Belépés
Hosszú élet titka
... Mindezért ne kérjünk semmit cserébe, hiszen ezért a legszebb jutalom számunkra a hosszú élet lesz.

Dr. Shigeaki Hinohara, 2017. július ...
2019-05-26 11:49:28
Útravaló – 2019. május 26., húsvét 6. vasárnapja
... keresztje megszerezte gyógyulásunkat. Szentlelke ezt hozza helyre bennünk, ha kérjük és elfogadjuk.
Ezért kéri Isten népe a Szentlélek eljövetelét az iskolai évek, a lelkigyakorlatok, az egyetemes és helyi zsinatok kezdetén, és reméli segítségét minden, az Isten akaratával megegyezőnek szánt értelmi és akarati munkához, valamint az egyéni élet föladataihoz. Ne hagyjuk ki a S...
2019-05-26 07:34:20
Budapesti Egyetem templom Don Bosco ének és zenekarának konc
Templomunkba Május 25.-én az-az ma este a Budapesti Egyetem templom Don Bosco ének és zenekarának koncertje. Dvotzsák: Szabat Máter c. művét.t
Magas színvonalú előadást hallhatott a tisztelt publikum.
Feltűnően sok néző vett részt a koncert előadásán.
Az énekkar és a zenekar együttműködése csodálatosan szép volt.
Ahogy zeneileg és énekléssel át tudták adni a g...
2019-05-25 22:58:15
Nemzetközi vadállatmentő konferenciát rendeznek az Állatkertben
... MTI-vel.
Az előadók között lesz Dave Scott, az egyesült államokbeli Carolina Raptor Center ragadozómadár-védelmi központ vezető állatorvosa, Steve B. Thompson, az Indiana államban működő Purdue Egyetem Állatorvosi Karának professzora, Anasztaszija Kadetova, a Moszkvai Állatkert denevérvédelmi központjának munkatársa és Miroslav Bobek, a Prágai Állatkert igazgatója is.
A ...
2019-05-25 08:10:58
A spanyolnátha a járvány kitörése előtt akár két évvel korábban is létezhetett
... figyelmen kívül hagyott kitöréseit: amiket annak idején kicsinek tartottak, egyre nagyobb jelentőségűvé váltak, a közelgő katasztrófa előjelei voltak" - mondta Oxford, a londoni Queen Mary egyetem professzora.
A két kutató elemezte a spanyolnátháról szóló újabb tanulmányokat is, a legmodernebb genetikai módszerrel kimutatták az 1915-16-ban jelentkező influenza A-vírus H1N1 tö...
2019-05-24 20:29:55
Palkovics: kormányzati támogatással Innovációs és Tudásközpont létesül Zalaegerszegen
...
Palkovics László köszöntőjében az egyetemek változó, megnövekvő szerepéről beszélt. Az "egyetem nem önmagában, hanem egy környezetben létezik", ezért az oktatás mellett feladata, hogy valamilyen formában szolgálja azt a közösséget, amely finanszírozza és amelynek részese - mondta a miniszter.
Kiemelte: az Innovációs és Tudásközpont kialakítása azt bizonyítja, hogy a BGE ...
2019-05-24 18:40:30
Kevesebb repülésre biztatnak svéd kutatók
... közelmúltban jött létre a klímaváltozás ellen harcoló Flygskam (Repülés szégyene) nevű mozgalom, amelynek tagjai egyre inkább az alternatív közlekedési módozatokat választják. A Chalmers Műszaki Egyetem kutatói pedig megalkottak egy olyan kalkulátort, amellyel a fogyasztók könnyen kiszámolhatják a különféle közlekedési módozatok szénlábnyomát.
A travelandclimate.org honlapon ...
2019-05-24 18:19:31
Először találtak az utolsó jégkorszakból megőrződött ősi tengervizet
...
A Chicagói Egyetem tudósai vezették azt a tudományos missziót, amely először talált közvetlen maradványokat: az Indiai-óceán közepén lévő kőzetformációkban bukkantak a jégkorszakra visszavezethető tengervizet tartalmazó üregekre - olvasható a PhysOrg.com tudományos-ismeretterjesztő hírportálon.
Korábban közvetett nyomok, például korallfosszíliák és a tengerfenék üledékéb...
2019-05-24 17:19:53
Átadták a Budapesti Szent Ferenc Kórház új épületszárnyát
... kardiovaszkuláris rehabilitáció, de elvégzik a szívátültetettek utókezelését és a végstádiumú szívelégtelenségben szenvedők palliatív ellátását is. Ezenkívül a tervek szerint oktatói, esetlegesen egyetemi tanszéki szerepet is betölthet a jövőben a kórház, továbbá egészségügyi szakdolgozói képző- és gyakorló hely is lesz az intézmény.
A Miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergel...
2019-05-24 17:09:27
Pannonhalmi főapát: a gyermekbántalmazások feltárásában segíthet a nyilvánosság
... tanító szerzetes tanár, az iskolaigazgató-helyettes és egy nyelvtanár. Hozzájuk fordulhatnak személyesen vagy akár az interneten keresztül problémáikkal a gyerekek. Emellett önkéntesek, egyetemisták segítségével bevezették az "ébresztőóra" elnevezésű érzékenyítő foglalkozásokat, amelyeken a gyerekeknek megtanítják felismerni a bántalmazásra utaló előjeleket.
Hortobágyi Cirill...
2019-05-24 16:19:34
1 2 3 ..............2927 2928 .......4391 4392 ........5854 5855 5856 
Címkék: Budapesti Egyetem, Budapesti Szent Ferenc Kórház, Shigeaki Hinohara, Templomunkba Május, Szabat Máter, Dave Scott, Carolina Raptor Center, Steve, Purdue Egyetem Állatorvosi Karának, Anasztaszija Kadetova, Moszkvai Állatkert, Miroslav Bobek, Prágai Állatkert, A-vírus H1N1, Palkovics László, Chalmers Műszaki Egyetem, Chicagói Egyetem, Gulyás Gergel, Hortobágyi Cirill, járvány kitörése, utolsó jégkorszakból, legszebb jutalom, hosszú élet, iskolai évek, egyéni élet, tisztelt publikum, koncert előadásán, zenekar együttműködése, előadók között, egyesült államokbeli, közelgő katasztrófa, londoni Queen, spanyolnátháról szóló, legmodernebb genetikai, 1915-16-ban jelentkező, egyetemek változó, környezetben létezik, oktatás mellett, klímaváltozás ellen, alternatív közlekedési, olyan kalkulátort, fogyasztók könnyen, különféle közlekedési, tudományos missziót, jégkorszakra visszavezethető, tengerfenék üledékéb, szívátültetettek utókezelését, tervek szerint, interneten keresztül, gyerekeknek megtanítják,
© 2013 TVN.HU Kft.