sportszervezeti szinten emelkedjen a versenyengedéllyel rendelkező utánpótláskorú sportolók száma.
Az államtitkár ismertette, hogy az alprogram keretében a sportági toborzó események szervezéséhez, a versenyeztetési és nevezési díjakhoz, a különböző sporteszközök be...
2018-09-14 14:01:51
A bokszszövetség beszüntette az egyik akadémia támogatását
... MÖSZ ismét szeretné meg...
2017-09-14 09:21:35
Január közepéig lehet pályázni a Hiszek Benned Sport Program támogatásaira
... nyerhetnek el. Szólt arról is, hogy a program dokumentációja és részletei a sosz.hu honlapon elérhető.
Virág Lajos, a program alapvető szakmai céljának nevezte, hogy az egyesületek utánpótláskorú sportolóinak létszáma nőjön, de - mint mondta - lehetőséget teremt a tehetségek kiválasztására és gondozására is.
Czerpán István, az 1989-ben alapított SOSZ alelnöke elmondta:...
2016-12-09 18:36:11
Deutsch Tamás: 150 millió forintos keretösszeg a kis és közepes sportegyesületeknek
... Minisztériumának sportért felelős államtitkárságával közösen megvalósított pályázati lehetőséget a tervek szerint még idén meghirdetik. A program alapvető szakmai célja, hogy az egyesületek utánpótláskorú sportolóinak létszáma nőjön, de lehetőséget teremt a tehetségek kiválasztására és gondozására is.
Hangsúlyozta: a kis és közepes sportegyesületek támogatása és fejlődése a ...
2016-11-04 18:13:50
Magyar sportdiplomáciai sikerek triatlonban
... Románia, Szlovákia és Szerbia is csatlakozott, így a körverseny hazai állomásai mellett a partnerországokban is tartanak megméretéseket. A regionális kupasorozat a felnőttek és az utánpótláskorúak számára is lehetőséget teremt, hogy nemzetközi színvonalú versenyeken szerepelhessenek.
Bátorfi Béla, az MTSZ elnöke arról számolt be, hogy az általa vezetett szervezet megpályázza ...
2016-07-04 16:39:33
Nemzetközi utánpótlás röplabdatornát rendeznek Nyíregyházán
... Árpád, a Nyíregyházi Sportcentrum Kft. ügyvezetője a sajtótájékoztatón emlékeztetett, a Magyar Röplabda Szövetség korábban tett vállalása szerint minden évben tíz százalékkal több ut...
2015-12-02 15:52:39
1 2 
Címkék: Csányi Sándor, Gergely István, Hiszek Benned, Hiszek Benned Sport Program, Deutsch Tamás, Potocskáné Kőrösi Anita, Virág Lajos, Czerpán István, Bátorfi Béla, Nyíregyházi Sportcentrum Kft, Magyar Röplabda Szövetség, utánpótlás létszámának, legnagyobb kihívás, bokszszövetség beszüntette, egyik akadémia, előrelépés záloga, utánpótláskorúak esetében, pálya szélén, utánpótláskorú versenyzőket, rendes kerékvágásba, önrész megszerzése, tao-rendszer 2011-es, létesítmények fenntartására, programban érintett, államtitkár ismertette, alprogram keretében, sportági toborzó, különböző sporteszközök, program dokumentációja, program alapvető, egyesületek utánpótláskorú, tehetségek kiválasztására, 1989-ben alapított, tervek szerint, körverseny hazai, regionális kupasorozat, utánpótláskorúak számára, általa vezetett, sajtótájékoztatón emlékeztetett, sportegyesületek, minisztériumának, sportdiplomáciai, utánpótláskorúak, szerepelhessenek, sportszervezetek, kreativitásukra, versenyeztetési, sportszervezeti,
© 2013 TVN.HU Kft.