Belépés
Magyarország kifosztásának története
... elérték, hogy a blokkban egyedülálló módon szabadon alapíthattak cégeket a kapitalista Nyugaton.

A közvetítő kereskedelem felfuttatásával, és egy offshore jelleggel működő vállalati hálózat kiépítésével beindították pénzszivattyújukat, amely szisztematikusan lerabolta és eladósította hazánkat.

A kádári titkosszolgálat - különösen a katonai hírszerzés - "alkot...
2021-04-13 21:45:42
A Tungsram-iLex innovációs piactér már csaknem 60 vállalkozásnak segít fejlesztéseik megvalósításában
... magyar jogi-informatikai startup, az iLex Group vezérigazgatója elmondta, a kkv-k leggyakrabban az ötleteik fejlesztéséhez igényelnek úgynevezett innováció menedzsereket, illetve a nagy vállalati integrátor Tungsram segítségét kérik, hogy termékeikkel nemzetközi piacokra is eljuthassanak. A platformon a kkv-k finanszírozására is nagy hangsúlyt helyeznek, így például tőkealapokhoz ...
2020-08-14 17:33:02
Palkovics: a kormány célja, hogy a vidéki városok is erősödjenek a tudomány és az innováció terén
... középiskolásoknak ágazati táborokat, versenyeket is tarthatnak majd.
Charaf Hassan a BME Villamosmérnöki és Informatikai Karának karjának dékánja hangsúlyozta: a tudáscentrum a vállalati igényeknek megfelelő kutatásokra, egyszerű, "tűszerű" képzésekre, illetve kutatási infrastruktúra biztosítására is alkalmas lesz.
Az 1,9 milliárd forintból megvalósuló Balatonfüredi Tu...
2020-07-17 12:22:38
Szijjártó: Üzbegisztán rendkívüli gazdasági lehetőségeket tartogat a magyar vállalatok számára
... terrorizmus veszélyének - jegyezte meg a miniszt...
2020-07-16 14:42:43
Palkovics: tovább kell erősíteni a német családi vállalkozások jelenlétét Magyarországon
... vállalkozások fejlesztéséért végzett munkájáért.
A német családi vállalkozások jelentőségét mutatja, hogy a Németországban dolgozó emberek több mint 50 százalékának adnak munkát, és a vállalati szféra bevételének több mint 40 százalékát termelik meg. Családi vállalkozás például a Knorr-Bremse, a Festo, vagy éppen a Henkel - mondta Palkovics László az MTI-nek telefonon, hozzát...
2020-07-10 21:23:17
Palkovics: 4 milliárd forintos támogatással a vállalati igényekhez alkalmazkodó új kutatási központ jön létre S
...
A négymilliárd forintból megvalósuló központ célja, hogy ipari partnerek számára korszerű kutatási hátteret biztosítson alap-, és alkalmazott kutatásokhoz és kísérleti fejlesztésekhez. A Szegedi Science Park területén megvalósuló központ fókuszában a kőolajjal és kőolajszármazékokkal kapcsolatos kutatások állnak.
A sajtónyilvános rendezvényen Palkovics László innovációs ...
2020-06-27 20:12:30
Távoli és iskolai használatra alkalmas okostanterem-megoldást dolgozott ki a Vodafone
... licences csomagokat vehetnek, ám ez csak az egyidejű felhasználói számot jelöli, egyébként négyszer ennyi diák kap egyéni hozzáférést. A közleményben idézték Király Istvánt, a társaság vállalati szolgáltatások üzletágának vezérigazgató-helyettesét, aki a digitális tantermet elsősorban általános és középiskoláknak ajánlotta. Kifejtette: a szakképzésben, nyelviskolákban és az egyete...
2020-06-01 20:37:09
Palkovics: több mint 53 milliárd forintos innovációs pályázatokat írtak ki
... megteremtésére.
Birkner Zoltán, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke a pénteken megnyílt pályázati lehetőségekkel kapcsolatban elmondta: ezekre a kutatók és a vállalati szektor egyaránt nagyon várt. A járványhelyzet ugyanis még inkább felszínre hozta, hogymennyire fontos e két terület együttműködése.
Kiemelte, hogy több mint 40 milliárd forint jut...
2020-05-29 12:31:18
ITM: együttműködési megállapodás a digitális terápiák fejlesztése érdekében
... felsőoktatás rendszerének nemzetközi szinten is elismert elemei az orvos- és egészségtudományi intézmények. Az ITM kulcsfontosságúnak tekinti kutatási-innovációs tevékenységük, valamint vállalati kapcsolataik erősítését, így a Semmelweis Egyetem (SE) és a nemzetközi szinten komoly eredményeket elérő Oncompass Medicine együttműködését is.
Az államtitkár felidézte, hogy az inno...
2020-05-25 12:31:35
Koronavírus - A Telenor is támogatja a K&H Bank nagyvállalati inkubátorprogramját
... online programba, egy csapat pedig egy hackathon esemény, a Start it @K&H különdíjasaként nyert felvételt.
Hozzátette: eddig több mint 45 iparági mentor és szakértő, valamint 15 vállalati és egyetemi partner támogatta a startupokat, hozzájuk csatlakozott most a Telenor.
Már a járványt megelőzően is nagy hangsúlyt fektettek startupjaik digitális támogatására, erre példak...
2020-05-20 17:38:11
1 2 3 ........28 29 ....43 44 ....56 57 58 
Címkék: Charaf Hassan, Informatikai Karának, Balatonfüredi Tu, Palkovics László, Szegedi Science Park, Király Istvánt, Birkner Zoltán, Nemzeti Kutatási, Innovációs Hivatal, Semmelweis Egyetem, Oncompass Medicine, kormány célja, vidéki városok, innováció terén, magyar vállalatok, német családi, vállalati igényekhez, digitális terápiák, blokkban egyedülálló, kapitalista Nyugaton, közvetítő kereskedelem, offshore jelleggel, kádári titkosszolgálat, katonai hírszerzés, iLex Group, kkv-k leggyakrabban, ötleteik fejlesztéséhez, nagy vállalati, kkv-k finanszírozására, vállalati igényeknek, vállalati szféra, négymilliárd forintból, sajtónyilvános rendezvényen, egyidejű felhasználói, közleményben idézték, társaság vállalati, digitális tantermet, pénteken megnyílt, vállalati szektor, járványhelyzet ugyanis, nemzetközi szinten, államtitkár felidézte, csapat pedig, hackathon esemény, járványt megelőzően, szisztematikusan, megvalósításában, finanszírozására, különdíjasaként, fejlesztésekhez, villamosmérnöki,
© 2013 TVN.HU Kft.